Sausį būsite labai jautrios pokyčiams. Nuo sausio 12 iki vasario 19 d. jūsų ženkle viešės Marsas. Jis skatins ryžtingus jūsų veiksmus. Būsit linkusios viską susikrauti ant savo pečių, labai užjaučiančios, atjaučiančios, tik savo gerumu negadinkite aplinkinių.

Šalia esantys gali suprasti, kad jūsų pašaukimas toks, visą laiką viską ant savęs krauti, visus užjausti, atjausti, suprasti, paguosti, ir kai jūs kažkada galit būti pavargę – jie žiūrės ir sakys: tai kas čia dabar tau atsitiko? Kodėl nenori kaip seniau visko daryti?

Žuvytės turi suprasti: duokime žmonėms ne žuvį, o meškerę, pasidalinkime darbais, dažniau ne tylėkime ir laukime, kol mus pastebės, o tiesiog švelniai išsakykime savo lūkesčius, ko mes iš to gyvenimo norime.

Pagal Veneros tranzitą jūsų ženklu jums labai geras laikas būtų nuo sausio 29 d. iki vasario 21 d. Tuo laikotarpiu, kai Venera keliaus jūsų ženklu, jei norite papildomų darbų, turite kūrybinių sumanymų, kurie jums neštų ir papildomą materialią naudą – reiktų apie tai pagalvoti.

Žuvytėms labai geras laikas bus ir kovo mėnuo, išskyrus kovo 19, 20 d., Saulės užtemimo laikotarpį, savo kūrybinių galių atskleidimui. Jūs tapsite daug jautresnės, intuityvesnės, kūrybingesnės. Ir reikėtų į tai rimtai pažiūrėti – į savo nuojautas. Galite imtis meninės veiklos, saviveiklos, bendravimas jums būtinas, jūsų atjaučiančios širdys. Jos turi turėti tą saviraišką, atsigręžkite į save, į savo sugebėjimus, norus, gabumus. Šito Žuvytes gyvenimas mokys ir balandžio mėnesį.

Žuvytėms ką reikėtų padaryti, tai gegužės mėnesį truputį praplėsti savo požiūrį į finansus, suprasti, kad dvasinės vertybės yra taip pat svarbu, bet pinigai irgi yra energijos išraiškos forma, su kuria galima daug gero padaryti. Pagalvoti, pamąstyti apie materialią gyvenimo pusę.

Birželis bus sėkmingas darbinių kontaktų užmezgimui, pažintims, draugystei. Liepą užsiimkite buitiniais reikalais, skirkite daugiau dėmesio artimiesiems. Rugpjūtį gali tekt daugiau skirti laiko mažiesiems, patirsite ir gilius meilės jausmus.

Nuo rugsėjo 6 d. į jūsų ženklą atkeliauja Baltas Mėnulis. Norinčioms atrasti save naujoje veikloje tam bus ypač palankus laikotarpis. Jūs puikiai galėsite atskleisti savo kūrybines galias.

Spalį spręskite esminius klausimus, galit rasti netikėtų sprendimų. Lapkritis leis išvysti savo draugus naujoje šviesoje. Neskubėkite nusivilti, svarbu apie viską nuoširdžiai pasikalbėti. Gruodis atneš jaukias šventes ir įdomius susitikimus.

Šviesių ir sėkmingų jums 2015!