Liepos 2 dieną įvyks pilnas Saulės užtemimas, keisis Mėnulio fazė, prasidės jaunatis. Tad pirmąją liepos savaitę būkite atidesni kelyje, buityje ir prie vandens, susilaikykite nuo kritikos, venkite konfliktų.

Antros savaitės dienos, kaip ilgai išsiilgtas po sausros lietus, atgaivins širdį naujomis viltimis ir idėjomis. Šios dienos palankios naujų sumanymų ir projektų pradžiai.

Liepos 16–17 dienomis – dalinio Mėnulio užtemimo įtakoje, kuo daugiau dėmesio skirkite savo artimiesiems. Šios dienos gali patikrinti ir jūsų tarpusavio santykių tvarumą. O šį egzaminą išlaikę – turės puikių dienų sužadėtuvėms ir vestuvėms. Šiomis dienomis galite suvokti, kokie svarbūs jums tarpusavio santykiai ir kiek daug reiškia mylimas žmogus.

Liepos 23 d., Saulei iškeliavus iš Vėžio į Liūto ženklą, paskutinė liepos savaitė – puikus metas kūrybai ir saviraiškai.

Sėkmingos bei džiugios jums liepos!

Avinas

Stiprių energijų mėnuo. Ir tą energiją, kaip geram lankininkui strėlę, reikėtų nukreipti į patį svarbiausią tikslą.

Mėnesio pradžioje, liepos 2-ąją – pilno Saulės užtemimo dieną, pravers tolerancija, gebėjimas išgirsti ir kitokią nuomonę.

Pirmos savaitės dienos palankios namų ir aplinkos tvarkymo, statybų, remonto darbams, tinkamos, nutarusiems kraustytis į naują gyvenamą vietą.

Antroji savaitė tiktų kūrybai, projektų pristatymui. Jos pabaiga, Mėnuliui viešint Šaulio ženkle, puiki kelionėms, romantiškiems susitikimams.

Liepos 16–17 d. – dalinio Mėnulio užtemimo dienos, Marsas viešės griaunamajame Liūto laipsnyje – vertėtų labiau pasirūpinti artimaisiais, ypač mažaisiais šeimos nariais.

Nuo liepos 23 d., Saulei atkeliavus į Liūto ženklą, o Mėnuliui viešint jūsų ženkle, – jums ypač aktyvus ir sėkmingas laikotarpis, puikus organizaciniams darbams, draugystei ir meilei.

Liepos pabaiga – dienos, kai ir trumpiau pailsėję galėtumėte jaustis kaip po ilgesnių atostogų.

Jautis

Šį mėnesį norėsis dalintis meile ir gerumu. Saulei viešint Vėžio ženkle, būsite linkę

gerinti buitį, spręsti šeimai aktualius klausimus.

Liepos pradžia, pilno Saulės užtemimo įtakoje, – mažiau palanki svarbiausiems darbams, labiau tiktų informacijos paieškai, tarpusavio santykių stiprinimui, ieškantiems kompromiso, norintiems taikytis, atnaujinti draugystės ir meilės ryšius.

Pirmos savaitės pabaiga palanki buitinių klausimų sprendimui, tad pasiraitokite rankoves ir imkitės ir atidėliotųjų darbų.

Nuo mėnesio antros dekados planuokite dalykinius susitikimus, darbo pokalbius, projektų ir verslo plėtrą.

Liepos 16–17 – dalinio Mėnulio užtemimo dienomis – branginkite gražius tarpusavio santykius.

Trečioji dekada palanki juridinių klausimų sprendimui. Saulei pradėjus kelionę Liūto ženklu, liepos pabaiga palanki romantiškiems patyrimams, santarvės ir ramybės paieškai.

Dvyniai

Tai – draugystės ir meilės jausmų auginimo mėnuo. Po gimtadienio įgavę naujų jėgų, atversite naują savo gyvenimo lapą. Šį mėnesį norėsis labiau statyti ir kurti, plėtoti ir stiprinti gražius tarpusavio ryšius.

Mėnesio pradžia – pilno Saulės užtemimo įtakoje – emocinga ir jautri. Liepos 3 dieną iš jūsų ženklo iškeliaus Venera. Kartu su prasidėjusia Mėnulio jaunatimi, vėlesnės dienos džiugins naujomis idėjomis, draugų susitikimais. Dienos palankios juridinių klausimų sprendimui, darbo sutarčių pasirašymui.

Antroji dekada – tai metas, kai ne tik veikloje, bet ir asmeniniame gyvenime norėsis stabilumo, kai būsite linkę atsirinkti tikruosius draugus.

Liepos 16–17–ą – dalinio Mėnulio užtemimo dienomis svarbių klausimų nespręskite, būkite atsargesni keliuose ir buityje.

Liepos 18 ir 19 d., Mėnuliui viešint Vandenio ženkle, tiktų komandiruotėms, išvykoms, kai kam – ir atostogų pradžiai.

Saulei perėjus į Liūto ženklą nuo liepos 24 d. – laikas palankus organizaciniams darbams, kūrybos proveržiams.

Liepos 28–29 d. jūsų ženkle viešint Mėnuliui – puikus metas pažintims, romantiškiems susitikimams, draugystei ir meilei.

Vėžys

Žvaigždžių palankumo mėnuo. Šį mėnesį bus dienų, kai ištartas žodis suskambės didžiule jėga, taps gyvenimo kelrode žvaigžde. Tai puikus mėnuo jūsų sužadėtuvėms ir vestuvėms, Joms palankus jums būtų jau ir pirmas liepos savaitgalis.

Tiesa, kai kuriomis dienomis ryškiai šviečiančią saulutę jūsų gyvenime saulutę temdyti praplaukiantys debesys. Tokia gali būti, Mėnulio ir Saulės jautrių ritmų įtakoje, šio mėnesio pradžia. Tai – savotiškas virsmo metas, kai keičiantis Mėnulio fazei reikėtų už slenksčio palikti buvusius sunkesnius išgyvenimus, nerimą dėl ateities ir abejones.

Kartu su Mėnulio jaunatimi nuo liepos 3 d. prasidės tinkamas laikas naujai jūsų pradžiai, gražesnio ir laimingesnio savo gyvenimo kūrimui.

Į jūsų ženklą atkeliavus Venerai – pirmoji mėnesio pusė palanki ne tik materialių klausimų sprendimui, bet ir meilės ryšių stiprinimui, namuose harmonijos ir jaukumo kūrimui, naujo stiliaus paieškoms.

Liepos 16–17 d. – dalinio Mėnulio užtemimo metu – būtinas didesnis atsargumas prie vandens. Šaunu būtų labiau pasirūpinti artimaisiais, mažaisiais šeimos nariais.

Vėlesnės mėnesio dienos, ypač atšventusiems savo gimtadienius, šaunios naujų darbų pradžiai, tinkamos persikraustymui į naują gyvenamą vietą, puikios draugystei ir meilei. O dar tebeieškantiems savojo žmogaus, Mėnuliui atkeliavus į jūsų ženklą, liepos 29 ir 30 d. – ypatingas laikas asmeninėms pažintims ir romantiškiems susitikimams.

Liūtas

Kontrastingas mėnuo. Kaip ir šiai metais vasara, gali stebinti tiek jausmų karščio bangomis, tiek ir netikėtomis liūtimis. Beje, jau pats mėnuo gali prasidėti jums trumpų liūčių sezonu. Tokia gali būti pilnas Saulės užtemimo įtakoje liepos 1, 2 ir 3 d. Kai galite jautriau reaguoti į aplinkinių pastabas, situacijas darbe, artimo žmogaus žodžius.

Kartu su prasidėjusia jaunatimi, į kai kurių gyvenimus pasibels pokyčiai. Nepraleiskite progų, ieškokite naujų galimybių. liepos 12 d., Marsui viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje, tiktų naujų projektų pradžiai, kūrybinių idėjų pristatymui.

Liepos 16–17 d. įvyks dalinis Mėnulio užtemimas, tad galite būti prieš gimtadienį gerokai emociškai jautresni, nei įprastai. Ir poilsis bei atostogos būtų laiku ir vietoje.

Iš jūsų ženklo į Vėžio sugrįžus Merkurijui, spręskite šeimai aktualius klausimus, kuo daugiau dėmesio skirkite mylimam žmogui.

Liepos 23 d. į jūsų ženklą atkeliaus Saulė. Prasidės jums ryškus ir sėkmingas laikotarpis.

Tad paskutinės liepos dienos palankios būtų juridinių klausimų sprendimui ir juridinių dokumentų pasirašymui.

Nuo liepos 28 d. į jūsų ženklą atkeliavus Venerai, dienos palankios ir suplanuotiems stambesniems pirkiniams. Jos puikios kūrybinei saviraiškai, vasaros pramogoms.

Mergelė

Gilių apmąstymų mėnuo. Jos dienomis tarp įprastinių darbų iškils ir tolesnės ateities bei gyvenimo prasmės klausimai. Šio mėnesio dienomis atkreipkite dėmesį ir iš pažiūros į nereikšmingus įvykius, kaip jūros bangos į krantą gali išplauti gintaro gabaliukus, taip ir gyvenimas pateikti jums džiugių naujų galimybių, o ir draugų žodžiai gali turėti savyje užslėptą jums dovaną.

Mėnesio pradžia palanki atsisakymui nereikšmingų, neesminių, jūsų gyvenimo laiką „valgančių“ dalykų.

Su Mėnulio jaunaties pradžia, nuo liepos 3 d., laikas palankus naujų gyvenimo tikslų išsikėlimui, planų kūrimui.

Liepos 6–7 d.,Mėnuliui viešint jūsų ženkle – ypatingos draugystei ir meilei, palankios nusprendusiems žengti kartu gyvenimo keliu.

Šio mėnesio antroji pusė gali pateikti ir netikėtų likimo dovanų: nelauktai sėkmingai susiklosčiusių aplinkybių, ar įdomų veiklos pasiūlymą.

Emociškai jautresnės gali būti liepos 16 –17 d. dalinis Mėnulio užtemimas, kurio metu vertėtų kuo labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite. O ir visas šis mėnuo svarbus tarpusavio santykių kūrimui ir stiprinimui, bendrų pomėgių atradimui ir meilės gausinimui.

Saulei pradėjus kelionę Liūto ženklu, nuo liepos 23 d. – šio mėnesio paskutinės dekados dienos – puikus laikas savo kūrybos pristatymui, talentų ir gabumų atskleidimui, darbų ir veiklų paieškoms.

Svarstyklės

Išvykų ir kelionių mėnuo. Jo dienomis širdį užvaldyti gali kelionių ir smagių permainų ilgesys, norėsis ištrūkti iš rutinos ir patirti savo gyvenime kažką įdomaus ir naujo.

Mėnesio pradžia, jautrių astrologinių ritmų įtakoje, palankesnė atidėtų darbų užbaigimui, buitinių klausimų išsprendimui. Galbūt tai ir nesuteiks jūsų gyvenimui daug džiaugsmo, tačiau pradžiugins artimuosius. Kuriems, beje, reikėtų šiomis dienomis skirti tikrai nemažai dėmesio.

Liepos vėlesnėmis dienomis dažniau pabūkite įvairiose situacijose stebėtojais, imkitės tų projektų ir veiklų, kurie vyktų lengviau, tarsi vienu įkvėpimu.

Romantiškos liepos 8–9 ir 10 d. – Mėnuliui viešint jūsų ženkle. Jos puikios pažintims, dalykiniams susitikimams. Jomis palanku derinti nuomones, eiti į darbo pokalbius, ieškoti sutarimo.

Jautresnis laikas liepos 16 –17 d. – dalinis Mėnulio užtemimas, tad šiuo laikotarpiu būkite atidesni, pasistenkite, kad artimiesiems, ypač mažiesiems, netrūktų jūsų dėmesio ir meilės.

Liepos trečioji dekada palanki kad ir trumpoms išvykoms bei kelionėms. Pabuvokite ten, kur dar nebuvote, grįžkite kupini naujų įspūdžių.

Mėnesio pabaiga tiktų harmonijos, santarvės su savimi ir kitais kūrimui, mokėjimui pasidžiaugti savo ir kitų pasiekimais.

Skorpionas

Gilių patyrimų mėnuo. Jo dienomis galite išgyventi visą gilių jausmų paletę: nuo susižavėjimo iki meilės, nuo mažo nesutarimo iki didesnio konflikto. Tad šio mėnesio dienomis ypač svarbu bus nesutirštinti spalvų, būti tolerantiškiems, įžvelgti visame kame slypintį ir gėrio grūdą. Tai svarbu būtų jau mėnesio pradžioje. Jautrių Mėnulio ir Saulės užtemimų įtakoje.

Vėlesnės dienos kaip saulės spinduliai gyvenimą nušviesti gali ir linksmomis spalvomis. Tad spręskite konkrečius materialius klausimus, gražinkite aplinką, namus, ieškokite vaikams atostogų variantų.

Liepos 10–11 d., Mėnuliui viešint jūsų ženkle, – romantiškos dienos, puikios dar tebeieškantiems savojo žmogaus pažintims ir susitikimams, o jau radusiems – aistringiems patyrimams.

Antroje mėnesio pusėje kuo daugiau savo dėmesio ir laiko reikėtų skirti šeimai, artimiausiam žmogui. O tada ir jūs pasijausite dažniau labai mylimais ir reikalingais.

Dalinio Mėnulio užtemimo metu, liepos 16–17 d. svarbių susitikimų neskirkite, būkite atidesni ir tvarkydami dokumentus.

Liepos paskutinė dekada harmoningų jums energijų. palanki svarbiems įsipareigojimams, tarpusavio santykių plėtrai

Šaulys

Jums liepa, vidurvasaris,mėnuo, kai norėsis kiek stabtelėti, sulėtinti tempą ir plačiau apsidairyti, savęs neskubinanti. Juolab, kad mėnesio pradžioje, liepos 2 d., įvyks pilnas Saulės užtemimas ir tai laikas, kai galėtumėte peržvelgti pasiekimus ir savo siekius, kaip nebenaudojamų daiktų, atsisakyti to, kas nebereikalinga. Tai įdomus vidinės generalinės tvarkos mėnuo, po kurios nusibrėšite tolesnes gyvenimo kryptis.

Jau pirma liepos savaitė gali pateikti ir nemažai staigmenų. Tai svarbių permainų laikas, kai kas ryšis pasukti kitu gyvenimo keliu, rinksis tolesnio gyvenimo partnerį.

Svarbiems sprendimams ir darbo sutarčių pasirašymui jums tiktų liepos 12 d. – Marsui viešint karališkajame Liūto laipsnyje.

Liepos 13–14 – puikios dienos draugystei ir meilei.

Vėlesnės antros dekados dienos svarbios santarvės namuose kūrimui, sutarimo paieškoms. Tai ypač aktualu dalinio Mėnulio užtemimo metu, liepos 16–17 d.

O nuo 23 d., Saulei įžengus į Liūto ženklą, prasidės jums energingas, džiugus laikotarpis. Panaudokite šias dienas savo talentų ir gabumų atskleidimui, kūrybinių idėjų pristatymui.

Ožiaragis

Liepa, Saulei keliaujant jums opoziciniu ženklu, palankiausia būtų atostogauti. Pasilikusiems darbuose atkreipti dėmesį reikėtų į tai, ką jums pataria ne tik protas, bet ir intuicija. Tai mėnuo, kai po ilgo kopimo į kalnus, reiktų dažniau palepinti save poilsiu.

Ypač tai tiktų liepos pradžioje, Saulės užtemimo metu.

Tad pirmomis mėnesio dienomis svarbiausių darbinių, o ir svarbių asmeninių klausimų nespręskite, įsiklausykite į artimųjų norus ir troškimus.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai neskubėdami galite rasti pačius geriausius sprendimus. Dienos tiktų suderintiems veiksmams, palankios statybų-remonto darbams, materialios gerovės kūrimui.

Liepos 15 d., Mėnuliui viešint jūsų ženkle, išgirskite ir savo širdies troškimus.

O liepos 16–17 d., dalinio Mėnulio užtemimo metu, venkite konfliktų, pasaugokite gražius tarpusavio ryšius.

Antros dekados pabaigoje retrogradinio Saturno įtakoje, kai kuriems gali tekti peržiūrėti savo planus, rinktis kitokius sprendimus.

Saulei iškeliavus iš jums opozicinio Vėžio ženklo, nuo liepos 23 d. prasidės jums aktyvus ir sėkmingas laikotarpis. Tad paskutinę liepos savaitę, įsiklausydami į artimųjų lūkesčius, kartu planuokite svarbiausius darbus ir sprendimus.

Vandenis

Tai jums kontrastingas mėnuo. Galintis priminti kopimą į kalnus, kai laikas nuo laiko reikia stabtelėti ir pasidžiaugti įveiktu keliu. O kartu pamąstyti, kas pristabdo jūsų žingsnius ir lėtina judėjimą į priekį.

Liepos pradžioje pilno Saulės užtemimo metu atsisakykite sustabarėjusių nuostatų, menkaverčių tikslų ir jus stabdančių įpročių.

Vėlesnės dienos kartu su Mėnulio jaunatimi, palankios naujų idėjų generavimui, vidinėms įžvalgoms ir santarvės paieškai.

Antrosios dekados dienomis kai kurie norės sukti savo lizdelį, kurti ir gražinti namus.

Liepos 16–17 dienomis dalinio užtemimo metu būkite atsargesni kelyje ir prie vandens, venkite skubotų sprendimų.

O liepos 18 ir 19 d., Mėnuliui viešint jūsų ženkle, išmuš romantiška valanda. Tai puikus metas dar tebeieškantiems savojo žmogaus pažintims, o kai kas jį jau suradę ryšis išsakyti savo jausmus.

Svarbiausius darbus stenkitės atlikti iki liepos 23 d., nes Saulei įžengusį jums opozicinį Liūto ženklą, tempas kiek sulėtės, prasidės puikus metas jūsų poilsiui ir atostogoms.

Žuvys

Vidinės ramybės ir santarvės su savimi ir aplinka paieškos mėnuo. Saulei viešint Vėžio ženkle, norėsis rasti ramesnį užutėkį apmąstymams, įsigilinimui į savo patirtis ir jausmus, rinktis tolesnę gyvenimo kryptį.

Mėnesio pradžia – emociškai jautri.

Keičiantis Mėnulio fazei ir Saulės užtemimo įtakoje, nespręskite tarpusavio santykių klausimų, dažniau į situacijas žvelkite lyg iš šalies.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, tinkamas metas ieškantiems darbų, palankus, ketinantiems keisti gyvenamą vietą.

Saulei keliaujant Vėžio ženklu, mėnesio vidurys – tinkamas metas kurtis namus, stiprinti draugystę ir meilę.

Liepos 16–17 – dalinio Mėnulio užtemimo dienas – praleiskite ramiai, skirdami kuo daugiau laiko ne tik darbams, bet ir poilsiui, įveikite abejones ir nerimą, rinkitės šviesias mintis.

Vėlesnės dienos – puikus metas pertvarkai ne tik namuose, bet ir savo mintyse. Šis laikas tiktų naujų tikslų išsikėlimui, statybų-remonto darbams.

Liepos 20–21 d., Mėnuliui viešint jūsų ženkle, sustiprės jūsų intuicija ir įžvalgos, dienos puikios draugystės ir meilės plėtrai.

Nuo liepos 23 d., Saulei atkeliavus į Liūto ženklą, kūrybinių projektų pristatymo metas. šiomis dienomis kuo daugiau dėmesio skirkite mažiesiems šeimos nariams, pasirūpinkite jų turiningu laisvalaikiu. Tai metas, kai darbus reiktų derinti su poilsiu, dažniau pasidžiaugti vasaros pramogomis.