Kai kurie ryšis ženklioms gyvenimo permainoms. Kas nutars keisti darbą, kas – gyvenamą vietą, o kas nuspręs pasukti kitu gyvenimo keliu. Tokiems apmąstymams bei apsisprendimams palankios, Mėnuliui ir Uranui keliaujant Jaučio ženklu, jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės vidurys – sudėtingesnių Mėnulio ritmų, emociškai jautrus, – būkite atidesni kelyje ir buityje. Ketvirtadienį prasidės Mėnulio jaunatis. Ši diena tiktų naujų planų kūrimui, naujų dalykinių bei asmeninių pažinčių užmezgimui.

O penktadienis, Merkurijui su Saule susijungus tame pačiame Dvynių ženklo laipsnyje, tinkamas naujiems jūsų sumanymams, išklausius kitų nuomonę – požiūrių derinimui, kolektyvinių sprendimų paieškai.

Šeštadienį Marsui perėjus į Liūto ženklą, savaitgalis – ypatingas draugystės ir meilės stiprinimui, kūrybingam, aktyviam šeimos laisvalaikiui.

Sėkmingų pokyčių jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

Avinas

Kontrastų kupina savaitė. Jos dienos – kupinos įdomių pokyčių, o kai kada netgi gali priminti tai karštą, tai šaltą dušą.

Savaitės pradžioje, Marsui dar viešint Vėžio ženkle, ypač daug dėmesio skirkite tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui. Auginkite ir puoselėkite draugystę ir meilę. Juk gyvenimo vėtrose taip gera turėti tvirtą mylimų žmonių palaikymą.

Jau savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant Jaučio ženklu, kuriame vieši Uranas ir Lilit, kai kurie ryšitės karjeros pokyčiams.

Savaitės viduryje, Mėnulio 29-ąją dieną, svarbių susitikimų neplanuokite. Ši diena nėra palanki sutarčių pasirašymui, finansinėms operacijoms. Beje, kai kurie įvykiai bei situacijos gali nepriklausyti nuo jūsų pasirinkimų.

O 10-ą dieną prasidėjus Mėnulio jaunačiai, bendraujant su kolegomis ir draugais gali kilti įdomių minčių bei sumanymų. Penktadienį atsirinkite iš jų pačius realiausius, tinkamiausius ir imkitės juos įgyvendinti.

Birželio 12-tą Marsui perėjus į Liūto ženklą, prasidės jums ypač energingas laikotarpis. Šiomis savaitgalio dienomis namuose norėsis tvarkant buitį, pasiekti konkrečių rezultatų, nuveikti kaip galima daugiau. Dienos puikios aktyviam, džiugiam šeimos poilsiui.

Jautis

Jautri, emocinga savaitė. Jos dienomis kai kurie įvykiai gali paliesti pačią jūsų širdį, būsite linkę reaguoti jautriai ir išsyk.

Tokios gali būti, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, jau pirmosios savaitės dienos. Šiomis dienomis.savo esminius tolesnius sprendimus rūpestingai apgalvokite, jiems pasiruoškite.

Artimos Urano, Mėnulio ir Lilit pozicijų įtakoje, labai svarbu neskubėti priiminėti aštrių sprendimų, nesuklysti, atlaidžiau pažvelgti ir į kitų klaidas, – juk tobulėjama iš savo ir kitų klaidų bei patirčių pasimokius.

Savaitės viduryje sudėtingesnių astrologinių ritmų įtakoje darbus rūpestingai planuokite. Šiuo metu naujų geriau nepradėti, o esamus derinkite su aktyviu poilsiu.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, ketvirtadienį atsirinkite jums svarbiausias žinias. Šis metas jums tiktų informacijos analizei, tolesnių gairių pasižymėjimui.

O penktadienį tinkamai pritaikę naujas idėjas, ir įdėję daugiau pastangų, pasiekti galėsite ženklių rezultatų.

Birželio 12-tą, Marsui atkeliavus į Liūto ženklą, namuose sektųsi remonto, statybų darbų organizavimas, su artimaisiais kartu aptarkite naujus savo sumanymus.

O sekmadienį bendraudami gausinkite namuose gyvenimo džiaugsmą, kartu paplanuokite smagų mažųjų laisvalaikį.

Dvyniai

Naujos pradžios savaitė. Ateina laikas į savo gyvenimą įnešti naujų potyrių

Šios savaitės dienos – daugiaspalvės, turtingos naujomis pažintimis, smagiomis iškylomis bei kelionėmis. Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės vidurys, sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, jam keliaujant jūsų ženklu, gali būti permainingas, bei emociškai nestabilus. Šią dieną informaciją rūpestingai tikrinkite, kaip ir atsargiau vertinkite duodamus pažadus, neskubėkite prisiimti naujų įsipareigojimų.

Ketvirtadienį, prasidėjus Mėnulio jaunačiai ir jam artimos su Saule ir Merkurijumi pozicijos įtakoje, galimi vidiniai prieštaravimai. Širdis gali sakyti viena, o logika – kita. Šią dieną remkitės sustiprėjusiomis įžvalgomis, savo intuicija. Atsirinkite ne tik žinias, bet ir žmones, kuriais galite pasikliauti, tolesnius savo gyvenimo bendrakeleivius.

Penktadienis likusiems darbuose šaunus naujų idėjų pateikimui, projektų pristatymui.

Savaitgalio dienos džiugios draugų susitikimais, išvykomis bei kelionėmis. O kai kam – smagia savo gimtadienio švente. Tegu būna jos puikios draugystės kūrimui ir stiprinimui, sklidinos meile.

Vėžys

Gilių jausmų savaitė. Jos dienomis norėsis pajausti gyvenimo pilnatvę, atrasti harmoniją su savo vidumi ir aplinka, pajausti širdyje vasaros ramybę.

Jau pirmosiomis savaitės dienomis norėsis į kiekvieną savo veiksmą įdėti visą save, patirti kūrybos, veiklos džiaugsmą.

Trečiadienį, Mėnulio 29-osios dienos ritmų įtakoje, galimi emocijų bangavimai. Galite būti linkę sureikšminti kliūtis ir sunkumus. Keičiantis Mėnulio fazei įveikite abejones, liūdnesnes mintis, rinkitės pozityvų mąstymą.

Prasidėjus jaunačiai norėsis atrasti savo sielos gelmėse slypinčius gabumus bei talentus, juos realizuoti. Tam palankus jums ketvirtadienis. Tai diena norintiems gilinti žinias, tobulėti profesinėje veikloje, sužinoti ir išmokti kažką visai naujo.

Penktadienio dieną lengviau priimsite svarbius, jūsų ateitį liečiančius sprendimus. Kol dar Marsas vieši jūsų ženkle, tai metas jums svarbiausiems apsisprendimams bei veiksmams. Laikas tiktų nekilnojamo turto operacijoms.

Šeštadienį, birželio 12-tą Marsui perėjus iš jūsų į Liūto ženklą. savaitgalio dienos – tinkamas metas jūsų išvykoms bei kelionėms, o kai kam – ir šauniai atostogų pradžiai.

Liūtas

Pokyčių savaitė. Jos dienomis įvertinus savo sprendimus bei nueitą kelią, gyvenimas suteiks progų rinktis tolesnę kryptį.

O kai kam norėsis pasukti visai nauju keliu. Tokie gali būti jau pirmadienis ir antradienis.

Savaitės viduryje, Mėnulio astrologinių ritmų įtakoje, būkite atsargesni kelyje ir buityje, neskubėkite, tiek priimdami sprendimus, tiek ir juos bandydami įgyvendinti. Šią ir ketvirtadienio dieną, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, visa kam skirkite daugiau nei įprastai laiko. O priiminėdami sprendimus dažniau įsiklausykite ir ką jums pataria jūsų intuicija.

Kol dar Marsas vieši Vėžio ženkle, penktadienį savo tolesnius žingsnius gerai apmąstykite. Neskubėkite tiek pasirinkimuose, tiek ir sprendimuose, pagrindinį dėmesį skirkite savo artimiesiems.

O štai nuo birželio 12-os, Marsui įžengus į jūsų ženklą, pajausite energijos antplūdį, tad pats metas spręsti svarbiausius klausimus, imtis aktyvių, ryžtingų veiksmų.

Šeštadienis palankus buitinių klausimų sprendimui, statybų-remonto darbams, o sekmadienis kai kam – ir gražiai tarpusavio santykių perkrovai, jausmų atnaujinimui bei gilinimui.

Mergelė

Naujų galimybių lietaus savaitė. Tai aktyvi, gausi darbais savaitė.

Jos dienomis Urano ir Lilit viešnagės Jaučio ženkle įtakoje, galimi netikėtumai, staigmenos. O kartu šios savaitės dienos gali būti įdomios geromis naujienomis, nelauktomis galimybėmis. Kai kas gali surasti naujo darbo pasiūlymą. Dar kažkas netikėtai pats atras save naujoje įdomioje veikloje.

Tokios gali būti, Mėnuliui keliaujant Jaučio ženklu, jau pirmosios dvi savaitės dienos. Kurios, beje, puikios draugystei ir meilei.

Savaitės viduryje, sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, nepatartina imtis rizikingų finansinių sprendimų. Rūpestingiau tikrinkite dokumentus. Šis metas nėra palankus naujiems įsipareigojimams ar kelionių pradžiai.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai ketvirtadienį metas naujam jūsų startui. Tinkamai tam pasiruoškite. O penktadienis jums – galingam šuoliui į priekį. Marsui pradėjus kelionę Liūto ženklu, o Merkurijui tebeviešint Dvynių ženkle, savaitgalį dažniau užsiimkite mėgstama veikla, kūryba bei saviraiška. Susiruoškite su mylimu žmogumi į smagią iškylą, į gamtą.

Svarstyklės

Ši savaitė – jums geriems asmeniniams pokyčiams.

Tai puikus laikas naujų tikslų išsikėlimui, o kai kam – ir gyvenimo bendrakeleivių atsirinkimui. Dienos gali patikrinti draugystės, tarpusavio santykių tvarumą, o taip pat padėti apsispręsti, kuriuo keliu pasuksite toliau. Šie klausimai jums, astrologinių ritmų įtakoje gali iškilti jau pirmosiomis savaitės dienomis.

Savaitės viduryje, sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, pasaugokite gražius tarpusavio ryšius. Prasidėjus jaunačiai – tinkamas laikas atsirinkimui naujų tikslų bei priemonių jiems įgyvendinti. Tam palankus jums jau ketvirtadienis. O penktadienis tiktų suplanuotiems stambesniems pirkiniams , o kai kam – atidėtųjų buitinių klausimų sprendimui.

Šeštadienį, palankių Marso ritmų Liūto ženkle įtakoje, norėsis kurti savitą stilių, gražinti aplinką. Šiomis savaitgalio dienomis norėsis išgyventi gilius jausmus, dalintis gyvenimo džiaugsmu, laimingomis akimirkomis, Tad skirkite kuo daugiau laiko džiugiam atokvėpiui, draugystės ir meilės kūrimui. O kai kuriems metas šaunus ir sužadėtuvėms.

Skorpionas

Ši savaitė jums – aktyvus ir energingas laikotarpis. Jos dienomis galite nuveikti ypač daug: tiek dalykinėje plotmėje, tiek ir asmeniniame gyvenime.

Tai metas, kai galite įgyvendinti savo subrandintus planus, kaip sakant, kai žodis gali tapti kūnu.

Mėnulio ritmų įtakoje emociškai jautresnis metas – birželio 9 -10-ta dienos. Šiomis dienomis svarbių sutarčių geriau nepasirašinėti, Būdami atidesni, geriau užsiimkite įprastiniais buitiniais darbais.

Ketvirtadienį, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, susimąstysite, o kas toliau? O penktadienį, nusibrėžus tolesnę kelio kryptį, pats metas būti ryžtingiems bei drąsiems. Energijos netruks, kai kurie susižavės naujomis permainų idėjomis, imsis įgyvendinti kilusius naujus sumanymus. O kitų lauks neišvengiami pokyčiai. Kam – karjeros, o kam – ir asmeninių santykių srityje. Gali išaiškėti ir anksčiau buvę nutylėti dalykai.

Šeštadienį, Marsui įžengus į Liūto ženklą, jėgų ir energijos dar padaugės. Tad savaitgalį nukreipkite ją tinkama kryptimi. Laikas puikus aplinkos gražinimui, sodo-daržo darbams, o kai kam – ir namų remonto užbaigimui. O sekmadienį tiesiog pasidžiaukite vasara, visi kartu pabūkite gamtoje.

Šaulys

Įdomių susitikimų savaitė.

Jos dienomis galimos netikėtos dalykinės ir asmeninės pažintys. Kai kurios jų vėliau peraugs į gražius ilgalaikius ryšius. Jau pirmosiomis savaitės dienomis lengviau galite rasti bendraminčių, jus suprantančių, jūsų idėjas palaikančių.

O štai savaitės viduryje, Nusileidusio Mazgo jūsų ženkle bei jautrių Mėnulio ritmų įtakoje, palanku būtų ne pradėti kažko naujo, o pabaiginėti anksčiau atidėliotuosius darbus bei projektus.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, ketvirtadienį po truputį didinkite darbų tempą. O penktadienis – tinkamas norintiems išreikšti savo gabumus bei talentus, daugiau pasiekti moksle, patobulėti profesinėje srityje.

Birželio 12-tą, Marsui perėjus į Liūto ženklą, laikas puikus turiningam šeimos laisvalaikiui, o kai kas šiomis dienomis, kaip lagaminus perkraus tarpusavio santykius, suteikdami jiems antrąjį kvėpavimą.

Sekmadienį raskite laiko savo ir mažųjų kūrybai bei saviraiškai.

Ožiaragis

Naujų vilčių savaitė.

Kaip po ilgiau trukusio atokvėpio norėsis šios savaitės dienomis apibendrinti savo pasiekimus, gautus rezultatus ir su naujomis viltimis pažvelgti į rytdieną. O tada galėsite lengviau atrasti naujus, į tikslą vedančius kelius. Tam palankios jau pirmosios dvi savaitės dienos, Mėnuliui viešint Jaučio ženkle.

Savaitės viduryje, sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, stiprinkite imunitetą ir sveikatą, darbus derinkite su aktyviu poilsiu.

O prasidėjus Mėnulio jaunačiai, pagausėjusiame informacijos sraute norėsis atsirinkti esminius, svarbiausiuosius dalykus. Tam palanki jums ketvirtadienio diena.

Penktadienį skirkite darbo vietos, namų pertvarkai, įkvėpkite energijos ir pradėtiems, bet iki šiol atidėliotiems projektams bei darbams. Bent mažais žingsneliais pasistūmėkite į priekį.

Šeštadienį, birželio 12-tą, Marsui iškeliavus iš jums opozicinio Vėžio ženklo, jums – aktyvus, energingas metas. Tad savaitgalio dienomis namuose gražindami savo aplinką nuveikti galite ypač daug.

Vandenis

Šią savaitę į pirmą planą kils tarpusavio santykių situacijos.

Norėsis išklausius partnerio nuomonę suderinti požiūrius svarbiausiais klausimais. O kai kas, neradę sutarimo, mąstys, kokį gyvenimo kelią rinktis toliau. Tai aktualu pirmosiomis savaitės dienomis, Mėnuliui viešint Jaučio ženkle, bus darbo aplinkoje, bei sprendžiant tolesnės karjeros klausimus.

Savaitės viduryje, sudėtingesnių astrologinių ritmų įtakoje, rūpestingai pildykite dokumentus, planuokite išlaidas. Netikėtai galite apsižiūrėti, kad finansai išteka ir mažai aktualiems dalykams.

Ketvirtadienį, keičiantis Mėnulio fazei, namuose bendraukite jautriai, kalbėkitės apie viską, ieškokite sutarimo.

O penktadienis, Mėnulio jaunaties įtakoje, jums šaunus naujų planų kūrimui, puikus naujiems jūsų sumanymams. Tiktų dalykiniams susitikimams, darbų paieškai, sutarčių pasirašymui.

Savaitgalį, Marsui pradėjus kelionę Liūto ženklu, norėsis patirti kažką įdomaus bei naujo. Svarbu bus iš anksto su artimaisiais suderinti šiuos gražius planus.

Žuvys

Jausminga savaitė. Jos dienomis, reaguodami į besikeičiančias situacijas, būsite linkę vertinti tikrąsias vertybes, išgyventi stiprius jausmus.

Savaitės pradžia ypač tiktų pradėtųjų projektų užbaigimui. O antradienis – ir pasiektų rezultatų apibendrinimui.

Savaitės viduryje, Mėnulio 29-ąją, emociškai jautresnę dieną, svarbu bus išlaikyti optimistinį požiūrį į gyvenimą, įžvelgti ateities perspektyvą.

Ketvirtadienį prasidėjus Mėnulio jaunačiai, diena palanki kūrybai, naujų idėjų generavimui.

O penktadienį imkitės susikaupusių buitinių reikalų, stiprinkite materialų pagrindą.

Šeštadienį, Marsui pereinant iš Vėžio į Liūto ženklą, ypač svarbu bus savo norus derinti su artimųjų lūkesčiais. Kuo daugiau dėmesio skirkite mažųjų turiningam laisvalaikiui.

Sekmadienis jums – smagiam bendravimui, draugų susitikimams, toliau gyvenančių artimųjų aplankymui.

Šaunių patyrimų jums šią savaitę!