Kituose, kaip žvelgdami į veidrodį, galėsite įžvelgti savo pačių savybes, charakterio bruožus. O pastebėję ir panorėję save patobulinti – imtis juos keisti. Tokioms įžvalgoms bei pokyčiams palanki jau savaitės pradžia.

Savaitės vidurys – ganėtinai permainingas. Retrogradinio Merkurijaus įtakoje gali grįžti neišspręstos situacijos, iškilti nebuvę iki galo išspręsti tarpusavio santykių klausimai.

Marsui ir Mėnuliui keliaujant Liūto ženklu, ketvirtadienis, – metas idėjų pateikimui, naujų projektų pristatymui. O penktadienį, Mėnuliui perėjus į Mergelės ženklą, darbuose galite lengviau atgaivinti primirštas idėjas, į dienos šviesą iškelti pradėtus, bet vėliau atidėtus projektus.

Šeštadienį ir sekmadienį, Saulei dar tekeliaujant Dvynių ženklu, o Mėnuliui viešint Svarstyklių ženkle, palanku leistis į išvykas bei keliones. Šios dienos – šaunios draugystei ir meilei, šeimoje harmonijos kūrimui, o dar tebeiškantiems savojo žmogaus – ir naujoms pažintims.

Šaunių patyrimų jums šią savaitę!


Avinas

Energingų veiksmų savaitė.

Šiomis dienomis norėsis nuveikti kaip galima daugiau, pasiekti išsikeltus tikslus ar bent jau ženkliai pasistūmėti jų link.

Chironui viešint jūsų ženkle, šios savaitės dienos – jums ypač aktyvus bei energingas laikotarpis. Jau pirmosiomis savaitės dienomis, Marsui ir Mėnuliui keliaujant Liūto ženklu, jūsų energija nukreipta tinkama kryptimi atneštų konkrečius rezultatus.

Savaitės viduryje kai kurie įvykiai bei situacijos gali ir nepriklausyti nuo jūsų pasirinkimų. Tad trečiadienį bei ketvirtadienį tiesiog pabūkite savo gyvenimo stebėtoju ir leiskite įvykiams tekėti įprastine vaga. Atkreipkite dėmesį ir į smulkmenas, į priekį judėkite, kad ir nedideliais, bet užtikrintais žingsneliais. Šiomis dienomis ieškokite naujų galimybių, nes svarbu būtų nedaužyti galvos į sieną, o surasti atsiveriančias duris. O pro jas žengti jums tinkama diena – šis penktadienis. Tai metas perėjimui į naują darbą, o kai kam diena tinkama ir persikėlimui į naują gyvenamą vietą.

Šeštadienis jums – aktyviam poilsiui gamtoje, o sekmadienis šaunus turiningai šeimos laisvalaikio kūrybai bei saviraiškai.

Jautis

Įdomių situacijų savaitė. Jos dienos kai kada gali būti tarsi įdomus filmas, vis sugrąžinantis į praeitį.

Gali kilti panašios, į kažkada jau buvusias, situacijos darbe, o kai kam ir asmeniniame gyvenime, išryškėti iki galo neišspręstos problemos, ar buvę ne patys tinkamiausi pasirinkimai. Į tai, Urano ir Lilit keliaujant jūsų ženklu, atkreipti dėmesį vertėtų jau pirmosiomis savaitės dienomis.

Savaitės vidurys – tai laikas, kai aiškiau galėsite pamatyti savo aplinkoje bendražygius bei sąjungininkus, kolegas darbe. Kai išryškės, kas tikrieji jūsų draugai, kuo galite pasikliauti, o kam geriau neatverti savo širdies, su kuo būtų ne pakeliui.

Antroje savaitės pusėje, Marsui tekeliaujant Liūto ženklu, o Mėnuliui viešint Mergelės ženkle, gerai sektųsi organizaciniai darbai. Jau ketvirtadienį pavyktų pristatyti naujus savo sumanymus bei projektus. O penktadienį, tinkamai pritaikę naujas idėjas, galėsite jau pasiekti ženklių rezultatų.

Šeštadienį, bendraujant su artimaisiais, svarbu situacijų neperspausti. Rūpestingai įsiklausykite į jų lūkesčius ir norus. Kartu paieškokite kompromiso ir sutarimo. O sekmadienį šaunu būtų pakeisti aplinką, pabuvoti, kur dar nebuvote, patirti naujų, smagių įspūdžių.

Lolita Žukienė

Dvyniai

Savaitė įdomi netikėtais likimo posūkiais.

Jau pirmosiomis jos dienomis galite turėti progų į daugelį situacijų ir įvykių pažvelgti nauju žvilgsniu. Tai metas, kai tarsi privažiavus sankryžą, spręsite, kuriuo keliu, kuria kryptimi pasuksite toliau. Tokios gali būti jau pirmosios šios savaitės dienos.

Savaitės viduryje, retrogradinio Merkurijaus kelionės jūsų ženklu įtakoje, gali paaiškėti, kad gera nauja – tai gali būti ir primiršta sena. Tad išsitraukite iš stalčiaus buvusius dar nerealizuotus sumanymus, atidėtas idėjas ir pasidalinkite jomis su artimiausia savo aplinka. Galbūt jau ketvirtadienį kartu rasite kelius kai kurių iš jų įgyvendinimui.

Penktadienis netikėtomis žiniomis bei naujienomis, o kai kam ir nelauktai gautu įdomiu pasiūlymu, suteiks progų susimąstymui. Kai kas spręsite, ar toliau likti komforto zonoje, ar vis tik rinktis naują dar neištirtą kelią. Svarbu būtų išklausyti ir artimųjų išsakomas mintis, draugų patarimus.

Savaitgalis suteiks progų išreikšti meilę ir gerumą rūpinantis vyresnio amžiaus giminaičiais, daugiau laiko skiriant mažiesiems šeimos nariams. Šios dienos puikios švenčiantiems savo gimtadienį, meilės bei draugystės kūrimui bei stiprinimui.

Vėžys

Savaitė, kurios dienos gali priminti kopimą į kalną.

Jos dienomis svarbu būtų numatyti tolesnes gaires, apgalvoti kelio maršrutą.

Jau pirmosiomis savaitės dienomis norėsis ženklesnių pokyčių, šviesių permainų. Savaitės pradžioje savęs neskubinkite, savo tolesnius žingsnius apgalvokite, kaip alpinistas kopimui į viršukalnę, tinkamai pasiruoškite.

Pirmadienį ir antradienį, Veneros ir Vakšijos artimų pozicijų jūsų ženkle įtakoje, rūpestingai elkitės su finansais, ypač planuodami stambesnius pirkinius.

Savaitės viduryje galimos įdomios naujienos, kai kurios jų gerokai nustebins, io kai kurios gali ir nelauktai pradžiuginti. O ketvirtadienis, palankių astrologinių ritmų įtakoje, gali atverti kam – naujų galimybių langą, o kam, ir plačiau, – duris.

Penktadienis, Marsui keliaujant Liūto ženklu – tinkamas metas darbuose energingam jūsų startui, naujų sumanymų įgyvendinimui. Ši diena tiktų deryboms, darbo sutarčių pasirašymui, nekilnojamo turto sandoriams.

Šeštadienis ir sekmadienis šaunūs jūsų išvykoms bei kelionėms, o kai kam šios dienos –puikus atostogų startas.

Liūtas

Stiprių jausmų savaitė.

Jau savaitės pradžioje Mėnuliui ir Marsui keliaujant jūsų ženklu, būsite linkę giliau vertinti situacijas bei įvykius, norėsis patirti romantiškus jausmus.

Jau antradienį pats metas spręsti svarbiausius klausimus, darbuose imtis aktyvių, ryžtingų veiksmų.

Savaitės vidurys tiktų buitinių klausimų sprendimui, o ketvirtadienį analizuokite gaunamus dokumentus, tikrinkite sąskaitas, laiku atsirinkite jums svarbius pasiūlymus.

Ketvirtadienis jums – metas, kai reikėtų sprendimų neatidėlioti, tinkamai įvertinus situaciją, ryžtingai peržengti Rubikoną.

Penktadienį gilinkitės ir į smulkmenas, kad nepraslystų netyčia tai, kas jums ateityje būtų labai svarbu. Ši diena suteiks progų padėti kolegai ar draugui išspręsti rūpimą klausimą, o namuose su artimiausiu žmogumi įsigilinti ir į jo darbo problemas.

Šeštadienis tiktų sodo-daržo, o kai kam, ir statybų-remonto darbams. O sekmadienį savo laiką, auginantys mažuosius, padovanokite būtent jiems. Juk kartu patirti smagūs vasaros įspūdžiai ilgam išliks jų atmintyje, o ir visai šeimai suteiks daug linksmų akimirkų!

Mergelė

Gausi darbais savaitė.

Tai metas, kai net ir tie, kurie darbų ilgiau ieškojote – pagaliau galite rasti tinkamą pagrindinio, ar papildomo darbo pasiūlymą, o kai kas – net ne vieną. Tam palankios jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje, Urano ir Lilit viešnagės Jaučio ženkle įtakoje, galimi netikėtumai, staigmenos. Šiuo metu nepatartina imtis kategoriškų bei rizikingų finansinių sprendimų. Tai laikas, kai keisti situaciją vertėtų tik tokiu atveju, kai būsite tvirtai įsitikinę, kad po pokyčių – bus geriau. Tokiems apmąstymams tiktų jums ketvirtadienis. Beje, ši ir penktadienio dienos, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, ypatingas laikas jums draugystei ir meilei, šeimoje santarvės bei harmonijos kūrimui. Penktadienis taip pat jums tiktų pradėtųjų darbų bei projektų vystymui bei plėtrai. Ši diena palanki norintiems veikloje pasiekti konkrečių, ženklių rezultatų. Tad kartu su kolegomis spręskite iškilusius klausimus, veskite derybas, derinkite požiūrius, ieškokite sutarimo, vieningo sprendimo.

O savaitgalis puikus atotrūkiui nuo darbų, smagiam aplinkos pakeitimui, draugų susitikimams.

Svarstyklės

Netikėtumų kupina savaitė.

Jos dienos gali kaip lakmusas, patikrinti jūsų sprendimų bei planų realumą, o kai kam – ir tarpusavio santykių tvarumą.

Jau pirmosiomis savaitės dienomis ne viskas gali būti taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodytų. Tad savęs neskubinkite, prieš spręsdami, detaliai išnagrinėkite situacijas, išklausykite kolegų bei draugų patarimus. Tai ypač praverstų ir savaitės viduryje, kai astrologinių ritmų įtakoje, galima didesnė klaidų tikimybė.

Ketvirtadienis, įsiklausius į kolegų bei draugų patarimus, suteiks progų ištaisyti ir anksčiau padarytas klaidas, atrandant naujus, tinkamesnius sprendimus.

O penktadienis palankus suplanuotiems stambesniems pirkiniams. tiktų nekilnojamo turto operacijoms, ar naujesnio automobilio įsigyjimui. Ši diena palanki ir skirtingų požiūrių darbe paderinimui.

Savaitgalio dienomis skirkite daugiau laiko savo artimiesiems, šeimai, džiugiam atokvėpiui, draugystės ir meilės kūrimui. O kai kuriems, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, suradusiems savąjį žmogų, metas šaunus sužadėtuvėms, o kai kam – ir bendro gyvenimo pradžiai.

Skorpionas

Ši savaitė jums – intelektualiam darbui, dokumentų tvarkymui, juridinių klausimų sprendimui.

Jos dienomis lengviau gali pavykti įrodyti savo tiesą, apginti savo poziciją. Tai darykite pasitelkdami konkrečius faktus bei argumentus. Tam palankios jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje galimi netikėti skersvėjai, galite išgirsti ir kitokį požiūrį, aplinkinių planai gali būti linkę kisti.

O štai ketvirtadienį energijos netruks, kai kurie susižavės naujomis permainų idėjomis. O kitų lauks neišvengiami pokyčiai. Kam – karjeros srityje, o kam – ir tarpusavio santykių srityje.

Penktadienis – pats metas įgyvendinti kilusius naujus sumanymus, o taip pat plėtoti pradėtuosius projektus.

Šeštadienį, Venerai tebekeliaujant Vėžio ženklu, finansus norėsis skirti namų jaukumo kūrimui, buities gerinimui, interjero atnaujinimo darbams. O sekmadienį pamirškite darbų įtampą, pasidarykite smagų tingiadienį, dažniau pažvelkite į dangumi plaukiančius debesis, pasiklausykite paukščių giesmės, tiesiog pailsėkite.

Šaulys

Savaitė, galinti priminti apsilankymą trapių porceliano dirbinių krautuvėlėje.

Jos dienomis ypatingą dėmesį vertėtų skirti ne tik savo veiksmams, bet ir žodžiams. Nusileidusiam Mazgui ir Selenai keliaujant jūsų ženklu, tai dienos, kai žodis gali žvirbliu išlėkti, o jaučiu sugrįžti. Tad rinkitės juos labai atsakingai. Tai būtų aktualu, retrogradiniam Merkurijui viešint Dvynių ženkle, jau pirmosiomis savaitės dienomis.

Savaitės viduryje galite išgirsti ir jus stebinančių žinių. Nustebinti gali draugų bei kolegų reakcija. Šiuo metu ypač svarbu būtų išlaikyti vidinę pusiausvyrą, ramiau priimti kitokį požiūrį ar net kritiką.

Marsui keliaujant Liūto ženklu, ketvirtadienį po truputį didinkite darbų tempą. O penktadienis tinkamas darbo susitikimams, deryboms, palankus norintiems daugiau pasiekti moksle, patobulėti profesinėje srityje.

Savaitgalis puikus smagioms šeimos išvykoms į gamtą bei kelionėms, nuotaikingam, aktyviam laisvalaikiui su mažaisiais, toliau gyvenančių giminaičių aplankymui.

Ožiaragis

Naujų sprendimų savaitė.

Jos dienomis dažniau kils naujų sumanymų bei idėjų, norėsis imtis įdomesnės veiklos, paieškoti nestandartinių situacijų sprendimų. Savaitės pradžia, Marsui ir Mėnuliui keliaujant Liūto ženklu, jums aktyvus ir energingas laikotarpis. Dienos puikios naujų projektų pateikimui, atliktų darbų pristatymui.

Savaitės viduryje galimos naujos dalykinės bei asmeninės pažintys, metas palankus darbo susitikimams, projektų pateikimui.

Antroje savaitės pusėje Venerai keliaujant jums opoziciniu Vėžio ženklu, finansai būtų linkę lėčiau pritekėti, bet greičiau ištekėti, tad juos rūpestingiau planuokite. O tinkamai suplanavus, metas tiktų namų atnaujinimo, interjero kūrimo, statybų-remonto darbams. O kai kam tarpusavio santykių srityje, laikas palankus suplanuotiems svarbiems asmeninio gyvenimo pokyčiams.

Šeštadienis suteiks progų lengviau pažvelgti į gyvenimą, atrandant jame kad ir mažesnių gyvenimo džiaugsmą gausinančių dalykų. O sekmadienis puikus mėgstamam hobiui, smagiai saviraiškai.

Vandenis

Dalykinių reikalų savaitė.

Jos dienos puikios naujiems jūsų sumanymams.

Beje, pirmosiomis šios savaitės dienomis kai kam gali tekti spręsti netikėtai iškilusius klausimus, biurokratinius reikalus. Tad kantrybė jau pirmadienį ir antradienį jums pravers. Beje, kaip ir atidumas, nes gautose sąskaitose kai kas galite aptikti ir klaidų.

Savaitės vidurys gali stebinti bei džiuginti. Net ir tai, kas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti nelabai gerai, vėliau gali išeiti į gera. Tad šis metas suteiks progų į gyvenimą pažvelgti filosofiškai.

Ketvirtadienį pagrindinį dėmesį skirkite tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui. O kai kas ryšis užversti vieną gyvenimo knygos lapą ir pradėti viską iš naujo, nuo balto lapo.

Penktadienis palankus metas dalykiniams susitikimams, darbų paieškai, sutarčių pasirašymui. Ši diena tiktų naujų sumanymų pristatymui, palanki savito kelio paieškoms.

O savaitgalį kai kam laisvalaikiu norėsis patirti kažką įdomaus bei visai naujo. Su draugais paieškokite įdomesnių laisvalaikio leidimo formų, Šaunu būtų kartu su jais surengti smagią išvyką į gamtą ar įdomią ekskursiją.

Žuvys

Kūrybos bei saviraiškos savaitė.

Jos dienomis, kaip gintaras iš jūros dugno, į paviršių iškilti galės jūsų talentai bei gabumai. Tad jau savaitės pradžia, Jupiteriui viešint jūsų ženkle – puikios dienos kūrybingumui, naujų idėjų įgyvendinimui, meninių sugebėjimų atskleidimui, saviraiškai.

Savaitės viduryje, stiprinkite materialų pagrindą. Kad ir be didelio įkvėpimo, vis tik imkitės susikaupusių buitinių reikalų,

O antroji savaitės pusė – įdomus metas jūsų įžvalgoms, vidiniams atradimams, tolesnio kelio apmąstymui. Tad jau ketvirtadienį kas raskite laiko įdomesniam profesiniam kursui, o kas po darbų – meditacijai ar jogai.

Penktadienis gali pasižymėti visa margaspalve jausmų palete. Šią dieną, Mėnuliui keliaujant jums opoziciniu Mergelės ženklu, galite jautriau nei įprastai sureaguoti į besikeičiančias situacijas bei aplinkybes, ar iškilusias smulkmenas. Tad šią dieną pravers jūsų kantrumas bei vidinė pusiausvyra.

Savaitgalį kuo daugiau savo širdies šilumos skirkite tiems, kuriuos mylite, ypač mažiesiems šeimos nariams. Visi kartu paplanuokite šeimos vasaros pramogas, aktyvų poilsį.