Iš vienos pusės norėsis, kaip paukščiui iš narvelio, ištrūkti į laisvę, iš kitos – dar varžys viruso sukelti apribojimai.

Savaitės pradžioje, Saulei ir Chironui viešint tame pačiame Avino ženklo laipsnyje, tinkamas metas pribrendusioms permainoms ir pokyčiams. Šiomis dienomis norėsis atrasti naujas galimybes, palankesnę veiklos kryptį, ar daugiau įdomios, gyvenimo džiaugsmą gausinančios veiklos.

Kovo 30 dieną, Merkurijui ir Neptūnui keliaujant tuo pačiu Žuvų ženklo laipsniu, stiprės įžvalgos bei intuicija, lengviau atskleisite kūrybines galias. Savaitės vidurys pasižymės veidrodinio atspindžio savybėmis. Tad atkreipkite dėmesį į sutinkamus žmones, jų išsakomas mintis bei elgseną – tame galite atpažinti savo charakterio bruožus, savybes bei požiūrį.

Balandžio 1-oji suteiks progų linksmiau pažvelgti į savo gyvenimą. O savaitės pabaiga džiugins pavasario šventės laukimu. Margindami margučius dalinkitės giedra nuotaika, sulaukę Šv. Velykų, pasidžiaukite smagiu šeimos buvimu kartu.

Giedros šventiškos nuotaikos jums šią savaitę!


Avinas

Energingų sprendimų savaitė. Jos dienoms ypač tiktų graži išmintis keisti į gerą tai , ką galite pakeisti, priimti tai, ko negalite ir svarbiausia, bus šios savaitės dienomis atskirti pirmą nuo antro.

Jau pirmadienį, Saulei ir Chironui susijungus jūsų ženkle, laikas ypač tiktų darbo ir karjeros pokyčiams.

Antradienį Merkurijaus ir Neptūno įtakoje lengviau sektųsi atskleisti kūrybines galias.

Savaitės viduryje neskubėkite priiminėti kategoriškų sprendimų. Tai laikas objektyviai situacijų analizei bei aplinkybių įvertinimui.

Ketvirtadienį svarbu bus išlaikyti linksmą požiūrį į gyvenimą ieškant ir nestandartinių išeičių. O linksma jūsų papasakota istorija praskaidrintų šalia esančiųjų nuotaiką.

Penktadienį neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite. Šią dieną požiūriai bei nuomonės bus linkę kisti.

Pasidžiaugę smagiu margučių marginimu, linksmai atšvęskite Šv.Velykų šventę. Būtent šią dieną Merkurijus atkeliaus į jūsų ženklą. Tai puikus metas šeimos vertybių stiprinimui, džiugiam artimųjų bendravimui.

Lolita Žukienė

Jautis

Savaitė, kai pridėję daugiau pastangų galėsite džiaugtis ženkliais pasiekimais bei rezultatais.

Pirmosios savaitės dienos, artimos Saulės, Veneros ir Chirono pozicijų įtakoje, tiktų pagrindinių bei papildomų darbų paieškoms, naujų gautų pasiūlymų įvertinimui.

Savaitės viduryje kai kurie jausis, kaip atsidūrę kelių kryžkelėje, kai gali tekti spręsti, kuriuo keliu pasuksite toliau. Jūsų ženkle viešinčio Urano ir Lilit pozicijų įtakoje, ketvirtadienį nesiimkite tokių darbų, kurie galėtų priminti Sizifo pastangas ridenant akmenį į kalną. Atsirinkite realius tikslus ir konkrečias priemones jiems pasiekti.

Penktadienis tiktų gilesniems būties apmąstymams. Šią dieną būkite atlaidūs ir kitaip mąstantiems, paieškokite kompromiso, o tarpusavio santykiuose siekite sutarimo.

Šeštadienis marginant kiaušinius džiugins Velykų šventės laukimu. O sekmadienį jų sulaukę ridenkite margučius, pajuskite buvimo čia ir dabar džiaugsmą.

Dvyniai

Kolektyvinės veiklos savaitė. Jos dienomis pajausite, kiek daug galite nuveikti dirbdami kartu.

Šios dienos suteiks progų išreikšti dėkingumą jums padėjusiems žmonėms, o kartu ir pačiam gyvenimui.. Savaitės pradžia, Marsui keliaujant jūsų ženklu, palanki tiems darbams, kuriuos galėtumėte atlikti išsyk, neatidėliodami.

Antradienį palanku ieškoti bendraminčių ir partnerių, o juos radus – bendro tikslo vardan svarbu bus apjungti jėgas.

Savaitės vidurys gali pasiūlyti keletą įdomių pasirinkimų. Apsisprendžiant tiek papildomų darbų, tiek šeimos klausimais, neprošal įsiklausyti į artimųjų patarimus ir nuomonę.

Penktadienį Kylančiam Mazgui viešint griaunamajame jūsų ženklo laipsnyje, gautą informaciją bei sąskaitas kruopščiau tikrinkite.Šią dieną ne viskas gali būti taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodys.

O šeštadienį skirkite šeimos ryšių stiprinimui, smagiam pavasario šventės pasiruošimui. Sekmadienis džiugins šventiška nuotaika, smagiomis laisvalaikio su mažaisiais pramogomis.

Vėžys

Įdomių permainų savaitė. Jos dienomis gyvenimas gali pateikti netikėtų, nelauktų galimybių, įdomių veiklos pasiūlymų.

Tam palanki jums jau savaitės pradžia.

Antradienį, Merkurijui ir Neptūnui viešint tame pačiame Žuvų ženklo laipsnyje – ypatingas laikas gabumų bei talentų atskleidimui. O trečiadienis svarbus harmonijos tarpusavio santykiuose kūrimui bei puoselėjimui.

Ketvirtadienį kai kurie jausis, kaip ištraukę laimingą bilietą, galintys pagaliau ženkliau pasistūmėti savo tikslų link.

Penktadienis suteiks progų gilesniems gyvenimo prasmės apmąstymams. Norėsis atrasti vidinę pusiausvyrą, sieksite emocinio komforto. Šeštadienį spinduliuokite džiugia prieššventine nuotaika, puoškite namus, visi kartu smagiai marginkite margučius.

Sulaukę džiugios pavasario šventės, suruoškite smagią šeimos iškylą, įkvėpkite gaivaus bundančio miško oro.

Liūtas

Pokyčių metas.

Tai jums ypatingas laikas, kai jau savaitės pradžioje galėsite nuveikti ypač daug.

Tam tiktų artimų Saulės ir Chirono pozicijų Avino ženkle įtakoje, jau pirmadienis. Antradienis jums – puikus metas karjeros pokyčiams, darbo naujoje vietoje pradžiai.

Savaitės vidurys palankus kažkada atidėtųjų darbų atnaujinimui. Tai tinkamas metas planuojantiems namų pertvarką, statybų pradžią.

Ketvirtadienis jums diena, palanki norintiems į daugelį situacijų pažvelgti nauju žvilgsniu. Šią dieną lengviau atrasite anksčiau nepastebėtas galimybes bei išeitis. O taip pat pradžiuginkite kolegas ir artimuosius linksmais balandžio pirmosios pokštais.

Penktadienį būkite atidesni buityje ir kelyje, šią dieną atsakingiau duokite naujus pažadus. O šeštadienis puikus šeimos pasiruošimui būsimoms šventėms, į jį įtraukite mažuosius šeimos narius.

Puiki Velykų šventė džiugins giedra nuotaika, smagiu margučių ridenimu. Merkurijui atkeliavus į Avino ženklą, norėsis daugiau bendrauti. Tad bent skambučiu pradžiuginkite toliau gyvenančius artimuosius.

Mergelė

Kūrybos savaitė. Jos dienomis kaip grūdus iš pelų sektųsi atsirinkti mintis, kurios galėtų vėliau sudygti ir užaugti naujais sumanymais bei projektais.

Jau pirmadienis palankių astrologinių ritmų įtakoje, gali būti dosnus naujomis idėjomis, kūrybos proveržiais.

Antradienis tiktų profesiniam bei asmeniniam tobulėjimui. Savaitės viduryje norėsis kai kuriems atgaivinti buvusias veiklas, dar kiti ieškos kelių pradėti kažką visai naujo.

O ketvirtadienis puiki diena nutarusiems į gyvenimą pažvelgti linksmiau, surasti kuo pasidžiaugti, kartu su draugais iš balandžio 1-osios pokštų pasijuokti.

Penktadienį į priekį judėkite patikrintais žingsneliais, atsispirdami nuo to, kas jums geriausiai sekasi.

Šeštadienį puoškite namus, marginkite kiaušinius, tai diena šeimos santarvės ir jaukumo kūrimui. Velykos atneš naujas viltis. Tai šauni diena jūsų dvasiniam atgimimui. O smagus margučių ridenimas suteiks progų pradžiuginti mažuosius o ir patiems prisiminti smagią vaikystę.

Svarstyklės

Atspindžio savaitė.

Jos dienomis patartina atkreipti dėmesį į žmones, kuriuos sutiksite, jų išsakomas mintis, išgirstas idėjas. Saulei ir Venerai keliaujant jums opoziciniu Avino ženklu, jau pirmosiomis dienomis nereikėtų savęs skubinti, kad išvengti galimų klaidų, visa kam skirkite daugiau, nei įprastai laiko.

Antradienį, prieš priimdami svarbius sprendimus, įsiklausykite į tai, ką jums pašnibždės jūsų intuicija. Tai metas, kai reikėtų remtis ne tik logika, bet ir vidinėmis įžvalgomis.

Savaitės viduryje darbuose derinant skirtingas nuomones ir ieškant kompromiso, jums padės tolerancija bei jūsų diplomatiniai sugebėjimai.

Ketvirtadienis – tinkamas metas ne tik darbams, bet ir, tobulinant tarpusavio santykius, pamąstymui, kad galbūt tai, kas jūsų artimame žmoguje jums užkliūva, gali būti yra veidrodinis atspindys tų savybių, kurias norėtumėte patys savyje patobulinti ar pakeisti.

Penktadienį Kylančiam Mazgui viešint griaunamajame Dvynių ženklo laipsnyje, gautas žinias, kaip ir dokumentus, kruopščiau tikrinkite, rezervuočiau vertinkite ir lengviau jums duodamus pažadus.

Šeštadienis džiugus švenčių laukimu, o sekmadienis – smagiomis šeimos pramogomis.

Skorpionas

Savaitė, kai norėsis nusibrėžti naują veiklos kryptį.

Šios savaitės dienomis pravers jūsų ištvermė bei atkaklumas, gebėjimas nepasiduoti kelyje pasitaikantiems trukdžiams. Jau savaitės pradžioje būkite ryžtingi bei greiti. Palankių Saulės, Veneros ir Chirono astrologinių ritmų įtakoje, metas tinkamas energingiems jūsų veiksmams, drąsiems žingsniams.

Antradienį, Merkurijui su Neptūnu susijungus Žuvų ženkle žodžiai pasižymės ypatinga galia. Tad pažadus prisiimkite ir naujus įsipareigojimus duokite labai atsakingai.

Savaitės vidurys palankus pribrendusioms permainoms. Metas tinkamas pervažiavimui į naują gyvenamą vietą, naujų projektų pradžiai.

Ketvirtadienis – puiki proga jūsų linksmai išmonei. Pasidalinkite nuotaikinga istorija su draugais, linksmu skambučiu pradžiuginkite seniai matytus artimuosius.

Penktadienio diena – vidinei ir išorinei švarai bei tvarkai. Tai puikus metas pertvarkyti darbo vietą ir namus, o kartu peržiūrėti savo mintis, atsisakant tų, kurios jus stabdo, trukdo judėti į priekį.

Šeštadienis džiugins švenčių laukimu, o sekmadienis – margučiais bei džiugiomis šeimos pramogomis.

Šaulys

Savaitė, kurios dienoms tiktų mintis: neskubėk ir būsi pirmas.

Pirmadienį palankių Saulės ir Chirono ritmų įtakoje, tinkamas metas ieškantiems papildomų veiklų, o savo projektams partnerių ir bendraminčių.

Antradienį galite būti nustebinti žiniomis, o kai kas ir šalia esančių požiūriu. Tai sprendimų bei išeičių paieškos laikas, kai vertėtų įsiklausyti į kolegų bei artimųjų patarimus, atkreipti dėmesį į palankumo ženklus.

Savaitės viduryje, Marsui tebekeliaujant jums opoziciniu ženklu, reikėtų neskubėti. Prieš kerpant, bent kelis kartus atmatuoti.

Balandžio 1-oji suteiks progų į gyvenimą pažvelgti ne tik rimtai, bet ir linksmai. Linksmu pokštu pakelkite ir aplinkiniams nuotaiką.

Penktadienį būtinas didesnis atsargumas buityje ir kelyje, visa kam duokite daugiau nei įprastai laiko.

O šeštadienį suburkite šeimą paruošiamiesiems šventei darbams, kurkite giedrą ir kūrybingą namuose atmosferą. Šventiškas sekmadienis suteiks galimybę jums atgimti naujiems sumanymams. Merkurijui atkeliavus į Avino ženklą, stiprės noras pasidžiaugti buvimu kartu, namų jaukumu.Šią dieną visi kartu kurkite gražius ateities planus.

Ožiaragis

Savaitė, kai gera nauja gali būti primiršta sena.

Tai metas, kai gyvenimas gali patikrinti jūsų planus, idėjų tvarumą, o kartu suteikti progų pažvelgus atgal prisiminti tai, ką galėtumėte iš praėjusio laiko panaudoti, pritaikyti šiandienai: ar tai buvusią įdomią mintį, ar verslo sumanymą, ar kūrybinę idėją. Tam palankus jums jau pirmadienis.

Antradienį atsirinkite informaciją. Ši diena tiktų darbų paieškoms, palanki partnerystės kūrimui bei stiprinimui.

Savaitės vidurys gali pažerti netikėtumų. Svarbu bus tinkamai reaguoti į nuo jūsų nepriklausančius pokyčius, atrandant dar nenagrinėtas išeitis bei sprendimus.

Ketvirtadienis tiktų buitiniams darbams. Šią dieną ypač venkite konfliktų – juk kai kada patylėjimas gali būti auksu.

Penktadienį palanku būtų stiprinti gražius tarpusavio ryšius. Išreikškite gražius savo jausmus brangiausiam žmogui, parodykite jam savo dėmesį bei širdies dosnumą.

Šeštadienį norėsis namuose emocinio komforto. Imkitės tos veiklos, kuri jus džiugintų. Skirkite daugiau laiko savo augintiniams ir mėgstamam hobiui. O sekmadienis džiugins šaunia Velykų švente, margučių ridenimu, smagia pavasarine nuotaika.

Vandenis

Savaitė, kai galėsite smarkiai patobulėti.

Jos dienomis jums padės lankstumas bei greita reakcija į besikeičiančias situacijas bei aplinkybes. Tam palanki jau savaitės pradžia. Jau pirmadienį, palankių Veneros su Chironu ir Saule pozicijų įtakoje, lengviau rasite tinkamus sprendimus bei išeitis.

Antradienį stiprės įžvalgos bei intuicija, lengviau išreikšite savo meninius sugebėjimus. Palankių astrologinių ritmų įtakoje gali prasiverti ir tos durys, į kurias senokai beldėtės.

Savaitės viduryje norėsis kai kuriuos įvykius pagreitinti, tarsi stumte pastumti lėčiau judantį traukinuką. Tačiau šiuo metu ne mažiau svarbu bus įvertinti ir tas aplinkybes, kurios trukdo jam greičiau judėti.

Ketvirtadienį dalinkitės linksmais pokštais bei džiugia nuotaika. Penktadienį Kylančiam Mazgui viešint griaunamajame Dvynių ženklo laipsnyje, gautą informaciją rūpestingiau tikrinkite.

Šeštadienį skirkite namų jaukumo kūrimui, kiaušinių marginimui, o sekmadienį sveikindami artimuosius sulaukę Šventų Velykų, dalinkitės gražiomis ateities idėjomis.

Žuvys

Paieškos savaitė. Jos dienomis ieškokite gyvenime kuo daugiau džiaugsmą teikiančių dalykų. Kai kurios jos dienos gali priminti potvynius ir atoslūgius, – svarbu bus visame kame įžvelgti šviesią perspektyvą.

Savaitės pradžia palanki ilgai brandintų idėjų įgyvendinimui. Šios dienos gali suteikti jums naujų pergalių. Ar tai būtų savirealizacija, ar naujų galimybių paieška. Antradienį Merkurijui su Neptūnu susijungus jūsų ženklo tame pačiame laipsnyje, stiprės jūsų įžvalgos bei intuicija. Tai ypatingas metas kuriantiems muziką ir literatūrą, rašantiems straipsnius ar scenarijus.

Savaitės vidurys ragins ir toliau laikytis atsargumo bei atstumo, o kartu prisitaikyti ir prie ribojančių jus aplinkybių.

Ketvirtadienį sunkumus įveikti jums padės giedra nuotaika bei juokas, o penktadienį rūpestingiau rinkitės kontaktus. Šią dieną nebūtinai viskas ką išgirsite gali būti tiesa.

Šeštadienį skirkite šeimai, buitį gerinantiems darbams, šventiškai ruošai. O sulaukę Šventų Velykų susisiekite su seniai matytais artimaisiais, pradžiuginkite savo skambučiu seniai matytus draugus.