Vėžys ir Šaulys

Kartais šių Zodiako ženklų atstovai susieina į porą. Jiems bus išties sunku pasiekti sutarimą, juk Šauliai iš prigimties dievina laisvę, o Vėžiai yra nepaprastai savininkiški. Būtent dėl šito tokiose porose daugiausia konfliktuojama. Namisėdai Vėžiui be galo sunku suprasti Šaulio aistrą naujiems įspūdžiams ir naujoms pažintims.

Paprasčiausiai susitaikyti su šiuo faktu Vėžiui nepavyksta. Šauliai savo ruožtu vis įsižeidžia, kad Vėžiai nesupranta jų entuziazmo ir susidomėjimo. Todėl santykiai tokioje sąjungoje primena aistrų ugnikalnį. Vis tik stipri, nuoširdi, abipusė meilė pajėgi įveikti sunkumus ir skirtumus.

Dvyniai ir Skorpionas

Pačioje pradžioje ši sąjunga gali atrodyti gana harmoninga, vis tik šėlstančios aistros – toli gražu ne retenybė. Labai dažnai, aiškindamiesi santykius, Dvyniai ir Skorpionas netenka savitvardos. Juk du į sadizmą slapčia linkę žmonės stengsis patikrinti partnerio atsparumą.

Toliau – sudaužyti indai, garsūs barniai ir pan. dalykai. Tiesa, Skorpionai ir Dvyniai taikosi ne mažiau aistringai, nei pykstasi. Taigi, abiem atvejais kaimynams bus sudėtinga išsimiegoti.

Liūtas ir Žuvys

Ir šių Zodiakų ženklų sąjunga yra mažų mažiausiai keista. Tiesa, Žuvys turi neįprastą talentą – jos sugeba iš Liūto padaryti paklusnų kačiuką. Santykių pradžioje Liūtas noriai eis, vedamas su pavadėliu, vykdys partnerio norus. Bet tai netruks ilgai. Greitai Liūtas užsimanys daugiau ir jis ims kelti antrajai pusei reikalavimus. O Žuvims patinka lengvumas, švelnumas. Trumpai tariant, šią sąjungą padėtų išsaugoti tik stipri meilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)