Artimos Urano ir Saulės pozicijų Jaučio ženkle įtakoje, kai kam galimi netikėtumai darbuose. Šios savaitės dienomis greičiau galite nuspręsti, kad pats metas darbo pokyčiams ir ieškotis naujų atsiveriančių durų.Tokioms paieškoms tiktų jau pirmadienis.

Antradienį, gegužės 4-ą, Merkurijus pereis į Dvynių ženklą, kurdamas palankias sąlygas svarbių žinių paieškai, naujų kontaktų užmezgimui.

Savaitės vidurys ganėtinai permainingas. Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu gali išryškėti abejonės, vidinės baimės. Tai metas, kai jėgas reikėtų nukreipti kūrybai, o taip pat atverti širdį dosnumui ir atjautai.

Ketvirtadienis gali apdovanoti įdomiomis idėjomis bei sumanymais. Šaunu būtų pasitelkti kolegas jų įgyvendinimui.

Penktadienį gyvenimas gali rasti kuo jus nustebinti. Mėnulio ritmų įtakoje, diena gali būti emociškai jautresnė. Tad šaunu būtų pažvelgti į gyvenimą su jumoru.

Šeštadienis – šaunus metas atokvėpiui. O gegužės 9-ą, Venerai įžengus į Dvynių ženklą, norėsis tiek išore, tiek ir vidumi atsinaujinti, atgauti džiugią nuotaiką. Savo pastangomis sieksite greitesnių rezultatų, tačiau jų, kaip ir mėgstantiems darbuotis darže, pasėjus į žemę sėklas, sudygimo gali tekti ilgėliau palaukti.

Sėkmingų pokyčių jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė, kurios dienomis norėtųsi nuo savo kelio kliūtis stumtelėti kaip su galingesne technika, pavyzdžiui – kaip su buldozeriu.

Jau savaitės pradžioje Saulei, Uranui ir Lilit keliaujant Jaučio ženklu, galimi netikėtumai. Kai kam kliūtys gali dygti, kaip rudenį grybai po lietaus ir net kantresniems Avinukams kai kada gali pristigti kantrybės. Laimei, atkakliomis pastangomis visas kliūtis įveiksite. Tokia gali būti jau šios savaitės pradžia.

Antradienį Merkurijui įžengus į Dvynių ženklą, kad būtų lengviau, į pagalbą pasikviesite bendraminčius, kolegas ir draugus.

Savaitės vidurys kai kuriuos ragins apsispręsti. Tai ypač aktualu norintiems įsigyti nekilnojamą turtą. O ketvirtadienį darbuose svarbu nepersistengti – per didelės pastangos ir spaudimas gali nelauktai duoti atbulinį efektą.

Penktadienį darbų tempas kiek lėtesnis. O šeštadienį veiklas derinkite su aktyviu poilsiu, sportu.

Sekmadienį, Venerai įžengus į Dvynių ženklą, puikus metas dar tebeieškantiems savojo žmogaus asmeninėms pažintims, o jau suradusiems – draugystės ir meilės auginimui.

Lolita Žukienė

Jautis

Kontrastinio dušo savaitė.

Jos dienomis jūsų ženklu keliaujančių Saulės, Urano, Lilit ir Veneros artimų pozicijų įtakoje, kai kada gali atrodyti, kad net tai, kas atrodė stabilu – ima kisti. Tai virsmo metas, kurį vertėtų panaudoti, imantis esminių sumanymų bei planų. Tam palanki jau savaitės pradžia.

Merkurijui iškeliavus iš jūsų į Dvynių ženklą, jau antradienis stebins informacijos gausa. Svarbu bus iš viso jos srauto atsirinkti esminius dalykus. Ši diena palanki jums suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

Savaitės vidurys tiktų ieškantiems bendraminčių ir partnerių. O ketvirtadienis suteiks progų situacijas pamatyti nauju, netikėtu kampu.

Penktadieniui tiktų posakis: nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Šios dienos permainos ir netikėtumai vėliau gali netikėtai išeiti į gera. Ypač tai liestų pokyčius darbe. Kai ką lankys mintys apie nuosavą veiklą, ieškosite jai bendraminčių, kaupsite tam finansus.

Šeštadienis šaunus mėgstantiems darbuotis sode ar darže. O sekmadienį skirkite kūrybingam šeimos poilsiui. Šią dieną Venera iškeliaus iš jūsų į Dvynių ženklą – tai puikus metas kai kam, siekiantiems draugystės ryšių atšviežinimo ir atnaujinimo. Pradžiuginkite skambučiu seniai matytus draugus bei artimuosius.

Dvyniai

Galimybių savaitė.

Jos dienomis gyvenimas gali pateikti jums įdomių siurprizų, netikėtų dovanų, tiesa būtų svarbu jas atpažinti. Net ir tas, kurios iš pradžių dovanomis neatrodytų. Tokia gali būti jau šios savaitės pradžia.

Nuo gegužės 4 d. į jūsų ženklą atkeliavus Merkurijui, dienos tiktų naujos veiklos paieškoms, palankios dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams.

Savaitės viduryje svarbu būtų nemesti kelio dėl takelio. Šiuo laikotarpiu galite netikėtai susižavėti nauja idėja, veiklos galimybe. Svarbu būtų išsiaiškinti, kiek tai, norint įgyvendinti, yra realu.

Ketvirtadienį kai kuriems gali atsirasti netikėtų galimybių papildomam uždarbiui, o tuo pačiu greit rasite, kur tuos papildomus finansus norėtumėte panaudoti. Penktadienį stenkitės vadovautis ne aplinkinių patarimais, o savo pačių įžvalgomis. Jūsų intuicija gali pašnabždėti jums teisingiausią sprendimą.

Šeštadienis šaunus planuojantiems išvykas bei keliones. Pakeitę aplinką – įkvėpkite gaivaus pavasarinio oro, patirkite naujų įspūdžių.

Nuo gegužės 9-os dienos, Venerai įžengus į jūsų ženklą, metas norintiems atnaujinti namų interjerą. Kartu tai ypatingas laikas asmeninėms pažintims, partnerystės kūrimui. Kai kas šiomis dienomis gali sutikti sau skirtąjį žmogų.

Vėžys

Naujų idėjų savaitė.

Jos dienomis pats metas peržiūrėti savo planus, o kai kam įgauti antrąjį kvėpavimą. Jau pirmadienį norėsis ženklesnių pokyčių. Ši diena tiktų pradėtųjų darbų užbaigimui, palanki interjero, remonto ir statybų darbams.

Antradienį Merkurijui perėjus į Dvynių ženklą, kai kurie lengviau ras palankių naujų darbų pasiūlymų. Dar kai kas – spręs gyvenamos vietos klausimus.

Savaitės vidurys tiktų naujų galimybių, o kartu ir vidinės pusiausvyros paieškoms.

Ketvirtadienį spręsdami svarbius darbinius klausimus labiau pasiremsite savo kūrybiniais, energetiniais resursais, o taip pat intuicija bei įžvalgomis.

Penktadienis palankus dalykiniams susitikimams, nekilnojamo turto operacijoms, suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

O šeštadienį Marsui keliaujant jūsų ženklu, norėsis gražinti savo aplinką, kurtis gražius tarpusavio santykius ir jaukius namus. Sekmadienis šaunus grožio procedūroms, harmoningam poilsiui gamtoje.

Liūtas

Įdomi savaitė.

Jos dienos gali priminti šio pavasario permainingą orą. Vienomis dienomis švies saulutė, o kitomis – netikėtai gali merkti lietus.

Nuo pirmadienio prasidėję darbai kai kada gali turėti tendenciją išsitęsti, kaip guma. Tad svarbu būtų, sutvardžius nekantrumą, išlaikyti ramų pozityvų požiūrį ir į priekį stumtis žingsnis po žingsnio.

Antradienį Merkurijui atkeliavus į Dvynių ženklą, stiprės noras atsinaujinti, dažniau aplankyti parduotuves. Ši diena palanki ne tik įprastiniams darbams, bet ir naujo stiliaus kūrimui.
Savaitės viduryje palanku būtų rinkti svarbias žinias, derinti požiūrius darbe.

Ketvirtadienį ieškokite jums aktualių žinių. Ši diena palanki norintiems karjeros pokyčių, o taip pat ieškantiems papildomų finansinių šaltinių.

Penktadienį kai kuriems gyvenimas gyvenimas gali pateikti nelauktą dovaną – įdomią dalykinę pažintį, o kai kam – seniai matytų draugų susitikimą.

Šeštadienį daugiau dėmesio prašys ir mažieji jūsų šeimos nariai. Pažaiskite su jais judrius ir įdomius stalo žaidimus.

O nuo gegužės 9 d. ir Venerai atkeliavus į Dvynių ženklą, pinigai bus linkę greičiau ištekėti, tad, jei norite sutaupyti, patartina būtų jų didesniems pirkiniams atsidėti.

Mergelė

Naujų horizontų paieškos savaitė.

Jos dienos gali suteikti naujų ar papildomų darbų galimybių, padėti atrasti ir mažiau išreikštus savo gabumus. Tokia gali būti įdomi jau šios savaitės pradžia.

Antradienį, Merkurijui perėjus į Dvynių ženklą, palanku eiti į darbo pokalbius bei susitikimus, metas tinkamas deryboms, kompromiso paieškai.

Savaitės vidurys sėkmingesnis komandiniam darbui, tad įsiklausykite į draugų bei artimųjų patarimus.

O ketvirtadienį pasistenkite užbaigti individualius kūrybinius projektus. Metas palankus naujų idėjų pristatymui.

Penktadienis, kol dar Venera vieši Jaučio ženkle, laikas tinkamas planuojantiems ieškoti papildomų finansinių šaltinių. Dienos tiktų nekilnojamo turto operacijoms.

O šeštadienį skirkite aktyviam poilsiui, mėgstamam hobiui.

Sekmadienį norėsis kurti savo aplinkoje harmoniją, o kai kam tiesiog truputį patinginiauti.

Svarstyklės

Savaitė, kai norėsis imtis naujų darbų bei sumanymų.

Jos dienomis sėkmę greičiau pelnysite būdami drąsūs bei ryžtingi. Tokia gali būti jau šios savaitės pradžia.

Gegužės 4 d., Merkurijui perėjus į Dvynių ženklą, tinkamas laikas siekiantiems pergalių moksle, norintiems užmegzti naujus dalykinius ryšius.

O savaitės vidurys palankus ieškantiems darbo pasiūlymų, ketinantiems pereiti į naują darbą.

Ketvirtadienį susitikimas su seniai matytais kolegomis gali suteikti progų pažvelgti į gyvenimą nauju rakursu, atrandant atsakymą į klausimą: o ką vertėtų veikti toliau?

Penktadienį kai kas ryšis naujai dalykinei partnerystei. O dar kai kas bandys gydyti sužeistą širdį naujos draugystės kūrimu.

Šeštadienį norėsis skirti daugiau laiko spintų turinio peržvalgai, naujo stiliaus susikūrimui. O sekmadienį į Dvynių ženklą kai atkeliaus ir Venera – ypatingas laikas draugystei ir meilei, romantiškiems susitikimams.

Skorpionas

Permainų savaitė.

Jos dienos gali būti kupinos naujų potyrių, o kartu – netikėtų įvykių. Toks gali būti jau šios savaitės pirmadienis.

Gegužės 4-ą Merkurijui iškeliavus iš jums opozicinio Jaučio į Dvynių ženklą, sektųsi užmegzti naujus dalykinius ryšius, rasti bendraminčių bei partnerių.

Trečiadienis kai kam gali priminti įdomią šachmatų partiją, kai reikėtų numatyti tolesnę strategiją, o kai kam ir būsimus priešininko ėjimus.

Ketvirtadienį, ieškant būtinų sprendimų, turėsite progų pasitikrinti savo sugebėjimus ir žinias. Šią dieną būkite atidesni, išklausydami mažųjų rūpesčius. Jūsų pagalba būtų jiems savalaikė.

Penktadienis tai diena, kai gyvenimas ir toliau jus stebins. Įvykiai ir situacijos jums kurs aplinkybes dvasiniam augimui.

Šeštadienį susikurkite nuotaikingą bei linksmą. Ši diena puiki turiningam šeimos poilsiui.

Gegužės 9-ą iš jums opozicinio Jaučio į Dvynių ženklą perėjus ir Venerai, lengviau atrasite naują įkvėpimą namų jaukumo kūrimui.

Šaulys

Spalvinga savaitė.

Jos dienos gali būti margaspalvės, kaip dailininko paletė. Savaitės pradžia, Nusileidusiam Mazgui ir Selenai tebeviešint jūsų ženkle, gali būti ganėtinai kontrastinga. Antradienį gyvenimas, Merkurijui įžengus į jums opozicinį Dvynių ženklą, netgi primintų beldimąsi į uždaras duris. Tam, kad būtumėte tinkamai įvertinti, gali prireikti daugiau jūsų pastangų. Vis tik jūsų neblėstančio optimizmo dėka, ir įdėjus daugiau darbo, jau trečiadienį situacijos imtų po truputį lengvėti. O kai ką su kolektyvo pagalba pavyktų išspręsti net iš pirmo karto.

Ketvirtadienį skirkite atidėliotiems buitiniams reikalams užbaigti. O penktadienis jums suteiks progų padėti draugui ar giminaičiui.

Šeštadienis puikus šeimos išvykoms bei trumpoms kelionėms.

Nuo gegužės 9-os, Venerai perėjus į jums opozicinį Dvynių ženklą, pinigai bus linkę greičiau ištekėti. Tad rūpestingiau planuokite išlaidas, nepasiduokite emociniams susižavėjimams nebūtinais pirkiniais.

Ožiaragis

Savaitė, kai reikėtų neskubėti.

Jos dienomis, Marsui keliaujant jums opoziciniu Vėžio ženklu, į priekį judėkite apgalvotai, vis pasitikrindami tolesnius savo žingsnius. Toks galėtų būti jau pirmadienis.

Antradienis, Merkurijaus ritmų įtakoje, pasižymės įvykių ir situacijų gausa, jų permainingumu. O trečiadienis suteiks progų jūsų autoriteto augimui, galimybei sužibėti ilgai kauptomis žiniomis bei talentais.

Ketvirtadienį galite pajusti savyje naujas jėgas, kurias konstruktyviai norėsis nukreipti tikslo link.

Penktadienis jums pasirinkimų laikas. Ši diena kai kuriuos ragins nuspręsti, su kuo vis tik toliau eisite tolesniu gyvenimo keliu.

O šeštadienį skirkite imuniteto, sveikatos stiprinimui, aktyviai fizinei veiklai bei sportui.

Sekmadienį Veneros ritmų įtakoje, kuo daugiau dėmesio skirkite savo antrai pusei, o jos dar neturintiems ši diena tiktų draugystės paieškoms.

Vandenis

Ši savaitė jums – pasiruošimas naujam būsimam gyvenimo etapui.

Kad į mūsų gyvenimą įeitų kažkas nauja, reikia atsisakyti kažko seno, atlaisvinti naujiems dalykams vietos. Kaip pertvarkant rūbų spintą, atsisakant nebereikalingų, peržiūrėkite ir savas mintis bei nebeaktualius siekius.

Antradienį, palankių Merkurijaus ritmų įtakoje, norėsis išreikšti savo talentus bei gabumus, daugiau bendrauti.

Savaitės vidurys, Jupiteriui dar viešint jūsų ženkle, tinkamas metas ieškantiems naujų pagrindinių ar papildomų darbų. Ši diena palanki ir esamame darbe siekiantiems karjeros augimo.

Ketvirtadienį jūsų svarbiausias uždavinys bus kūrybinė savirealizacija, gabumų išraiška. Tai metas, kai atrasite daugiau laisvės savo talentų atskleidimui.

Penktadienį galite pajusti, kad esate pasiruošę ryžtingiems pokyčiams, tad jų neatidėliokite. Būkite atviri naujoms galimybėms, naujų darbų pasiūlymams.

Šeštadienį atsakingiau pažvelkite ir į šeimos pareigas. Pasitelkite namiškius ir ypač mažuosius šeimos narius. O sekmadienis – puikus džiugiam atokvėpiui, mėgstamam hobiui, smagioms išvykoms.

Žuvys

Naujų planų savaitė.

Jos dienomis, susidėliokite detalų tolesnių veiksmų planą ir žingsnis po žingsnio atkakliai judėkite į priekį. Toks gali būti jau šios savaitės pirmadienis.

Antradienis jums – palankus laikas norintiems sustiprinti darbe partnerystės ir gražius draugystės ryšius.

Savaitės vidurys palankus norintiems įsitvirtinti darbuose savo pozicijoje, o ketvirtadienį į situacijas pažvelkite ir iš nestandartinės pusės. Tai metas, kai norėsis kurti naujus planus, apmąstyti šviežiai kilusias idėjas.

Ketvirtadienis, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, ypač tiktų meninei savirealizacijai, diena palanki draugystės ir meilės plėtrai.

Penktadienį neapsikraukite per dideliu darbų krūviu – šią dieną norėsis emocinio komforto, tad bendraukite su jus suprantančiais ir palaikančiais.

Savaitgalio dienomis labai svarbu būtų skirti laiko tam, ką labiausiai mylite: bendravimui su vaikais, poilsiui su artimaisiais, o kažkam norėsis save atskleisti kūryboje. Šios dienos puikios dvasiniam tobulėjimui, harmonijos namuose kūrimui.