Jos pavasariniai spinduliai į gyvenimą įneš vis daugiau energijos, šviesos ir gyvenimo džiugesio.

Pirmosiomis laisvadienių dienomis buities sunkiais darbais geriau neapsikrauti, – artimos Veneros ir Lilit pozicijų įtakoje, jie vyktų lėčiau. Tad šiomis dienomis geriau daugiau laiko praleiskite gryname ore, pavasariu alsuojančioje gamtoje, linksmai atšvęskite Motinos dieną.

Gegužės 4 d. Merkurijus pereis į Dvynių ženklą, kurdamas palankias sąlygas svarbių žinių paieškai, naujų kontaktų užmezgimui. Venerai įžengus į Dvynių ženklą, norėsis tiek išore tiek ir vidumi, atsinaujinti, atgauti džiugią nuotaiką. Sieksite greitesnių rezultatų, tačiau jų, kaip ir mėgstantiems darbuotis darže, pasėjus į žemę sėklas, sudygimo gali tekti kiek palaukti.

Emociškai jautresnės gegužės 10-ta ir 11-ta dienos. Pasikeitus Mėnulio fazei ir prasidėjus jaunačiai, antroji dekada – tinkamas metas naujų idėjų realizavimui. Saulei perėjus į Dvynių ženklą, trečiąją dekadą norėsis daugiau bendrauti, širdis trokš išvykų ir kelionių.

Gegužės 26-ąją, pilno Mėnulio užtemimo dieną, įveikite nerimo mintis, kaip už slenksčio palikite liūdesį, buvusius pergyvenimus. Mėnesio pabaiga palanki darbo pokalbiams, požiūrių derinimui, partnerystės kūrimui.

Daug gyvenimo džiaugsmo jums gegužę!


Avinas

Mėnuo, galintis priminti lyg kaleidoskope greitai besikeičiančius vaizdus.

Jos dienos pasižymės įvykių gausa, netikėtumais. Pirmosiomis gegužės dienomis nepraleiskite progos pasidžiaugti pavasario žaluma, gražia Motinos dienos švente. Norėsis įkvėpus gaivios pavasarinės energijos su naujomis jėgomis imtis kurti tolesnį gyvenimą, atrandant savo dienose kuo daugiau šviesių laimės akimirkų.

Pirmąją dekadą darbų tempas kiek lėtesnis. Prasidėjus Jaunačiai, jau antrąją dekadą Merkurijui ir Venerai tebekeliaujant Dvynių ženklu, lengviau sektųsi užmegzti naujus dalykinius kontaktus, o dar tebeieškantiems savojo žmogaus – ir naujas asmenines pažintis.

Antrosios dekados dienomis lengviau galėsite realizuoti kilusias idėjas. O spręsdami darbuose esmines problemas, o taip pat šeimos tarpusavio santykių klausimus, ,ieškodami bendro požiūrio, lengviau rasite sutarimą.

Antros dekados pabaigoje galėsite greičiau pamatyti ir savo ilgalaikių pastangų bei siekių rezultatus.

Trečiąją dekadą Saulei perėjus į Dvynių ženklą, ieškokite naujų galimybių. Metas palankus ieškantiems naujų darbų, papildomų finansinių šaltinių, norintiems pirkti ar parduoti nekilnojamąjį turtą. Mėnesio pabaiga šauni partnerystės stiprinimui, draugystės ir meilės kūrimui, kūrybinių idėjų įgyvendinimui. Palanki suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

Jautis

Žvaigždžių palankumo mėnuo.

Tai laikas, kai išties galėtumėte kalnus nuversti. Savo atkaklumu bei pastangomis galėsite ženkliai pasistūmėti tikslų link. Tad panaudokite šio mėnesio dienas suplanuotiems esminiams pokyčiams.

Mėnesio pradžia džiugins šventiškomis akimirkomis. Vėlesnėmis dienomis vertėtų imtis esminių sumanymų bei planų.

Saulei viešint jūsų ženkle, antroji dekada palanki statybų, remonto, aplinkos tvarkymo darbams. Šauni mėgstantiems darbuotis sode ar darže. Atšventę gimtadienį, jausitės kaip atgimę, pasiruošę naujam savo startui. Gegužės 13-tą d. Saulei su Juoduoju Mėnuliu kartu viešint tame pačiame laipsnyje, gali išryškėti buvusios problemos bei nesutarimai. Kam – darbuose, o kam – ir tarpusavio santykiuose. Imkitės neatidėliodami juos spręsti, – savaime nepraeitų. Beje, šiomis dienomis ne viskas gali būti taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodys.

Gegužės 20-tą Saulei iškeliavus iš jūsų ženklo, metas rezultatų apžvelgimui, tolesnių tikslų išsikėlimui. Šios dienos tiktų ieškantiems naujų darbų, papildomų finansinių šaltinių. palankios dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams, deryboms. O štai pilno Mėnulio užtemimo metu, gegužės 26-tą dieną svarbių susitikimų neplanuokite. Tai tinkamas laikas pamiršti buvusius sunkumus bei nesutarimus.

Paskutinėmis gegužės dienomis kuo daugiau savo širdies šilumos skirkite artimiesiems. Pasidžiaukite kartu pavasariu.

Lolita Žukienė

Dvyniai

Gegužė jums mėnuo, kurio dienomis gyvenimas ras kuo jus džiuginti ir stebinti.

Kai kuriomis dienomis jausitės informacijos ir žinių užliejami kaip bangų, tad neprošal kurti bent šventes ir laisvadienius be kompiuterio ir telefono, leidžiant laiką gamtoje, tiesiog džiaugiantis gyvenimu.

Nuo gegužės 4-os d. į jūsų ženklą atkeliavus Merkurijui, dienos tiktų naujos veiklos paieškoms, palankios dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams. Šaunios planuojantiems išvykas bei keliones. Nuo gegužės 9-os dienos Venerai įžengus į jūsų ženklą, ypatingas laikas asmeninėms pažintims, partnerystės kūrimui. Kai kas šiomis dienomis gali susitikti sau skirtąjį žmogų. Šis metas palankus norintiems atnaujinti namų interjerą.

Antros dekados pradžioje, prasidėjus jaunačiai, laikas puikus sportui, grožio procedūroms. Vėlesnės antros dekados dienos tiktų nekilnojamo turto paieškoms, suplanuotiems stambesniems pirkiniams. Palankios persikraustymui į naują gyvenamą vietą. Gegužės 17-tą dieną Venera su Kylančiu Mazgu susijungs tame pačiame jūsų ženklo laipsnyje, tuo sustiprindama jūsų ateities įžvalgas.

Gegužės 20-tąįą į jūsų ženklą įžengus ir Saulei, prasidės jums aktyvus, energingas laikotarpis .

Metas puikus draugystei ir meilei, santarvės namuose kūrimui.

Po gegužės 26-tos dienos Mėnulio užtemimo, peržvelkite savo ateities planus, atsirinkite ir tikruosius bendrakeleivius,– tuos, kuriais gyvenime galite pasikliauti.

Mėnesio pabaigoje, 29-tą dieną Venerai su Merkurijumi susijungus tame pačiame jūsų ženklo laipsnyje, puikus laikas išvykų ir atostogų planavimui.

Vėžys

Vidinio atgimimo mėnuo.

Jau pirmosiomis gegužės dienomis besidžiaugdami saulutės spinduliais, norėsite atrasti savo gyvenime džiaugsmą gausinančias veiklas, kaip į minkštus patalus įkristi į šilumą ir meilę teikiančius tarpusavio santykius. Atšventę Motinos dieną, jau pirmąją dekadą ieškosite naujų galimybių, o kartu ir vidinės pusiausvyros. Marsui keliaujant jūsų ženklu, norėsis gražinti savo aplinką, kurtis gražius tarpusavio santykius ir jaukius namus.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, gali atrodyti, kad antros dekados dienomis pagreitėjęs laikas – jomis tiek daug galite sulaukti netikėtų įvykių bei pasikeitimų! Gegužės 14-tą dieną Jupiteriui perėjus į Žuvų ženklą, kai kas imsis permąstyti savo ankstesniuosius pasirinkimus, dar kiti ieškos naujų nuotolinio darbo galimybių, o kažkas rinksis naujus partnerius bei bendražygius.

Emociškai jautresnės jums, keičiantis Mėnulio fazei, gegužės 10- 11-ta dienos. O prasidėjus jaunačiai, antros dekados dienomis būsite nusiteikę vertybių išgryninimui, naujų veiklų paieškoms. Gegužės 21-tą Saulei perėjus į Dvynių ženklą, dienos puikios draugystės kūrimui, meilės jausmų gilinimui. Gegužės 26-tą, Mėnulio užtemimo dieną, pasinaudokite galimybe pamiršti nuoskaudas, liūdnesnius patyrimus. Saulei, Venerai ir Merkurijui keliaujant Dvynių – oro ženklu, daugiau laiko leiskite gryname ore, nusipurtykite ateities baimes, nerimo mintis, kartu su gaivuma įkvėpkite pavasarinio džiugesio.

Liūtas

Gegužė – jums nuotaikingas mėnuo.

Kai kurios jo dienos gali priminti linksmą vaikų šokinėjimą ant plytelių žaidžiant „klases“.Viena diena tamsesnė, kaip ta plytelė, kita, žiūrėk, jau šviesi. Tad šio mėnesio dienomis svarbu būtų neimti liūdnesnių žinių giliai į širdį, rinktis šviesias mintis. Mėnesio pradžia džiugi gražia Motinos diena. O nuo pirmadienio prasidėję darbai kai kada gali turėti tendenciją išsitęsti, kaip guma. Tad svarbu būtų, sutvardžius nekantrumą, išlaikyti ramų pozityvų požiūrį ir į priekį stumtis žingsnis po žingsnio. Šiomis dienomis palanku būtų rinkti svarbias žinias, derinti požiūrius darbe. Merkurijui keliaujant Dvynių ženklu, stiprės noras pavasarį atsinaujinti, dažniau aplankyti parduotuves. O nuo gegužės 9-os d. ir Venerai atkeliavus į Dvynių ženklą, pinigai bus linkę greičiau ištekėti, tad, jei norite sutaupyti, patartina būtų jų bent kažkiek vis atsidėti.

Emociškai jautresnė pirmos dekados pabaiga ir antrosios pradžia, keičiantis Mėnulio fazei.

Prasidėjus jaunačiai, antros dekados dienos palankios naujų projektų pradžiai, tinkamos karjeros pokyčiams, dalykinėms bei asmeninėms pažintims.

Balandžio 14-tą d. Jupiteriui perėjus į Žuvų ženklą, lengviau atskleisite savo ir padėsite mažiesiems atskleisti jų gabumus bei talentus.

Saulei įžengus į Dvynių ženklą, širdyje kirbės kelionių ir nuotykių troškimas. Tad trečioji dekada kai kuriems šauni išvykoms, bent trumpam vietos pakeitimui, smagiems šeimos patyrimams, kūrybingam laisvalaikiui .

Mergelė

Gausus darbais mėnuo.

Jums ypač palanki šio mėnesio pradžia, Merkurijui ir Venerai dar keliaujant Jaučio ženklu. Tai tinkamas laikas pagrindinių ir papildomų darbų paieškai.

Nuo gegužės 4-os, Merkurijui perėjus į Dvynių ženklą, palanku eiti į darbo pokalbius bei susitikimus, metas tinkamas deryboms, kompromiso paieškai.

Iki gegužės 9-os, kol dar Venera vieši Jaučio ženkle, laikas tinkamas planuojantiems ieškoti papildomų finansinių šaltinių. Dienos tiktų nekilnojamo turto operacijoms.

Pasikeitus Mėnulio fazei bei prasidėjus jaunačiai, antrąją dekadą palanku pradėti darbą naujoje vietoje. Šios dienos tiktų pribrendusiems gyvenamosios vietos pokyčiams. Svarbiausiuosius darbus planuokite iki gegužės 20-os, kol dar Saulė vieši Vėžio ženkle.

Trečiąją dekadą Saulei keliaujant Dvynių ženklu – dienos permainingos. Nors ir sieksite stabilumo, situacijos ir įvykiai bus linkę kisti. Šiomis dienomis į pirmą planą kils ir partnerystės klausimai. Svarbu bus išklausyti ir kitokį požiūrį, kartu paieškoti kompromiso. Tai ypač aktualu būtų gegužės 26-ą, pilno Mėnulio užtemimo dieną.

Paskutinėmis mėnesio dienomis norėsis rasti vidinę ramybę, atokvėpį nuo darbinės įtampos. Mėgstantiems darbuotis soduose, tai būtų puiki išeitis. Skirkite daugiau laiko sportui, smagiems pasivaikščiojimams.

Svarstyklės

Įdomus mėnuo.

Kai kurios jo dienos gali priminti apsilankymą įdomybių krautuvėlėje, kai kiekvienas įvykis ar situacija gali turėti užslėptą informaciją ar papildomą poveikį. Tokia galėtų būti jau pirmoji gegužės dekada.

Mėnesio pradžioje, atšventus Motinos dieną, norėsis aiškumo bei konkretumo. Kai kam šiomis dienomis gali tekti pasirūpinti ne tik savimi, bet ir namiškių gera savijauta.

Gegužės 4 d., Merkurijui perėjus į Dvynių ženklą, į kurį gegužės 9-tą d. atkeliaus ir Venera. Tai tinkamas laikas siekiantiems pergalių moksle, norintiems užmegzti dalykinius ryšius, pereiti į naują darbą.

Keičiantis Mėnulio fazei svarbu bus išlaikyti optimistinį požiūrį, pasitikėjimą savo jėgomis. Mėnulio jaunatis palanki naujų krypčių paieškai, tiktų profesiniam bei asmeniniam tobulėjimui.

Gegužės 13-ą Saulė su Juoduoju Mėnuliu susijungs tame pačiame laipsnyje. Tad šiomis dienomis atidžiau tikrinkite dokumentus bei gaunamas žinias.

Saulei atkeliavus į Dvynių ženklą, nuo gegužės 22-os d. – jums laikas geriems asmeniniams pokyčiams. O kai kam – sužadėtuvėms, vestuvių planavimui.

29-ą dieną Venera su Merkurijumi susijungs tame pačiame Dvynių ženklo laipsnyje – tai puikus metas dar tebeieškantiems savojo žmogaus romantiškoms pažintims bei susitikimams.

Skorpionas

Atokvėpio mėnuo.

Jo dienomis labai svarbu bus nepersistengti, neperspausti situacijų, neužsikrauti per didelio darbų krūvio. Saulei keliaujant jums opoziciniu Jaučio ženklu, pirmosiomis mėnesio dekadomis skirkite daugiau laiko ramiai situacijų analizei, savišvietai, asmeniniam tobulėjimui. O taip pat savo ir artimųjų imuniteto ir sveikatos stiprinimui.

Mėnesio pradžioje, atšventus gražią Motinos dieną, susidarykite tolesnių veiksmų planą ir neskubėdami imkitės jį įgyvendinti. Gegužės 4-ą Merkurijui iškeliavus iš jums opozicinio Jaučio į Dvynių ženklą, sektųsi užmegzti naujus dalykinius ryšius, rasti bendraminčių bei partnerių. Gegužės 9-ą Iš jums opozicinio Jaučio į Dvynių ženklą perėjus ir Venerai, lengviau atrasite naujas finansines galimybes, pagreitės pinigų srautas, ieškoti papildomų finansiškai naudingos veiklos krypčių.

Pirmos dekados pabaigoje svarbių tarpusavio santykių klausimų geriau nespręsti, keičiantis Mėnulio fazei, tai emociškai jautresnis laikas. Prasidėjusi Mėnulio jaunatis palanki siekiantiems žinių, pergalių moksle. Šiomis dienomis pagelbėkite mažiesiems įveikti su mokslu susijusius sunkumus bei iššūkius.

Gegužės 14-ą Jupiteriui perėjus į Žuvų ženklą, stiprės jūsų įžvalgos bei intuicija.

Iki gegužės 20-os d. Saulei keliaujant jums opoziciniu Jaučio ženklu, lanksčiau reaguokite į besikeičiančias situacijas, netikėtumus, susilaikykite nuo aštresnių sprendimų, finansinės rizikos.

Trečiąją dekadą Saulei iškeliavus iš jums opozicinio į Dvynių ženklą, lengviau atsikvėpsite. Tai puikus metas naujų laisvalaikio veiklų paieškai, mėgstamam hobiui, kad ir nedidelėms šeimos išvykoms.

Šaulys

Mėnuo, kurio dienos būtų dosnios kūrybinėmis idėjomis.

Jos palankios naujų projektų bei sumanymų pradžiai. Jau pirmosios šventiškos dienos džiugins pavasarine nuotaika. Mėnesio pradžia jums – metas dvasinių vertybių, šeimos tradicijų stiprinimui. Raskite laiko susisiekti, pasidomėti, kaip sekasi ir seniau matytiems giminaičiams bei draugams. Kaip nuo Saulės nuslinkus debesėliams, jūs ir patys norėsite ryškiau šviesti, džiaugtis, spinduliuoti gyvenimo džiaugsmu.

Vėlesnės pirmos dekados dienos Nusileidusiam Mazgui ir Selenai tebeviešint jūsų ženkle, gali būti kontrastingos. Kai kada netgi primintų atkaklų beldimąsi į namo vartus, kad tam, kad būtumėte laiku išgirsti, pastebėti, bei įvertinti, gali prireikti daugiau jūsų pastangų, Vis tik jūsų neblėstančio optimizmo dėka, ir įdėjus daugiau darbo, turėtų pasisekti.

Nuo gegužės 9-os, Venerai perėjus į jums opozicinį Dvynių ženklą, pinigai bus linkę greičiau ištekėti. Tad rūpestingiau planuokite išlaidas, nepasiduokite emociniams susižavėjimams nebūtinais pirkiniais.

Antroji dekada – tinkamas metas jums skintis savo darbų bei pastangų vaisius. Nuo gegužės 21-os dienos, Saulei atkeliavus į jums opozicinį Dvynių ženklą – ramesnio atokvėpio metas. Tai laikas pildyti profesines žinias, palankus norintiems išmokti kažko visai naujo. Kartu tai dienos, tinkamos išvykoms bei kelionėms, o kai kuriems – ir atostogų pradžiai.

Ožiaragis

Įdomių sumanymų mėnuo.

Gegužės dienomis kai kam gali netikėtai paaiškėti, kad pats metas imtis naujos veiklos, – tai krypčiai, kuria judėjote, nebeturint tolesnės perspektyvos. Tam palankus metas, atšventus Motinos dieną – jau pirmoji gegužės dekada. Šiomis dienomis sieksite atrasti savyje dar neišreikštus talentus bei gabumus. O Marsui keliaujant jums opoziciniu Vėžio ženklu, į priekį judėkite apgalvotai, vis pasitikrindami tolesnius savo žingsnius. Vėlesnės pirmos dekados dienos pasižymės įvykių, situacijų gausa, jų permainingumu.

Antrąją dekadą Plutono, keliaujančio jūsų ženklu įtakoje, verslo reikaluose, kaip šachmatų partijoje, gali prireikti rokiruotės. Kai kurie pokyčiai būtų savalaikiai bei naudingi. Šiuo metu darbuose labiau sektųsi kolektyvinė veikla. Tad atidžiau išklausykite kolegų patarimus.

Saulei perėjus į Dvynių ženklą, trečiąją dekadą metas palankus deryboms, bendraminčių paieškai. Šiomis dienomis galėtų būti labai sėkmingos užmegztos naujos dalykinės pažintys.

Paskutinėmis gegužės dienomis ypatingą dėmesį skirkite tarpusavio santykiams. Dėmesingumas, nuoširdumas ir jūsų meilė tegu sušildys jūsų artimųjų širdis.

Vandenis

Naujų idėjų mėnuo.

Šio mėnesio dienomis svarbiausia bus atsirinkti iš jų tas, kurias galėtumėte išsyk realizuoti. Po šventiškos gegužės pradžios, pirmąją dekadą, Merkurijui, o vėliau ir Venerai pradėjus kelionę oro – Dvynių ženklu, norėsis išreikšti savo talentus bei gabumus, daugiau bendrauti.

Jupiteriui dar viešint jūsų ženkle, šios pirmos dekados dienos – tinkamas metas ieškantiems naujų pagrindinių ar papildomų darbų. Šios dienos palankios ir esamame darbe siekiantiems karjeros pokyčių.

Antros dekados pradžioje stiprės laisvės ir pokyčių troškulys. Tad darbus derinkite kad ir su trumpomis išvykomis, o esant galimybei – paplanuokite jas ilgesnes. Gegužės 14-ą iš jūsų ženklo iškeliaus Jupiteris. Prasidės ramesnis, kiek stabilesnis laikotarpis, kai sektųsi įsitvirtinti darbuose, vystyti, plėtoti jau pradėtuosius projektus.

Gegužės 21 -tą, Saulei atkeliavus į Dvynių ženklą, metas šaunus norintiems rasti veiklai partnerių. Ši trečioji dekada palanki ir dar tebeieškantiems savojo gyvenimo žmogaus. O jau jį susiradę – įneškite į tarpusavio santykius šviežumo ir pavasario gaivos, atraskite įdomesnių laisvalaikio leidimo būdų, dažniau pasportuokite, daugiau laiko praleiskite gamtoje.

Žuvys

Gegužė jums – įdomus bei galėtų būti ganėtinai sėkmingas mėnuo.

O kad tą sėkmę greičiau pelnytumėte, po gražios Motinos dienos šventės sugrįžę į darbus, susidėliokite detalų tolesnių veiksmų planą ir žingsnis po žingsnio atkakliai judėkite į priekį. Pirmos dekados dienos jums – palankus laikas norintiems sustiprinti gražius draugystės ir partnerystės ryšius. Keičiantis Mėnulio fazei, gegužės 10-ta bei 11-ta dienos gali būti jums kiek emociškai jautresnės. O prasidėjus jaunačiai – šaunus laikas naujiems jūsų sumanymams. Greta darbų vis dažniau norėsis daugiau laiko leisti gryname ore: kas mėgs darbuotis soduose, o kas dažniau rengs išvykas į gamtą.

Gegužės 14 d. Jupiteriui atkeliavus į jūsų ženklą, prasidės jums dar įdomesnis bei kūrybingesnis laikotarpis. Palanku būtų imtis pačių svarbiausiųjų gyvenimo tikslų įgyvendinimo, o taip pat pribrendusių asmeninių permainų. Dienos palankios gyvenamos vietos pokyčiams.

Gegužės 21-ą Saulė pereis iš Jaučio į Dvynių ženklą – tai puikus metas naujoms dalykinėms bei asmeninėms pažintims, darbo pokalbiams, o tarpusavio santykiuose – bendro požiūrio paieškai.

Gegužės 26-ą, pilno Mėnulio užtemimo metu, gali sustiprėti nerimas dėl ateities, išryškėti buvę vidiniai pergyvenimai. Tai metas, kai reikėtų ryškiau nubrėžti takoskyrą tarp praeities ir ateities. Atsirinkti tai, ką norėsite pasiimti į rytdieną. Paskutinėmis gegužės dienomis daugiau laiko skirkite džiugiam atokvėpiui, stiprinkite draugystę ir meilę, kurkite namuose harmoniją.