Vasario mėnuo atneš permainingą laikotarpį. Svarbu vengti nepamatuotos rizikos ir sutelkti dėmesį į esminius dalykus. Beje, šį mėnesį galit susižavėti jau anksčiau sutiktu žmogumi.

Kovo mėnesį tebesitęsiantis Saturno tranzitas jūsų ženklu šiek tiek gali sumažinti jums įgimtą optimizmą. Saturnas pradeda rodyti kliūtis, apribojimus, ir mūsų tas nuostabus Šauliukų optimizmas gali šiek tiek pamažėti. Tai jūs daug dėmesio į tai nekreipkite, žinokite, jums tiesiog taip atrodo šiuo metu, ir turi taip atrodyti – išlaikykite jums būdingą optimizmą, norą keliauti, norą pasidžiaugti ir, manau, kad viskas turėtų būti labai neblogai.  Būdami atkaklūs ir geranoriški, pasieksite puikių rezultatų.

Kovo 20, Saulės užtemimo dieną, neplanuokit svarbių susitikimų ir darbų.

Balandžio 4, Mėnulio užtemimo dieną, venkite ginčų su artimaisiais.
Balandžio mėnesį norėsis viską spręsti aštriai ir gretai. Tie Šauliukai, kurie rinksis diplomatinius kelius, pasieks žymiai daugiau.

Gegužės mėnuo sėkmingas verslininkams, ieškantiems naujų pelningų darbų, norintiems įsigyti nekilnojamą turtą.

Birželio 15 d. Iš jūsų ženklo iškeliaus atgal į Skorpiono Saturnas, ten jis prabus iki rugsėjo 17 d. Tai – ypatingai sėkmingas 2015 jums laikotarpis. Ieškantiems gyvenimo draugo – puikus metas pažintims ir susitikimams. Užsiimantys verslu gali atrasti naują tinkamą kryptį. Palanku pirkti-parduoti nekilnojamą turtą, o liepos mėnesį tinkamas metas pradėti statybas arba būsto remontą.

Rugpjūtis atneš geras permainas santykių srityje, kai kurie Šauliukai panorės išklausyti Mendelsono maršą.

Rugsėjį stenkitės svarbiausius darbus atlikti iki mėnesio vidurio, puikus laikas kelionėms.

Spalis ne toks palankus deryboms, tad atsakingai prisiimkite įsipareigojimus.

Na, o lapkričio 22 d. į jūsų ženklą atkeliaus Merkurijus ir bus jame iki pat gruodžio 9 d. – tad šis laikotarpis ypač tinka susitikimams, deryboms, požiūrių derinimui.

Sėkmingas laikas – kitų metų gruodis, ir dabar mes dar turime sėkmingą laiką. Šauliai, pasinaudokite tuo: siekdami savo tikslų, kurdami planus, keliaudami, iškylaudami, na, ir džiugindami kitus savo gera nuotaika.

Gerų jums 2015!