Kaip patvinus upei, nebeverta stabdyti galingo jos vandens srauto, taip šios dienomis nevertėtų lėtinti, stabdyti pribrendusių veiksmų bei sprendimų.

Pirmadienį pasidžiaugus šventėmis, jau antradienį norėsis į gyvenimą įnešti kuo daugiau įdomaus, imtis naujų sumanymų, neišbandytų veiklų.

Savaitės viduryje ryškės kovingumas, siekis greitų rezultatų. Saulei, Venerai ir Merkurijui keliaujant Avino ženklu, būsite nusiteikę ryžtingai, linkę spręsti problemas iš esmės, kaip vienu kirčiu perkertant Gordijaus mazgą.

Ketvirtadienį Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, į gyvenimą pažvelkite kūrybingai. Šią dieną lengviau atskleisite savo ir mažųjų gabumus bei talentus.

Penktadienį Merkurijui ir Chironui keliaujant tuo pačiu Avino ženklo laipsniu, darbe susilaikykite nuo kritikos, geriau kartu paieškokite konstruktyvių sprendimų.

Šeštadienį skirkite daugiau laiko sportui, gryname ore aktyviai fizinei veiklai, stiprinkite imunitetą. Sekmadienis Mėnulio ritmų įtakoje, emociškai jautresnis, tad svarbu būtų išgirsti vieni kitų lūkesčius, daugiau laiko skirti draugystei, įdomiai saviraiškai.

Sėkmingų pokyčių jums šią savaitę!


Avinas

Žvaigždžių palankumo savaitė.

Jūsų ženklu kartu su Saule keliaujant visam planetų steliumui, tai dienos, kurioms tiktų posakis: kada, jei ne dabar?

Pirmadienį dar pasidžiaukite Velykinėmis nuotaikomis, smagiu laisvalaikiu. O jau antradienį būkite ryžtingi ir greiti. Merkurijui keliaujant jūsų ženklu – nelinkę žodžių vynioti į vatą, nesitaikstantys su dvigubais standartais.

Jums ypač palanki, Saulei viešint karališkajame laipsnyje, balandžio 7-oji diena. Panaudokite šį žvaigždžių palankumo metą svarbiausių sumanymų, o taip pat ilgai brandintų idėjų įgyvendinimui. Šis laikas ypač svarbus draugystės ir meilės kūrimui bei stiprinimui.

Ketvirtadienį būkite empatiški, pasirūpinkite vyresnio amžiaus giminaičiais. O penktadienį atraskite laiko ne tik darbams, bet ir mėgstamam hobiui bei saviraiškai. Ši diena palanki pradėtųjų darbų užbaigimui, projektų pristatymui.

Šeštadienis puikus šeimos išvykoms. O sekmadienį švęsdami Atvelykį pasidžiaukite su mažaisiais smagiomis šeimos pramogomis.

Jautis

Savaitė, kai vertėtų imtis svarbiausiųjų darbų.

Jos dienoms ypač tiktų patarimas: imti jautį už ragų. Kartu imkitės spręsti ir iki šiol atidėliotuosius klausimus. Po šventiško pirmadienio, jau antradienį laikas ne tik detalesnei situacijų analizei, bet ir naujų planų kūrimui, tolesnių žingsnių numatymui.

Trečiadienį, palankių Saulės ritmų įtakoje, gali paaiškėti ir buvę neaiškios situacijos, anksčiau nutylėta informacija. Tai metas priiminėti svarbius pasirinkimus bei sprendimus, kam darbuose, o kam – ir asmeniniame gyvenime.

Ketvirtadienį skirkite buities klausimams, diena palanki interjero atnaujinimo darbams, savito stiliaus kūrimui.

O penktadienį Mėnulio ritmų įtakoje, bendraukite jautriai, kad neatsargiai mestu žodžiu, kaip akmenuku kalnuose, nesukeltumėte sniego griūties.

Šeštadienis puikus kūrybingam poilsiui, o jautresnių Mėnulio ritmų sekmadienį stiprinkite draugystės ir meilės ryšius.

Dvyniai

Derybų savaitė.

Jos dienomis bendraujant lengviau pavyktų rasti bendrus sąlyčio taškus.

Pirmadienį dar pasidžiaugę šventiška nuotaika, smagiomis su mažaisiais pramogomis, jau antradienį darbuose imkitės derinti nuomones, ieškoti bendro požiūrio, o kai kada – kompromiso.

Savaitės vidurys, palankių Saulės ritmų įtakoje, tinkamas metas pasiryžusiems karjeros pokyčiams. Ši diena tiktų perėjimui į naują darbą, palanki būtų jūsų veiklos pradžiai.

Ketvirtadienis svarbus partnerystės kūrimui, bendraminčių paieškai.
O penktadienį pažvelkite į savo gyvenimą kūrybingai, atraskite jame kuo daugiau jums patinkančios veiklos. Rūpestingai pasidomėkite ir mažųjų mokinukų mokslo rezultatais bei pasiekimais. Iš jūsų laiku išgirstas pagyrimas ir įvertinimas jiems gali reikšti labai daug.
Šeštadienis – ypatinga diena šeimos ryšių stiprinimui.

O sekmadienį džiaugdamiesi Atvelykiu, kuo daugiau laiko praleiskite gryname ore, pasidžiaukite pavasariu alsuojančia gamta.

Lolita Žukienė

Vėžys

Vidinių atradimų savaitė.

Tai metas kai norėsis nauju žvilgsniu pažvelgti į savo gyvenimą, išsigryninti tikrąsias vertybes, aiškiau pamatyti kryptį, kuria jus plukdo gyvenimo upė.

Po džiugios pavasario šventės, jau antradienį norėsis įvertinti nueitą kelią. Ši diena jums – atliktų darbų, pasiektų rezultatų apibendrinimui.

Savaitės viduryje, Saulei viešint karališkajame laipsnyje, gali kilti netikėtų šaunių idėjų bei sumanymų. Venerai ir Merkurijui keliaujant Avino ženklu, stenkitės juos įgyvendinti išsyk.

Ketvirtadienį, Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, stiprės įžvalgos. Tad priiminėdami sprendimus įsiklausykite ką jums nori pašnibždėti jūsų intuicija.

Penktadienis palankus dalykiniam bendravimui, deryboms. O kai kam tiktų ir nekilnojamo turto paieškoms. O šeštadienį savo laiką bei širdies šilumą skirkite šeimos nariams. Ši diena ypač svarbi namuose harmonijos kūrimui.

Emociškai jautresnis metas Mėnulio ritmų įtakoje sekmadienis, kai ypač svarbu būtų išlaikyti emocinę pusiausvyrą. Skirkite laisvalaikį mėgstamam hobiui, pasivaikščiojimui su mažaisiais ir augintiniu.

Liūtas

Savaitė galingam jūsų šuoliui į priekį.

Ilgą laiką laukę permainų, šios savaitės dienomis ryžtingai patys imkitės iniciatyvos jas priartinti. Pirmadienis džiugus kad ir nuotoliniu bendravimu su seniai matytais artimaisiais ir draugais.
O štai antradienį laikas imtis konkrečių veiksmų įgyvendinant svarbiausiuosius tikslus.

Trečiadienio diena, Saulei viešint karališkajame Avino ženklo laipsnyje, ypač tiktų karjeros pokyčiams. O kai kas šią dieną ištars mylimam žmogui svarbiausiuosius žodžius.

Ketvirtadienis jus ragins atkreipti dėmesį ir į smulkmenas, detales, kad netyčia nepraslystų tai, kas išties svarbu.

Saulei, Merkurijui ir Venerai keliaujant Ugnies – Avino ženklu, penktadienį darbai rankose degte degs. Tad šiai dienai parenkite kruopštų veiksmų planą.

Šeštadienis jums – džiugiam atokvėpiui. Kurkite šią dieną nuotaikingą ir įdomią, pasidžiaukite pavasarine gamta.

O sekmadienį – 29-ąją Mėnulio dieną, būkite atidesni buityje ir kelyje. Ši diena nėra palanki tarpusavio santykių klausimų sprendimui. Ji jums – kūrybingam poilsiui, harmonijos namuose kūrimui.

Mergelė

Saviraiškos savaitė.

Kaip talentingas kompozitorius iš atskirų natų sukuria nuostabią melodiją, taip ir jūs šią savaitę iš atskirų įvykių, detalių bei pasirinkimų kursite tolesnės ateities paveikslą.

Savaitės pradžia savo smagiu laisvalaikiu bus nuotaikingas akordas būsimų naujų darbų pradžiai. Antradienio astrologiniai ritmai ragins ieškoti naujų galimybių, darbų variantų.

Savaitės vidurys, palankių Saulės ritmų įtakoje, sėkmingas naujam jūsų startui. Ši diena puiki naujiems projektams, kūrybiniams sumanymams.
Ketvirtadienį Mėnuliui keliaujant jums opoziciniu Žuvų ženklu, skirkite buities darbams. Tai metas, kai būdami greiti ir ryžtingi galėsite nuveikti ypač daug, tarsi boksininkas ringe, vienu smūgiu pelnyti pergalę.

Penktadienis tiktų darbų pabaigimui, pasiektų rezultatų įvertinimui. Šią dieną šalia esantiems būkite dosnūs pagyrimu, kito pastangų pripažinimu.

Savaitgalio dienomis svarbu bus stiprinti tarpusavio ryšius, gausinti šeimoje draugystę ir meilę. O kai kas bent sekmadienį norės pasidaryti smagų tingiadienį, pažiūrėti mėgstamą filmą, paskaityti įdomią knygą.

Svarstyklės

Kolektyvinių veiksmų savaitė.

Jos dienomis daug nuveiksite, jei siekdami tikslų kartu apjungsite jėgas. Pirmadienį dar skirkite aktyviam poilsiui bei sportui. O štai antradienį – pasiruošimui būsimiems darbams. Saulei ir Merkurijui tebekeliaujant jums opoziciniu ženklu, nors ir norėtųsi greitesnių rezultatų, tolesnius žingsnius kruopščiau apmąstykite.

Planų įgyvendinimui jums palankus savaitės vidurys. Sėkmę greičiau pelnysite pasitelkę kolegas bei bendraminčius.

Ketvirtadienį norėsis greitesnių rezultatų, tačiau šią dieną įsiklausykite į artimųjų patarimus – kaip sakoma, nebėkite pirma traukinio, – visa kam ateina savas, tinkamas laikas.

Penktadienį nepervarkite apsikraudami per dideliu darbų krūviu. Šią dieną būtina darbus derinti su aktyviu poilsiu, o bendraujant – siekti emocinės pusiausvyros.

Šeštadienis šaunus šeimos iškyloms, o sekmadienį skirkite ramiam atokvėpiui, dažniau pažvelkite į dangumi plaukiančius debesis ir pamąstykite, kad sunkumai yra laikini, kaip iš už debesų vėl nušvitusi saulutė, taip ir gyvenime, vėliau viską nušviečia jos šviesa.

Skorpionas

Stiprių patyrimų savaitė.

Jos dienomis dažniau norėsis apginti savo nuomonę, būsite linkę pakovoti už tiesą.

Pirmadienį dar skirkite džiugiam šeimos poilsiui. O štai jau antradienį – ieškokite papildomų darbų, naujų finansinių galimybių.
Savaitės vidurys tiktų apsisprendimui: į kurią pusę toliau pasuksite – į kairę ar į dešinę.

O ketvirtadienį svarbu būtų palyginti aštresnius kampus, paderinti norus su galimybėmis.

Penktadienį Mėnulio ritmų įtakoje, lengviau atskleisite tiek savo, tiek ir mažųjų, kūrybinius bei meninius sugebėjimus, dar neatskleistus kūrybinius talentus.

Šeštadienis jums tiktų naujo stiliaus kūrimui, palankus interjero atnaujinimo darbams. O sekmadienis, jautrių Mėnulio ritmų įtakoje, ragins nesureikšminti sunkumų, visame kame ieškoti pozityvo. Net ir maži gyvenimo džiaugsmai gali pripildyti šią dieną giedra nuotaika ir linksmumu.

Šaulys

Darbų ir reikalų gausos savaitė.

Jos dienomis, kaip geometrine progresija, daugės darbų. Tad ypač svarbu bus susidėlioti prioritetus, atskirti tai, kas išties svarbu, nuo neesminių.

Pirmadienis suteiks džiugių emocijų. Merkurijui atkeliavus į Avino ženklą, stiprės noras pasidžiaugti buvimu kartu, namų jaukumu. Visi kartu kurkite gražius ateities planus.

O štai jau antradienį Avino ženklu keliaujant Saulei ir Venerai, vertindami situacijas išlaikykite realų požiūrį. Šiomis dienomis kruopščiau planuokite ir finansinius srautus.

Deryboms, sutarčių pasirašymui, perėjimui į naują darbą jums ypač palankus, Saulei viešint karališkajame Avino ženklo laipsnyje, šios savaitės vidurys. O ketvirtadienis tiktų įprastinių darbų pabaigimui, dokumentų kiekio ant darbo stalo sumažinimui.

Penktadienį skirkite pasiektų rezultatų apibendrinimui. Ši diena jums palanki partnerystės ryšių stiprinimui.

Šeštadienį skirkite aktyviam poilsiui, smagioms šeimos išvykoms į gamtą. O sekmadienį, jautrių Mėnulio ir jūsų ženkle viešinčios Selenos bei Nusileidusio Mazgo astrologinių ritmų įtakoje, išgirskite artimųjų lūkesčius ir troškimus, pasidžiaukite galimybe padėti artimam draugui.

Ožiaragis

Netikėtumų kupina savaitė.

Ir jų šios savaitės dienomis gali būti išties daug. Pirmadienį kuo daugiau laiko skirkite mažiesiems šeimos nariams. Tegu ir buities darbuose jus lydės džiugi ir šventiška nuotaika.

Plutonui tebeviešint jūsų ženkle, jau antradienis gali stebinti tiek žiniomis, tiek ir aplinkinių požiūriu bei reakcija. Tai, kas atrodė stabilu, gali kisti, ir svarbu bus reaguoti greitai bei lanksčiai.

Trečiadienis, palankių Saulės ritmų įtakoje ypač tiktų netikėtų išeičių bei sprendimų radimui. Ši diena palanki jūsų darbo pokyčiams.
Ketvirtadienis labiau tiktų konkretiems buitiniams darbams. O penktadienį kartu darbuodamiesi stiprinkite partnerystės ryšius. Beje, bendraudami venkite ginčų ir konfliktų – juk kai kada išties patylėjimas gali būti auksu.

Šeštadienis puikus pavasariniams darbams soduose, ar tvarkant namų aplinką. O sekmadienis ypač tiktų mėgstamam hobiui bei saviraiškai.

Vandenis

Savaitė, kai galėtumėte greičiau įgyvendinti kilusias idėjas.

Jų šios savaitės dienomis jums nestokos. Pirmadienį skirkite kūrybingam šeimos poilsiui. O jau antradienį, Saturnui ir Jupiteriui keliaujant jūsų ženklu, norėsis imtis ryžtingų veiksmų. Vis tik šiuo metu dar galite susidurti su tam tikrais veiklos apribojimais. Tad lankstumas, gebėjimas rasti sprendimus ir iš sudėtingesnių situacijų, jums pravers.

Trečiadienis palankus dokumentų tvirtinimui, pirkimui-pardavimui nekilnojamo turto ar automobilio įsigijimui.

Ketvirtadienis jums labiau tiktų įprastiniams darbams. Šią dieną ypač svarbu būtų su kitais derinti nuomones, ieškoti bendro požiūrio, abiems pusėms tinkamų sprendimų.

Penktadienį į pirmą planą kils tarpusavio santykių klausimai. Tad šią dieną planuodami savaitgalio veiklas išklausykite ir partnerio nuomonę.

Šeštadienis įdomus draugų skambučiais, laisvalaikio pasiūlymais. O jautresnių astrologinių ritmų sekmadienį skirkite asmeniniam tobulėjimui, mėgstamai muzikai, kūrybiniam įkvėpimui.

Žuvys

Margaspalvė savaitė.

Jos dienoms svarbu bus suteikti, kaip dailininkui savo paveikslui, kuo daugiau šviesių, ryškių spalvų. Jau pirmadienį kurkite džiugų bei nuotaikingą. Pasidžiaukite šeimos buvimu kartu.

Antradienis jums tinkamas svarbios informacijos paieškai.
O trečiadienis, palankių Saulės ritmų įtakoje, jums – suplanuotiems konkretiems veiksmams. Ši diena kai kam gali atverti naujų galimybių duris.

Ketvirtadienį, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, stiprės intuicija bei įžvalgos. Tai puikus metas meninei saviraiškai, kūrybos proveržiams. O penktadienį svarbu būtų idėjoms rasti konkretų realų pritaikymą. Kai kas imsis darbo vietos, o kai kas – ir namų pertvarkos.

Šeštadienis jums palankus buitiniams bei sodo-daržo darbams. Emociškai jautresnė, Mėnulio ritmų įtakoje, jums balandžio 11-a – sekmadienis. Svarbu būtų šią dieną išlaikyti emocinę pusiausvyrą, šeimoje stiprinti draugystės ir meilės ryšius, kurti harmoniją.

Šaunių idėjų jums šią savaitę!