Perteklinė pilkaakių energija kompensavo rudaakių energijos trūkumą. Pilkaakius sąlygiškai galima vadinti energetiniais donorais, o rudaakius – potencialiais vampyrais. Mišrių akių (žalsvai rudų) žmonių energetinė struktūra sudėtingesnė – jie turi įvairių bruožų, priklausomai nuo emocinės būsenos ir aplinkos. Akių spalva netgi signalizuoja, koks žmogus tiktų jums į gyvenimo partnerius.

Žydros, mėlynos, pilkos akys

Jeigu jūsų akys – šalto atspalvio, vadinasi, iš kosmoso gaunate daug energijos, kuria turite dalintis. Gyvenime jūs visko turite pasiekti patys. Jūsų energija – proveržis į tikslą, į transformacijas. Nebijokite kliūčių, išsipildys net keisčiausi jūsų sumanymai. Neatstumkite likimo dovanų.

Rudaakis partneris maitinsis jūsų energija, dažnai – net per daug. Nežiūrėkite įdėmiai į rudas akis, taip sugeriamos jūsų jėgos, mainai nieko neatiduodant. Jums tiks partneris su mišrios spalvos akimis: žalsvai rudomis, pilkšvai rudomis. Toks partneris paima iš jūsų energijos, mainais duoda kitokios, taip įsivyrauja pusiausvyra.

Jūsų akių spalva – susimaišiusi Saulės ir Veneros energija, su trupučiu Saturno energijos. Jūs patrauklūs, sumanūs, jautrūs. Lengvai bendraujate, lengvai sutariate su žmonėmis. Esate ūmūs, bet greitai atvėstate. Tokie žmonės – lyderiai ir medžiotojai, su stipriu išlikimo instinktu.

Žalios akys

Žalia – sumaišyta mėlyna ir geltona. Jumyse subalansuota ir vampyro, ir donoro energija. Retai nukrypstate į kraštutinumus, visose situacijose siekiate pusiausvyros. Jei jūsų akys – smaragdų ar topazų žalumo, jums svarbu harmonija su aplinkiniais. Aiškiai suvokiate, kokios savybės reikalingos jums, jūsų mylimiems žmonėms, draugams. Jei žmogus atitinka jūsų reikalavimus, viską dėl jo padarysite, aukositės. Bet jei kas nors neatitinka jūsų reikalavimų, stipriai nemėgsite.

Žaliaakių žmonių stipri intuicija ir visos energijos. Visose senovės tradicijose raganių, magų, žynių, gyduolių akys būdavo žalios. Astrologiniu požiūriu, jūs – švelniausi žmonės žemėje. Jūsų akių spalva – susimaišiusios Veneros ir Neptūno energijos. jūs nuoširdžiai mylite, pasižymite besąlygine ištikimybe. Draugai vertina jus už patikimumą, pastangas visada padėti. Priešai baiminasi principingumo ir tvirtumo. Jūs mokate išklausyti pašnekovą, palaikyti pokalbį. Sėkmė jus myli.

Jums idealiai tiktų partnerystė su tokiais pat žaliaakiais ir su visais, kurių mėlynose akyse yra jūros bangos atspalvio. Nerekomenduojama tuoktis su rudaakiais – jie paims daug energijos, daugiau, nei patys duodate.

Rudos (juodos) akys

Jeigu jūsų akys – šilto rudo atspalvio, daug pasieksite be didelio vargo. Jūs keičiate pasaulį, kaip ir turintys šaltų atspalvių akis, tik viską atliekate svetimomis rankomis. Jūsų idėjos grandiozinės, o jūs ganėtinai atkaklūs, kad kažkas kitas išpildytų jūsų norus. Įgimta išmintis padeda jums saugoti vidinę energiją.

Jūsų koziris – patrauklumas, kaprizingumas ir mokėjimas išlaukti. Pasitelkite savo savybes ir šalia visada atsiras žmogus, kuris išpildys jūsų norus. Žydraakiai ir pilkaakiai visada ieško, kur padėti energijos perteklių, jūs – idealus žmogus. Jums patartina visada rūpintis savo išvaizda, ji – jūsų ginklas. Partnerį rinkitės tokį, kuris dėl jūsų aukotųsi. Nuolat reikalaukite tegu ir nedidelių dovanų.

Astrologinė jūsų akių spalva – Saulės ir Marso energija. Karingumas, savininkiškumas, pasitikėjimas savimi – jūsų charakterio bruožai. Nepakenčiate spaudimo. Istorijoje visos lemtingos moterys buvo rudakės arba juodaakės.

Pilkšvai žalios akys

Jūsų sumanymai visada labai drąsūs. Generuojate idėjas, tačiau jums stinga energijos, kurios turi žmonės su pilkomis arba mėlynomis akimis. Jūsų energijos gali nepakakti idėjai realizuoti, nes jūs – nekonfliktiški, santykiuose su žmonėmis neagresyvūs. O pokyčiai be minėtų dalykų kartais neįmanomi.

Meilei jums labai reikia žmonių su žalsvai rudomis akimis, jie būtų jums ideali pora.

Jūsų akių spalva – Mėnulio, Veneros ir Merkurijaus energijų derinys. Todėl jūs labai protingi, imlūs įspūdžiams, jautrūs. Tačiau labai įžeidūs ir galite ilgai nešiotis savyje apmaudą. Jūs drovūs, kuklūs, svajotojai, galintys visą gyvenimą mylėti vieną žmogų.

Rudos su pilku atspalviu akys

Tai labai reta rainelės spalva. Jei jūsų akys pilkos su rudomis gyslelėmis arba rudos su pilkais taškiukais, gerbėjų turėsite į valias. Charakteris prieštaringas dėl susimaišiusių skirtingų energijų. Jūs – ir donoras, ir vampyras. Blaškotės tarp kraštutinumų – norą duoti keičia noras imti. Jums gana sunku save suprasti, kaip ir, beje, aplinkiniams žmonėms.

Astrologiniu požiūriu, turite Saulės, Mėnulio ir truputį Marso energijos. Jūs iniciatyvūs, atsparūs, aistringi, galite mylėti daug žmonių. Idealus partneris – tokios pačios spalvos akimis.

Rudos su žaliu atspalviu akys

Žali atspalviai neleidžia tapti nei visišku donoru, nei visišku vampyru. Jūs stengsite imti iš aplinkinių viską, kas įmanoma, tačiau ne taip reikliai ir nesąžiningai, kaip tą daro rudaakiai. Filosofinis mąstymas, diplomatiškumas padės įtikinti aplinkinius, kad jiems patiems į naudą elgtis taip, kaip reikia jums.

Jūsų ideali dvasinė būsena – pusiausvyra ir harmonija. Tačiau be išminties tai nepasiekiama. Jūsų akys – mišri Saturno, Marso ir Veneros energija. Pasižymite geležine valia. Pasieksite bet kokių išsikeltų tikslų. Kartais jūs atšiaurūs, netgi žiauroki, tiesa, retai. Jus išvesti iš pusiausvyros gali tik kažkoks kraštutinis netikėtumas.

Mylite aistringai, ištikimai. Jūsų logika ir išmintimi galima pasikliauti. Idealus partneris – žmogus su pilkšvai žaliomis akimis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)