Tam palankios šios savaitės šventiškos dienos. Pirmadienis džiugins šventiškomis nuotaikomis, o moteris – ir gėlėmis. O antradienį palankių Merkurijaus Vandenio ženkle astrologinių ritmų įtakoje, ieškokite svarbių žinių, dalinkitės idėjomis, kartu kurkite naujus ateities planus. Konkretiems, materialų pagrindą stiprinantiems veiksmams palanki bus trečiadienio diena. O kovo 11-ą, atšventę Lietuvos nepriklausomybės atkūrimą, penktadienį imkitės pabaiginėti pradėtuosius projektus bei darbus. Tai tinkamas metas pasiektų rezultatų apibendrinimui.

Šeštadienis – emociškai jautri diena – keisis Mėnulio fazė. Šią dieną būkite atidesni kelyje, daugiau laiko skirkite aktyviai fizinei veiklai. O sekmadienis Mėnulio jaunaties ritmų įtakoje, bus šauni diena norintiems savo dėmesiu, gerais darbais sušildyti jums artimo žmogaus širdį.

Džiugios ir sėkmingos jums savaitės!

Avinas

Naujų krypčių ir kelių paieškos savaitė.

Jos dienomis, norėsis atrasti sau įdomią kryptį, į ateitį nutiesti naujus kelius. Pirmadienį palankūs Merkurijaus ir Jupiterio astrologiniai ritmai padės atskleisti kuriant malonias staigmenas mylimai moteriai jūsų išradingumą. Antradienis jūsų ženklu keliaujančio Chirono ritmų įtakoje, jums tiktų darbų pabaigimui, materialių ir dvasinių skolų atidavimui. Tai puikus metas padėti pagalbos paprašiusiam draugui ar kolegai. Trečiadienis – tinkama diena deryboms, kompromiso paieškoms, dokumentų tvirtinimui, sutarčių rengimui.

O šventiškas ketvirtadienis suteiks progų nueito kelio įvertinimui, ateities planų kūrimui, o taip pat – džiugiam poilsiui.

Penktadienį ir šeštadienį jautresnių Mėnulio ritmų įtakoje, būkite atidesni kelyje. Bendraudami atraskite abiems patinkančias temas. Sekmadienį, Mėnulio jaunaties ritmų jūsų ženkle įtakoje galite pajusti energijos antplūdį, tad svarbu būtų tą energiją nukreipti tinkama kryptimi. Tai šauni diena sportui, aktyviai fizinei veiklai.

Lolita Žukienė

Jautis

Emocinio pakilimo savaitė.

Jos dienomis kartu su pavasarinėmis nuotaikomis, dažniau lankys atgimimo troškimas, noras pradėti kažką įdomaus ir visai naujo. Pirmadienis – diena ne tik įprastiniams darbams, bet ir romantiškiems patyrimams. O dar tebeieškantiems savojo žmogaus, ji – tinkamas metas pažintims bei draugystės pradžiai. Antradienio astrologiniai ritmai užgriuvus darbų gausai, ragins darbuose susitelkti į pagrindinius klausimus. O trečiadienį sektųsi generuoti naujas idėjas. Tai puikus laikas planuoti svarbiausius savaitės darbus, o kai kam – ir esminius asmeninio gyvenimo pokyčius. Ketvirtadienis džiugins šventiškomis nuotaikomis, galimybe su artimiausiais žmonėmis dalintis smagiais laisvadienio planais.

Penktadienį, jautresnių Mėnulio ritmų įtakoje, į priekį judėkite kad ir nedideliais, bet patikrintais, apgalvotais žingsniais. Tai diena, kai reikėtų atsargiau vertinti gaunamą informaciją, atidžiau pildyti dokumentus, neskubėti kelyje. O šeštadienį, keičiantis Mėnulio fazei, rinkitės švelnų, jautrų bendravimą. Sekmadienį įkvėpkite gaivaus oro, pasidžiaukite gamta, atsiliepkite į mylimo žmogaus lūkesčius.

Dvyniai

Jėgų apjungimo savaitė.

Šios savaitės dienomis ypač daug nuveikti galėsite dirbdami kartu. Tai puikus metas kolektyviniams sprendimams bei pasirinkimams. Svarbu tik pastangas, kaip lazerio spindulį, nukreipti reikiama kryptimi.

Pirmadienio diena – romantiška. Ši diena, astrologinių ritmų įtakoje, jums tiktų partnerystės kūrimui, draugystės ir meilės jausmų gilinimui.

Antradienis, Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu, gali padovanoti įdomius sumanymus, originalias idėjas. Šią dieną atidžiau įsiklausykite į draugų ir kolegų išsakytas mintis. Tarp jų gali būti tai, kas jums turėtų įdomią ateities perspektyvą. Trečiadienis, Marsui keliaujant jūsų ženklu, ypač tiktų konkretiems materialiems darbams. Tai diena interjero kūrimui, aplinkos bei darbo vietos pertvarkai, o kai kam remonto-statybų darbų pradžiai.

O Lietuvai brangi kovo 11-a suteiks progą prisiminti šviesias praeities akimirkas, o taip pat kartu su mylimu žmogumi pasidžiaugti pavasario įkvėptomis laisvalaikio idėjomis.

Penktadienis įdomus netikėtumais. Šią dieną žodžiai pasižymės ypatinga jėga, tad rinkitės juos atsakingai.

O savaitgalį, ypač šeštadienį, keičiantis Mėnulio fazei, svarbu bus išlaikyti vidinę pusiausvyrą, harmoniją su savimi ir aplinka.


Vėžys

Atsirinkimų savaitė.

Jos dienomis turėsite progų giliau pažvelgti į savo pačių vidų. Kaip skrynią perkrauti vidines nuostatas ir mintis, atsirenkant tai, ką norėsite pasiimti į rytdieną, o ką tiesiog paliksite praeityje.

Pirmadienį pasidžiaukite gėlėmis ir giedra nuotaika. Tegu ši diena bus sklidina dėkingumo, pagarbos ir meilės. O antradienį pats metas imtis to, ką ilgai atidėliojote, o kai kam ir apsispręsti, kuriuo keliu toliau eisite.

Trečiadienis palankus partnerystės kūrimui, tarpusavio santykių klausimų sprendimui. Tai metas, kai, Merkurijaus ir Mėnulio Vandenio ženkle ritmų įtakoje, ypač svarbi bus minties, žodžio ir veiksmo vienybė. Tad pažadus reikėtų duoti atsakingai, tik įsitikinus galimybe juos įvykdyti.

Brangią Lietuvai kovo11-tą surenkite namuose smagią šeimai šventę. Prisiminkite, kiek daug turite už ką gyvenimui padėkoti. O penktadienį skirkite taškų ant „i“ uždėjimui, pasiektų rezultatų apibendrinimui.

Emociškai jautresnis laikas – kovo 13-a diena, keičiantis Mėnulio fazei. Tai tinkamas metas įveikti abejones ir nerimą. O sekmadienį atverkite širdį kilniaširdiškumui bei dosnumui.

Liūtas

Įdomi savaitė.

Jos dienomis lengviau rasite tinkamą raktą ir naujų durų spynai, sprendimus kilusioms problemoms, nestandartines išeitis. O laisvalaikiu Išsiruoškite į pavasariu alsuojančią gamtą. pasidžiaukite sugrįžtančių paukščių čirenimu ir širdį džiuginančiais išsiilgtos saulutės spinduliais.

Pirmadienis – šauni diena norintiems pradžiuginti savo mylimąją. Kurkite džiugią atmosferą, romantišką nuotaiką. Antradienį ir trečiadienį, kaip sportininkas kaupsite jėgas būsimam startui. Šios dienos – puikus metas tolesnių planų kūrimui.

Šventiška kovo 11-oji – džiugi giedra nuotaika, įdomi šeimos smagiais kūrybingais planais. O penktadienis jums diena, reikalaujanti atidumo bei atsargumo kelyje ir buityje.

Šeštadienis, keičiantis Mėnulio fazei, palankus pasiryžusiems atsisakyti jus stabdančių nuostatų, norintiems savo gyvenime rinktis naują kryptį. Sekmadienis, prasidėjus Mėnulio jaunačiai ir Saulei keliaujant Žuvų ženklu, tinkamas mėgstamo hobio, papildomų saviraiškos veiklų paieškoms.

Mergelė

Kūrybinga savaitė.

Jos dienomis, kaip atvėrę lobių skrynelę, lengviau išsikelsite ir atskleisite savo vidines galias bei talentus.

Pirmadienis, Mėnuliui keliaujant Ožiaragio ženklu, tiktų ne tik tolesnių planų kūrimui. Džiuginkite savo dėmesiu ir meile mylimas moteris. Tegu ši diena bus nuotaikinga, džiugi maloniomis staigmenomis. Antradienis tiktų pagrindinių bei papildomų darbų paieškai. O trečiadienį skirkite vidinei bei išorinei tvarkai. Ketvirtadienis šaunus šventiškomis nuotaikomis. Kartu tai laikas išsikelti naujus ateities tikslus. O penktadienis, Saulei ir Mėnuliui keliaujant jums opoziciniu ženklu, ragins neapsikrauti sunkesnėmis mintimis, per dideliu darbų krūviu, veiklą derinti su poilsiu, atrandant laiko mėgstamam hobiui bei saviraiškai.

Šeštadienis galėtų būti jums puikiu atokvėpiu. Keičiantis Mėnulio fazei, atraskite ramybės oazę, pailsėkite nuo įtampos, pasidžiaukite pavasariu. O sekmadienį šaunu būtų ne tik pasportuoti, bet ir skirti laiko asmeniniam tobulėjimui, saviraiškai bei kūrybai.

Svarstyklės

Svarstymų ir pasirinkimų savaitė.

Jos dienomis, kaip jautriomis svarstyklėmis sverkite sakomus žodžius, išdėstomas mintis, atsirinkite aktualiausias veiklas.

Pirmadienį, Mėnuliui keliaujant Ožiaragio ženklu, kurkite smagius planus ir šią nuotaikingą dieną, pasidžiaukite gėlėmis, mėgstama muzika, buvimu kartu. Antradienį ir trečiadienį, Marsui keliaujant Dvynių ženklu, norėsis imtis konkrečių veiksmų. Tai tinkamas metas dalykinėms ir asmeninėms pažintims, darbo pokalbiams.

Brangią Lietuvai šventę leiskite džiugiai, kartu kurkite giedrią nuotaiką, dalinkitės smagiais patyrimais. O penktadienis jums – tinkamas laikas sutarčių rengimui. Jautrių Mėnulio ritmų įtakoje, būkite atidūs kelyje.

Šeštadienį keisis Mėnulio fazė. Šią dieną skirkite išvykoms, iškyloms į gamtą. Ta pats metas pilna krūtine įkvėpti gaivaus pavasarinio oro. O sekmadienį atraskite džiaugsmą ir mažuose dalykuose, dalinkitės meile ir gerumu.

Skorpionas

Gilių jausmų savaitė.

Jau pirmadienį pasitikite džiugia šventiška nuotaika. Po darbų pasidžiaukite gėlėmis, romantišku buvimu. O antradienį atskleiskite kūrybines galias bei talentus, iškilusias problemas spręskite paieškodami nestandartinių išeičių.

Trečiadienis jums tiktų intelektualiai veiklai, dalykiškam bendravimui. Tai metas naujų galimybių paieškoms. Beje šiomis dienomis stipriau pasibeldus kai kam pavyktų praverti taip trokštamas duris.

Ketvirtadienis – džiugi šventė, šią dieną kuo daugiau savo laiko skirkite kūrybingam mažųjų laisvalaikiui.

Penktadienį ir šeštadienį, jautresnių Mėnulio ritmų įtakoje, darbams ir kelionėms skirkite daugiau nei įprastai laiko, o bendraudami – branginkite gražius tarpusavio ryšius.

Savaitgalio dienomis norėsis gražinti aplinką, kurti jaukius namus, o kažkas planuos smagias savaitgalines išvykas.

Šaulys

Partnerystės kūrimo savaitė.

Jos dienomis, kaip šokant valsą, svarbu bus derinti su partneriu žingsnius. Pirmadienį kurkite turiningą ir nuotaikingą, nustebinkite mylimą moterį malonia staigmena, šiltu dėmesiu. O antradienį ryžtingai imkitės anksčiau atidėtųjų darbų. Tai metas, kai vertėtų išgirsti ir kitokią nei jūsų nuomonę, derinti požiūrius, ieškoti bendrų sąlyčio taškų.

Trečiadienis ragins veiksmų neatidėlioti, iškilusias problemas spręsti išsyk. Tai metas, kai gali kilti naujų perspektyvių bendros veiklos idėjų, kūrybingų minčių.

Ketvirtadienį kurkite šaunią šventę. Šią brangią Lietuvai dieną peržvelkite ir savo nueitą kelią, pasiektus rezultatus, pasidžiaukite artimųjų laimėjimais. O penktadienį kai kurie bendraudami gali jaustis, kaip važiuodami slidžiu keliu. Tad rinkitės saugų greitį, partnerių nespauskite, švelnius žodžius.

Savaitgalį norėsis emocinio komforto. Šeštadienį, keičiantis Mėnulio fazei, sunkių darbų geriau neplanuoti, rinkitės kūrybingą poilsį. O sekmadienis šaunus smagiai šeimos iškylai.

Ožiaragis

Stabilumo paieškos savaitė.

Jos dienomis jau pavargę nuo įtampos ir abejonių, norėsite pajusti po kojomis tvirtesnį pagrindą. Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, jau pirmadienį kurkite ateities planus, dėliokitės savaitės darbus. Svarbu neužmiršti šiai dienai suteikti šventišką natą.

Antradienio ir trečiadienio dienos gali, kaip pavasarinis vėjas, į jūsų gyvenimą atnešti netikėtas permainas, įvykius bei situacijas. Svarbu bus reaguoti greitai, laiku priimti būtinus sprendimus.

Šventiškas ketvirtadienis suteiks progų džiugiam atokvėpiui. Kurkite šią dieną įdomią, nuotaikingą, kupiną gyvenimo džiaugsmo, smagių šeimos pramogų.

Penktadienis jums aktyvus ir darbingas. Svarbu tik nebūti kaip Sizifui, ridenančiam akmenį į kalną, o situacijose paieškoti produktyvesnių kelių.

Šeštadienis – emociškai jautresnis. Keičiantis Mėnulio fazei, pravers jūsų kantrybė bei atkaklumas. O sekmadienį tiesiog pasidžiaukite pavasariu, atverkite sielos langus džiugiems patyrimams.

Vandenis

Savaitė pasiryžusiems pokyčiams.

Jos dienomis norėsis išsivaduoti iš sąstingio ir energingai į gera keisti situacijas. Jau pirmadienį, gal ne tiek darbuose, kiek tarpusavio santykiuose, galėtumėte pasiekti šaunių pergalių. O antradienis – diena vidinei švarai ir tvarkai. Tai metas skolų gražinimui, pagalbai savo artimui.

Trečiadienį palanku ieškoti papildomų darbų, naujų finansinių šaltinių.

O šventiškas ketvirtadienis suteiks progų daugiau laiko skirti mažiesiems šeimos nariams. Kartu pažaisti stalo žaidimus, ar kartu išsiruošti į gamtą.

Penktadienis jūsų ženklu keliaujant Merkurijui ir Jupiteriui bei Saturnui, palankus siekiantiems karjeros pokyčių. O kai kam tai metas pagalvoti ir apie kitus kelius.

Šeštadienį, keičiantis Mėnulio fazei, bendraujant svarbu bus išvengti kategoriškumo, pasistengti į situacijas pažvelgti ir iš artimųjų pusės. O sekmadienis puikus asmeniniam tobulėjimui, saviraiškai, mėgstamam hobiui. Raskite laiko gerai muzikai, įdomiai knygai, nuotaikingam filmui.

Žuvys

Žvaigždžių palankumo savaitė.

Jūsų ženklu keliaujant Saulei, Venerai ir Neptūnui, pats metas įgyvendinti savo svarbiausius sumanymus. Pirmadienis jums puikus draugystei ir meilei, romantiškiems patyrimams. O antradienį su didžiule energija kibkite į darbus. Jau atšventusieji gimtadienius jausitės, kaip naujai gimę.

Trečiadienis įdomus netikėtumais, o kai kam ir nelauktais pasiūlymais. Svarbu neskubėti, juos apmąstyti, atsirinkti tai, kas jums tiktų.

Ketvirtadienį šventiška nuotaika padės į gyvenimą pažvelgti linksmiau, atrandant jame daug džiugių dalykų. Dalinkitės gyvenimo džiaugsmu su jums brangiausiais žmonėmis.

O penktadienis tiktų darbų užbaigimui. Šią jautrių Mėnulio ritmų dieną svarbu savęs neskubinti, visa kam skirti daugiau nei įprastai laiko.

Šeštadienį, keičiantis Mėnulio fazei, svarbu bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, kad išvengtumėte nesusipratimų, artimiesiems išsakykite savo pageidavimus, o kurdami planus atsižvelkite į jų lūkesčius.

Sekmadienį turintys galimybę pasidarbuokite soduose ar smagiai pasivaikščiokite su augintiniu lauke.