112
Kitas

JAUTIS

AVINAS
Kovo 21 d.– balandžio 20 d.

Avinas meilužis

Karštas ir stiprus Avinas meilužis viską atiduos dėl meilės. Nors kartais stebitės, ar visa ši meilė yra nukreipta į jus, ar į meilės idealą – tokį nuostabų, kokio niekada negalėtų būti. Taigi, nors ir stipri, Avino meilė pagal jo tikėjimą ir jos išraišką dažnai yra aiškiai ne fizinė. Kartais Avinas atrodo lyg kunigas meilės pašventintose menėse, garbindamas meilę lyg religiją. Iškėlimas ant pjedestalo gali sukelti daug iššūkių. Juk bus sudėtinga, jeigu neįmanoma, gyventi pagal savo lūkesčius, nepaisant Avinų ypatingo poreikio jumis tikėti.

Susitikimai su Avinu meilužiu

Panašu, kad Avinus meilužius motyvuoja siekti jūsų tai, kad jaučiasi nelaimingi ar nepatenkinti egzistuojančiais santykiais. Taigi nereikės nieko daryti, kad su jais susitiktumėte. Tai veikiausiai atsitiks vakarėlyje ar atsitiktinai viešoje vietoje. Žvilgsnis į Avino veidą ir jo elgesys netrukus jums pasakys, ko jis ieško ir kodėl. Būkite atsargūs įsitraukdami, nes panašu, kad jūs esate idealizuojami dėl to paties, dėl ko jie susisiejo buvusiais ar dabartiniais santykiais. Mėgaukitės meilės ryšio pradžia, kai negalite niekuo pakenkti, o jų aistra yra pasiekusi viršūnę.

Vieta ir Avinas meilužis

Panašu, kad Avinas meilužis su jumis susitiks pas jus, nes jis jau, galimas dalykas, vedęs ar su kuo nors gyvena. Ši vieta gali tapti jiems šventa, ta, kurią jie lankys nuolat ir žvelgdami lyg į namus toliau nuo tikrųjų namų. Tai leis jums kontroliuoti tam tikrus situacijos aspektus, tačiau taip pat turite suprasti, kad poroje būsite antras. Kai jie ima norėti su jumis permiegoti, privalote nuspręsti, ar tikrai norite, kad šis malonus ryšys būtų pastovus. Gerai apgalvokite prieš apsispręsdami, bet neužtrukite per ilgai.

Seksas ir Avinas meilužis

Avinas meilužis bus susitelkęs į jus ir padovanos visą savo seksualumą. Problema ta, kad kažkur tame aistros chaose gali būti pykčio ar apmaudo dėl buvusio ar dabartinio partnerio. Taigi sumažinama jūsų svarba, išskyrus kaip pakaitalo. Žinoma, jūs norite būti mylimi ir nelyginami su kitais. Dažnai kuo didesnis apmaudas, tuo stipresnė seksualinė išraiška tenka jums. Tai gali dar labiau pabloginti reikalus, nepaisant ypatingo fizinio malonumo. Galima dėl to diskutuoti, bet Avino aistra vėliau gali atšalti.

Didžioji astrologijos knyga
112
Kitas

JAUTIS

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją