Pirmadienis,tai diena, ypač tinkama paruošiamiesiems jūsų darbams.

Antradienį, pirmąją Saulės ciklo dieną, jai pradėjus kelionę Jaučio ženklu, pats metas naujam jūsų startui. Tai tinkamas laikas dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams, karjeros pokyčiams, naujos veiklos pradžiai.

Savaitės vidurys Mėnuliui keliaujant Liūto ženklu, tiktų būsimų projektų pristatymui, naujų idėjų pateikimui. O ketvirtadienis įdomus netikėtomis situacijomis, įdomiais pasiūlymais, nelauktais susitikimais.

Balandžio 23-ią dieną Uranas su Venera susijungs Jaučio ženkle. Šis laikas ypač tiktų norintiems pereiti į naują darbą, nutarusiems pakeisti veiklos kryptį.

O 24-tą dieną Marsui iš Dvynių perėjus į Vėžio ženklą norėsis pagrindinį dėmesį skirti tarpusavio santykiams, šeimos vertybių stiprinimui, namų jaukumo kūrimui. Sekmadienį, Mėnulio pilnaties dieną būkite dėmesingesni ir jautresni artimiesiems, tegu nestokoja jie jūsų meilės!

Sėkmingos pradžios jums šią savaitę!


Avinas

Tikslinių pastangų savaitė.

Jos dienomis stengsitės kaip automobilį užvesti, pagreitinti idėjų, naujų sumanymų realizavimą.

Pirmadienį, balandžio 19-tą dieną, Saulė su Merkurijumi susijungs tame pačiame jūsų ženklo laipsnyje. Šis laikas jums palankus naujų idėjų pateikimui, projektų pristatymui, savo požiūrio ir pozicijos išraiškai.

Nuo balandžio 20-os dienos, Saulei iškeliavus iš jūsų ženklo, darbų tempas kiek palėtės.

O savaitės vidurys, Mėnuliui keliaujant ugnies, – Liūto ženklu, jums – rezultatų suvedimo, pasiekimų apibendrinimo laikas. Ši ir ketvirtadienio dienos ypač palankios draugystės ir meilės ryšių puoselėjimui, Jomis neprošal suteikti tarpusavio santykiams naują gyvybinę jėgą.

Penktadienis įdomus kūrybiniais atradimais, diena šauni vidinių talentų bei gabumų atskleidimui. O įprastinėje veikloje neapsikraukite per dideliu darbų krūviu, į priekį judėkite nors ir lėčiau, mažesniais, bet užtikrintais žingsneliais.

Savaitgalis puikus sportui, aktyviai fizinei veiklai gryname ore, Marsui įžengus į Vėžio ženklą, palankus norintiems kurti bei stiprinti gražius partnerystės ryšius.

Lolita Žukienė

Jautis

Savaitė kurios dienomis atrodys, jog galėtumėte kalnus nuversti.

Šios savaitės dienomis jūsų ženklu keliaujant Venerai ir Uranui, – ypatingas metas svarbiausių planų realizavimui, materialaus pagrindo kūrimui, suplanuotiems stambesniems pirkiniams. Tad pasiraitoję rankoves imkitės pačių jums aktualiausiųjų darbų. Kai kas gali nuspręsti, kad pats metas keisti menkai apmokamą darbą į įdomesnį, geriau apmokamą, dar kai kas norės pasiieškoti tinkamesnės gyvenamos vietos.

Pirmadienį ieškokite jums reikalingos informacijos, o taip pat bendraminčių, bendražygių. Antradienis į jūsų ženklą atkeliavus Saulei ir Merkurijui, tinkamas metas karjeros pokyčiams, dalykiniams susitikimams. Diena palanki darbo pokalbiams, požiūrių derinimui, sutarčių rengimui.

Savaitės vidurys tiktų ketinantiems pradėti naują veiklą. Ši diena jums – darbo naujoje vietoje pradžiai, tiktų naujų projektų pristatymui. Metas kai kuriems tinkamas ir asmeninėms pažintims.

Ketvirtadienis jums – interjero atnaujinimo. remonto, statybų darbams, o penktadienis palankus kolektyvinei veiklai. Derindami požiūrius, veikdami kartu, greičiau rasite tinkamiausias išeitis bei sprendimus.

Savaitgalis šaunus mėgstantiems sodo-daržo darbus, norintiems kuo daugiau laiko praleisti gryname ore.

Dvyniai

Pasirinkimų laikas.

Šios savaitės dienomis rinksitės, ar tenkinsitės tuo, ką jau turite, ką jau pasiekėte, ar, išėję iš komforto zonos, nersite į naujas, kas – asmeninės laimės, o kas – į didesnės savirealizacijos paieškas.

Pirmadienį norintys pokyčių, nusibrėžkite savo naują kryptį. Antradienis tiktų ne tik darbo klausimų bet ir šeimai aktualių klausimų sprendimui. Šiuo metu ypač svarbūs bus jūsų prisiimami įsipareigojimai, duodami pažadai.

Ketvirtadienis ir penktadienis, jūsų ženklu dar keliaujant Marsui, jums – svarbiems pasirinkimams. Kas rinksis naują pagrindinę veiklą, o kas ieškos papildomų savirealizacijos galimybių. Šiomis dienomis netikėtai galite sutikti seniai matytą vaikystės draugą ar buvusį kolegą, išgirsti nelauktų žinių, įdomių naujienų, netikėtų pasiūlymų. Kai kam, dar tebeieškantiems savosios puselės, šis laikas palankus ir asmeninėms pažintims.

Marsui perėjus į Vėžio ženklą, savaitgalį stiprinkite savo sveikatą, daugiau dėmesio skirkite sportui, aktyviai fizinei veiklai gryname ore. Artėjant Mėnulio pilnačiai, atraskite kuo daugiau jums gyvenimo džiaugsmą gausinančių dalykų. Tai puikus laikas, kurį galite padovanoti tiems, kuriuos mylite.

Vėžys

Apsisprendimų savaitė.

Šios savaitės dienomis jau būtų pats laikas kai kam galutinai nuspręsti, ko toliau sieksite savo gyvenime, kas tikrieji jūsų prioritetai, kam skirsite savo jėgas. O nusprendus, nebesidairyti atgal, o judėti tik į priekį.

Pirmadienį darbuose gilinkitės į situacijas, analizuokite gautus faktus. Sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje šią dieną būkite labiau dėmesingais savo mažiesiems šeimos nariams, daugiau laiko skirkite namuose harmonijos ir jaukumo kūrimui.

Balandžio 20-ą dieną, Saulei ir Merkurijui perėjus į Jaučio ženklą, tinkamas metas jūsų suplanuotiems svarbiems pokyčiams, palankus įsikūrimui naujoje vietoje. Laikas tiktų kuriantiems nuosavą veiklą, parengiamiesiems darbams. Ketvirtadienis jums – deryboms ,darbo pokalbiams, sutarčių pasirašymui. O penktadienis puikus gyvenimo sąlygų gerinimui, tiktų namų pertvarkos, remonto-statybų darbams,

Šeštadienį Marsui atkeliavus į jūsų ženklą prasidės ypač aktyvus ir energingas jums laikotarpis. Norėsis pagrindinį dėmesį skirti šeimos ryšių stiprinimui, draugystei ir meilei, harmonijos ir santarvės namuose kūrimui. O sekmadienį, Mėnulio pilnaties dieną, lengviau atskleisite savo kūrybinius gabumus.

Liūtas

Šeimos reikalų savaitė.

Šios savaitės dienomis norėsis išspręsti ne tik savo problemas, , bet būsite linkę padėti artimiesiems patarimu ar konkrečia pagalba, sprendžiant ir jų susikaupusius reikalus.

Jau pirmadienis svarbus aktualių klausimų įvardinimui. Saulei su Merkurijumi viešint tame pačiame Avino ženklo laipsnyje, ši diena tiktų tolesnių žingsnių numatymui, naujų darbų pristatymui, o taip pat naujų projektų ir sumanymų pradžiai. Antradienį, Saulei ir Merkurijui pereinant į Jaučio ženklą, palanku prisiimti naujus įsipareigojimus. Savaitės vidurys jums tiktų materialaus pagrindo kūrimui, jis -nekilnojamo turto paieškai, sandorių rengimui, o ketvirtadienis – suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

Penktadienis jums ramesnio atokvėpio metas, kai pagrindinį savo dėmesį nukreipsite karjeros kūrimo, bei buities darbų link.

Nuo balandžio 24-os Marsui įžengus į Vėžio ženklą, į pirmą planą iškils tarpusavio santykių klausimai. Kai kam, galbūt, pats metas juos kaip, lagaminus, imti ir naujai perkrauti. Tai tinkamas metas stiprinti šeimos vertybes, kurti gražius tarpusavio ryšius. Beje, sekmadienį, Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje būkite atidesni kelyje ir buityje, kuo daugiau savo dėmesio skirkite mažiesiems šeimos nariams.

Mergelė

Naujų darbų ir sumanymų savaitė.

Jos dienomis galėsite nuveikti ypač daug. Kai kas atnaujins ar pradės savo veiklą, dar kai kas užsiims darbų bei papildomų finansinių šaltinių paieškomis.

Pirmadienį, Saulei ir Merkurijui keliaujant tuo pačiu Avino ženklo laipsniu, įvardinkite tolesnius tikslus, pristatykite savo naujas idėjas. .Antradienį, balandžio 20-tą dieną Saulei perėjus į Jaučio ženklą, jums prasidės pats darbymetis. Šią dieną svarbu bus nusibrėžti tolesnes darbų gaires, susidėlioti prioritetus.

O štai savaitės vidurys – pats metas jūsų naujam startui.

Ketvirtadienis – tinkamas laikas norintiems pertvarkyti savo namus, permąstyti siekius, išsikelti naujus konkrečius uždavinius. Penktadienį Uranas su Venera susijungs Jaučio ženkle. Galimi netikėti pokyčiai darbuose. Ieškantys lengviau galėtų rasti tinkamesnį naują darbo pasiūlymą.

Šeštadienį, Marsui iškeliavus iš Dvynių į Vėžio ženklą, puikus metas namų ir aplinkos gražinimui, interjero idėjų realizavimui, jaukumo kūrimui. O sekmadienį, jautresnių Mėnulio ritmų įtakoje, įsiklausykite ir ką patars jums jūsų intuicija.

Svarstyklės

Greitėjančio tempo savaitė.

Šios savaitės dienomis, kaip pradėjęs važiuoti automobilis, po truputį didinsite greitį. Pirmadienį ieškokite bendraminčių ir partnerių, o taip pat naujų atsiveriančių galimybių.

Antradienį, 20-ą balandžio, Saulei iškeliavus iš jums opozicinio ženklo, jums prasidės aktyvus energingas laikotarpis. Ši diena tinkama naujų bei papildomų darbų ir finansinių šaltinių paieškai.

O štai trečiadienis – balandžio 21-oji – tiktų jūsų naujai pradžiai. Kam darbuose, o kam ir kuriant gražius tarpusavio ryšius.

Ketvirtadienį atidžiai pildykite dokumentus, gilinkitės į detales bei smulkmenas – iš jų susidėliosite pilną situacijos vaizdą.

Penktadienį, artimų Saulės ir Urano pozicijų Jaučio ženkle įtakoje, tinkamas metas konkretiems darbiniams pokyčiams. O kai kas šią dieną spręs su kuo toliau eiti gyvenimo keliu.

Šeštadienis, Marsui iškeliavus iš Dvynių ženklo, diena rezultatų apibendrinimui, šeimos ryšių stiprinimui. O sekmadienis Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje – puikus saviraiškai, jūsų ir mažųjų savirealizacijai.

Skorpionas

Gilių apmąstymų savaitė.

Jos dienos – tinkamas laikas kaip nuo aukšto kalno pažiūrėti, ką jau nuveikėte, įvertinti tolesnes perspektyvas.

Pirmadienis, Mėnulio ritmų įtakoje, emociškai jautresnis. Šią dieną spręsdami iškilusius klausimus labiau pasikliaukite faktais bei argumentais.

Antradienį palanki būtų kolektyvinė veikla, kartu spręsdami lengviau rasite tinkamiausias išeitis bei variantus. Saulei atkeliavus į jums opozicinį ženklą, darbų tempas gali kiek palėtėti.

Tad jau trečiadienį svarbu būtų vidinę įtampą keliančius darbus derinti su aktyviu poilsiu, nepervargti.

Ketvirtadienis palankus anksčiau pradėtųjų darbų tęsimui ir užbaigimui. O penktadienį, artimos Saulės ir Urano pozicijų įtakoje, gali būti ne viskas taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodys. Šią dieną svarbu būtų sau ir kitiems duoti daugiau, nei įprastai, laiko.

24-ą dieną, šeštadienį, Marsas atkeliaus į Vėžio ženklą. Tai tinkamas laikas interjero pertvarkai, namų jaukumo kūrimo darbams. O sekmadienį, Mėnulio pilnaties dieną, apgaubkite savo meile ir dėmesiu artimuosius. Gerų žodžių ir švelnumo juk nebūna per daug.

Šaulys

Naujų idėjų savaitė.

Tai dienos, kai savo pavyzdžiu galėsite įkvėpti kitus. Ir toks jau gali būti šis pirmadienis, Saulei ir Merkurijui susijungus tame pačiame Avino ženklo laipsnyje.

Antradienį, balandžio 20-tą, Saulei ir Merkurijui perėjus į Jaučio ženklą, svarbu bus ne tik žodžiai, bet ypač garsiai kalbės jūsų darbai. O savaitės viduryje materialų pagrindą kurkite kaip geras mūrininkas dedami plytą po plytos, pasitelkdami buitiniams darbams ir mažuosius šeimos narius.

Ketvirtadienį kai kuriems pavyks padėti artimam draugui ar sutaikyti nesutariančius kolegas, suburti visus bendro tikslo siekiui. O penktadienis jums – pribrendusiems pokyčiams. Tai pats metas kai kuriems apsispręsti ir suvokti, ar jums tinka tas kelias, kuriuo einate, ar pasirinkote tinkamus bendrakeleivius.

Šeštadienį Marsui iškeliavus iš Dvynių į Vėžio ženklą, tai diena, kai svarbu būtų kuo daugiau laiko skirti savo namiškiams, įsiklausykite į jų lūkesčius. O sekmadienį kurkite nuotaikingą ir įdomų, daugiau laiko skirdami kūrybai.

Ožiaragis

Įdomių planų savaitė.

Jos dienomis, kaip paėmus balto popieriaus lapą, norėsis surašyti naujus planus bei uždavinius, o taip pat nubraižyti kelius jiems pasiekti.

Pirmadienį ieškokite jums svarbios informacijos. O antradienis, Saulei ir Merkurijui įžengus į Jaučio ženklą, tinkamas metas svarbiausiems sumanymams, materialios gerovės kūrimui.

Trečiadienis suteiks progų naujai įvertinti savo ir šalia esančių pasiekimus, metas palankus norintiems bendriems tikslams suburti tinkamą komandą. O ketvirtadienį atlikite paruošiamuosius darbus bei veiksmus, suplanuokite tolesnius savo žingsnius.

23-ią dieną svarbių sutarčių dar geriau nepasirašinėti – Uranas su Venera keliaus tuo pačiu Jaučio ženklo laipsniu. Šią dieną galimi netikėtumai, planų kitimas. Tad penktadienį realiai vertinkite savo finansines bei karjeros galimybes. Laikas tiktų požiūrių išklausymui, sąlyčio taškų paieškai.

Dirbdami kartu galite atrasti bei susikurti naujas galimybes. Marsui įžengus į jums opozicinį Vėžio ženklą, savaitgalį svarbu būtų nepervargti, daugiau laiko skirti gamtoje aktyviam poilsiui.

Vandenis

Netikėtumų savaitė.

Jos dienoms tiktų posakis: nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Jau savaitės pradžioje, kilusių situacijų šviesoje, lengviau pavyks atsirinkti, kas tikrieji draugai ir bendraminčiai, kuo galite pasikliauti bei pasitikėti. Būsite linkę duodamus pažadus vertinti labiau realistiškai.

Saulei perėjus į Jaučio ženklą nuo balandžio 20-os metas, kai jūsų pastangos galės jau imti duoti konkrečius rezultatus. Trečiadienį imkitės svarbiausiųjų savo sumanymų. Diena tiktų dalykinėms pažintims, savo darbų pateikimui, naujų uždavinių išsikėlimui.

Ketvirtadienį daugiau jūsų dėmesio prašys ir mažieji – išgirskite jų troškimus, padėkite jiems įveikti iškilusius mokslo ar bendravimo sunkumus.

Penktadienis – įdomių idėjų metas. Kai kam pavyks rasti, kaip kelią iš labirinto, tinkamiausią ilgai kamavusios problemos sprendimą. Pasidalinkite tuo džiaugsmu su artimiausiais žmonėmis.

Šeštadienį pagrindinį dėmesį skirkite gražių tarpusavio ryšių kūrimui ir stiprinimui. O sekmadienis ypač šaunus jūsų smagioms išvykoms į gamtą.

Žuvys

Tobulumo siekių savaitė.

Jos dienomis būsite linkę š savęs ir iš aplinkinių kuo daugiau išsireikalauti. Sieksite tobulumo, norėsis tinkamai užbaigti tai, ką jau senokai planavote. Jau pirmadienis palankus norintiems peržvelgti savo planus bei išgryninti tolesnius ketinimus.

Antradienį į pirmą planą kils materialūs klausimai. Saulei perėjus į Jaučio ženklą, į šeimos buitinių klausimų sprendimą įtraukite visus šeimos narius. Pats geriausias darbinis auklėjimas bus gražus jūsų pavyzdys dirbant kartu.

Savaitės viduryje paieškokite nestandartinių išeičių. Tai aktualu bus ir sprendžiant tarpusavio santykių, partnerystės klausimus.

Ketvirtadienis įdomus naujienomis, bei žiniomis. Ši diena jums – profesiniam bei asmeniniam tobulėjimui. O penktadienį svarbu būtų nemesti kelio dėl takelio. Artimos Saulės ir Urano pozicijų įtakoje galite susižavėti trumpalaikiu projektu.

24-ą dieną, Marsui perėjus į Vėžio ženklą stiprės jūsų intuicija bei įžvalgos. O Mėnulio pilnaties, sekmadienio dieną – ir meniniai sugebėjimai. Tad šiomis dienomis daugiau laiko skirkite kūrybiniams darbams.