Turbūt pastebėjote, kad, pavyzdžiui, norinčios permainų gyvenime moterys keičia šukuoseną, plaukų spalvą, o susitvarkius namus, pagerėja ir mūsų savijauta. Tad pamėginkime pakviesti į mūsų namus sėkmę, pasinaudodami nesudėtingais ritualais.

Pažvelkite į tai žaismingai, nes nuo jų prasčiau tikrai nebus o gal pagerės? Pasitinkant Naujuosius Žaliosios Medinės Ožkos (Avies, ar, pagal Avestą, Jaučio) metus vasario 18 d., po audringų Arklio metų, prieš šventę reiktų atlikti tokį ritualą.

Kiekviename kambario kampe uždekite bent dešimčiai minučių žalios spalvos žvakę. Jai degant, paskambinkite varpeliais. Po to tolimajame kairiajame kambario kampe pastatykit vazą su monetomis bei pusbrangiais akmenukais. Į ją atremkit raudoną voką su į jį įdėtu užrašytu savo karščiausiu troškimu. Tai pakviestų į jūsų namus Sėkmę ir Gausą.

Laimę, Ramybę į jūsų namus pakvies surengta artimuosius suburianti vakarienė.

Stalą uždenkite žalios spalvos staltiese. Stalo viduryje pamerkite pušies šakelę ir pastatykite vazą su apelsinais, mandarinais, obuoliais, citrinomis. Sėkmė lydės, jei šia proga ruošite vegetariškas, daug žalumynų ir vaisių turinčias vaišes - ožka juk vegetarė.

Puikiai derės mediniai stalo akcentai, pvz. žvakidės.
Jūsų drabužiai turėtų turėti bent vieną žalią, akcentą. Puoškitės žalios spalvos papuošalais ir aksesuarais.

Kadangi Ožka įneša į mūsų gyvenimą ramybę, pasitikite ją linksmai, nuoširdžiai bendraudami, pasakydami savo brangiausiems žmonėms daug šiltų gerų žodžių ir palinkėjimų. Padovanokit kiekvienam šeimos nariui į raudoną medžiagos skiautelę dailiai įvyniotų keletą monetų, palinkėdami, kad juos lankytų Gausa.

Ožka žaisminga, tad tinka jūsų mėgstama muzika, smagūs stalo žaidimai, pokštai ir humoras. Svarbiausia - gera nuotaika ir dėmesys vieni kitiems. Žaliosios Medinės Ožkos metų pasitikimas, - puiki proga surengti sau ir artimiesiems smagų vakarą.

Švenčių ir linksmos nuotaikos nebūna per daug, tad Sėkmės jums pasitinkant 2015-tuosius, Žaliosios Medinės Ožkos metus!