Valstybinėse įstaigose dirbantiems patarčiau į kiekvieną situaciją pažvelgti ir iš besikreipiančiųjų pozicijų, atminti, kad šios institucijos skirtos žmonėms padėti. Taip pat būkite pakantūs vieni kitiems kelyje, nes didžiulis avaringumo pavojus. Šiuo laikotarpiu neverta pasirašinėti svarbių juridinių dokumentų. Praleiskite šį šeštadienį ir sekmadienį kaip galima ramiau, pabūkite harmoningoje aplinkoje.

Pirkiniams tai irgi ne pats palankiausias metas, nes galite įsigyti ne tai, kas jums iš tiesų yra reikalinga.

Besidarbuojantiems soduose ir daržuose patarčiau vengti buitinių traumų ir tarpusavio konfliktų. Tolerancija, pagarba ir dėmesys kitam žmogui būtų tos puikios savybės, kurios mums padėtų įveikti nepalankų emocinį foną.

Šiuo laikotarpiu patartina peržiūrėti sandėliukus, garažus, rūbų spintas – galbūt juose susikaupė jums nereikalingi daiktai. Pats laikas atsisakyti to, kas nereikalinga, tame tarpe ir mums trukdančių įpročių.

Sunkumus įveikti padės ir atjauta, gerumas, noras kitiems padėti ir kūrybingumas – šias savybes stiprina Baltojo Mėnulio tranzitas Žuvų ženkle, ir tai puiki atsvara šiomis sudėtingomis 12, 13 ir 14 dienomis.

Gerumo ir jautrumo vieni kitiems!