- Kodėl tiek sukrėtimų ir nelaimių įvyko pastaruoju metu ir ko galime tikėtis ateityje? Išgyvenus kartu su Prancūzija siaubingus teroro išpuolius daugeliui mūsų norisi žinoti, ar buvo galima kažko tokio tikėtis, ar buvo kokių nors astrologinių rodiklių, rodančių teroro išpuolių galimybę Paryžiuje?

- Daugelis reiškinių vyksta cikliškai. Kaip metų kaita, potvyniai ir atoslūgiai, diena ir naktis, Saulės aktyvumo padidėjimas ir sumažėjimas, planetų apsisukimas aplink Saulę ir kiti. Mūsų pačių gyvenimuose, o ir valstybių gyvavime irgi yra tam tikri periodai, kai lengviau viskas einasi, ir kritiniai, kada patiriame sukrėtimus, bėdas, kai būname lengviau pažeidžiami.

Mes esame visa ko dalis ir kaip benorėtume, neegzistuojame nuo visumos atskirai. Yra bendri dėsniai, kurie daro įtaką mūsų gyvenimui. Norint įžvelgti aštrias tendencijas, reikia atsižvelgti pirmiausia į bendrą astrologinį foną ir su juo derinti tiek asmeninio horoskopo, tiek, jei kalbame apie valstybes, jų rodiklius.

Šis laikotarpis buvo kaip reta kritiškas. Atkreipkime dėmesį, tai patvirtina jau vien tai, kiek avarijų, lėktuvų katastrofų, kiek karingų išpuolių ir aštrių situacijų šiuo laikotarpiu įvyko. Jei prisimenate, lapkričio 9-15 d. savaitė buvo kaip reta pilna aštrių ir sudėtingų astrologinių rodiklių. Apie tai rašiau: lapkričio 9 d. – Venera griaunamajame laipsnyje, lapkričio 11 d. – Saulė griaunamajame laipsnyje ir lapkričio 13 d. – Marso ir Merkurijaus kelionė griaunamaisiais laipsniais!

O kur dar Urano tranzitas Avino ženklu, kartu su tam tikrais aspektais darantis įtaką tieks padidėjusiam avaringumui, gaisrų pavojui bei sukeliantis aštrias netikėtas situacijas! Tad astrologinis fonas buvo ypač kritiškas ir tereikėjo silpnesnės grandies, kuri galėtų trūkti.

Pati Saulė keliavo Skorpiono žvaigždynu, šis laikotarpis jau ir pats pasižymi išaugusia tikimybe aštrių netikėtų situacijų. Šiuo ženklu keliavo ir Merkurijus, kuris tą dieną buvo nepalankiausiame griaunamajame Skorpiono laipsnyje, tad svarbi, galinti padėti nelaimės išvengti informacija laiku reikiamų institucijų nepasiekė.

Beje, po Skorpiono žvaigždyno griaunamuoju laipsniu yra ir „islamo valstybė“, tad juo keliaujant Saulei, ji ir įgavo jėgų griebtis teroro. Kaip minėjau, tam kad galėtume prognozuoti panašius įvykius, būtina atsižvelgti ir su astrologiniu fonu derinti astrologinius individualius rodiklius: individualius valstybių ir miestų horoskopus.

Prancūziją, vadinamą Meilės ir Šviesos šalį atstovauja Liūto žvaigždynas, kuriame jau kuris laikas tam tikrais laipsniais keliauja nykštukinė planeta (senovėje vadinta Veidrodine), galinti įtakoti griūtis, kardinalius pasikeitimus.

Žinant sudėtingą aspektaciją, o ir kardinaliai priešiškus Prancūzijos ir „Islamo valstybės“ horoskopų rodiklius, galima būtų tai įvardinti kaip to laikotarpio vieną iš silpniausių grandžių, per kurią ir buvo kirsta. Iš tiesų retai kada tokie nepalankūs astrologiniai rodikliai išsidėsto vienu metu.

- Ko galėtumėme tikėtis ateityje?

- Vertinant bendras astrologines tendencijas, Urano pozicija Avino ženkle vis dar kelia ugnies, gaisrų, sprogimų ir avarijų pavojų, ką akivaizdžiai dar vis matome, stiprina norą konfliktines situacijas spręsti aštriai, kertant iš peties.

Uranas keliaus Avino žvaigždynu ir kitais metais, todėl netikėtų pavojingų situacijų pavojus dar išliks, žinoma, priklausomai nuo jo buvimo laipsnio, aspektų ir kaip tai derės su vienais ar kitais astrologiniais šalių ir netgi vadovų asmenybių rodikliais.

Turint omenyje, kad iš Svarstyklių ženklo į Skorpioną nuo gegužės 21 d. pereis ir net 9 mėnesius juo keliaus Juodasis Mėnulis, kurio įtakoje galimi nemaži pavojai, tame tarpe ir iš „Islamo valstybės“ pusės (ne veltui daugelio pranašų pavojingu minimas birželis), būtina to laiko nelaukti ir atitinkamų priemonių imtis jau dabar.

Dar gali išlikti nemaža grėsmė Prancūzijai, Italijai, o ir kitoms šalims - nereikėtų užmigti, tikintis, jog viskas savaime tvarkysis. Reikia pagalvoti, kad jei ne kiekvieną įsileidžiame į savus namus, tai ir norintiems pakliūti į valstybę, visų mūsų namus, turi būti griežta atranka.

Kai tendencijos ir dėsningumai žinomi, turint laiko dar galima situacijas keisti. Beje, ir asmeniniuose gyvenimuose galimų aštresnių situacijų fonas išlieka, tad norint nelaimių ir nesėkmių išvengti, būkite atidesni keliuose, su ugnimi, venkite aštrių pasisakymų.
Saugokite vieni kitus ir save, tai, ką turite brangiausio: mylimus žmones ir gyvenimą.

Sena išmintis byloja: parodytą ateitį galima keisti. Aš nuoširdžiai tuo tikiu. Laiku imantis būtinų veiksmų daug ką galima pakeisti, o dabartinė astrologinė situacija ragina tai daryti nedelsiant.