Ruoštis Naujųjų metų nakčiai derėtų atsakingai ir apgalvotai pasirenkant šventinį įvaizdį. Svarbu ne tik patraukti svečių dėmesį, bet ir nudžiuginti ateinančių metų globėją. Atsižvelgiant į Zodiako ženklą būtina tinkamai pasirinkti drabužius, kurie pabrėžtų jūsų privalumus ir pritrauktų sėkmę bei laimę, rašo ladylife.club.

Naujieji metai - turbūt gražiausia ir paslaptingiausia metų šventė. Žmonės šiai šventei ruošiasi iš anksto, nes labai svarbu pasirūpinti ne tik dovanomis ir Naujųjų metų sutikimo šventės organizavimu, bet ir savo įvaizdžiu. Jokiais būdais nederėtų pamiršti, kad jūsų šventinis įvaizdis turėtų patikti ne tik jums patiems, bet ir 2018-ųjų šeimininkui.

Jau labai greitai atsisveikinsime su Raudonojo Gaidžio metais ir susitiksime su naujuoju globėju – Geltonuoju Šuniu. Gali pasirodyti, kad kitų metų spalva – tai akivaizdi užuomina apie įvaizdyje dominuoti turinčią spalvą. Vis tik svarbu atsižvelgti į konkretaus žmogaus Zodiako ženklą, nes tokiu atveju turėsite galimybę išsiskirti iš minios ir pabrėžti savo charakterį, o ateinantys metai jums bus sėkmingi.

Avinas

Ugnies stichijos ženklams būtinas ryškumas, todėl Avinams kuo puikiausiai tiks raudoni atspalviai, padėsiantys pritraukti sėkmę, o šios spalvos energija suteiks papildomų jėgų. Taigi ateinantys metai galimai taps produktyvesni. Dailiosios lyties atstovėms rekomenduojamas romantinis įvaizdis: kokteilinės iš šilko pasiūtos rožinių, koralinių ir geltonų atspalvių suknelės. Tokie aprangos variantai pabrėš moteriškumą, o įvaizdis kuo puikiausiai tiks Naujųjų metų pasitikimo šventei.

Jautis

Jaučius nuolat kas nors neramina, todėl net ir menkiausia smulkmena gali sukelti itin neigiamų minčių. Švenčiant Naujuosius metus šio Zodiako ženklo atstovai būtinai turi jaustis ramūs, todėl jiems tinkami žydrų ar melsvų atspalvių drabužiai. Šios spalvos pasižymi raminamuoju poveikiu, taigi Naujųjų metų naktį nebus priežasčių nerimauti, nors dėl šventinių rūpesčių prarasti pusiausvyrą gali net ir pats ramiausias žmogus.

Dvyniai

Šio Zodiako ženklo atstovai tiesiog dievina būti dėmesio centre, o tai reiškia, kad Dvyniai neabejotinai būtų suglumę, jei šventėje jų įvaizdis susilietų su aplinka. Taigi siekiant išvengti tokio nemalonumo rekomenduojama pagyvinti įvaizdį auksiniais ir sidabriniais aksesuarais. Pirma, taurieji metalai pritraukia sėkmę ir turtus, todėl ateinantys metai jūsų tikrai nenuvils. Antra, šios įvaizdžio detalės padės siekiant pageidaujamo efekto, taigi visą šventinę naktį galėsite mėgautis susižavėjimo kupinais svečių žvilgsniais.

Vėžys

Romantiška Vėžių prigimtis – tai jų skiriamasis bruožas, kurį būtina akcentuoti ir kuriant šventinį įvaizdį. Rekomenduojama rinktis švelnios rožinės, geltonos ar dangaus atspalvių drabužius. Venkite griežto kirpimo suknelių ir kostiumų, o štai plevenančių ir lengvų audinių drabužiai suteiks jums žavesio ir gracingumo. Vyrams kuo puikiausiai tiks laisvo kirpimo judesių nevaržantys marškiniai. Nepamirškite, kad šventėje linksminsitės, taigi būtinai turite jaustis laisvai. Jei norite pabrėžti jums būdingą paslaptingumą, rinkitės karnavalinę veido kaukę.

Liūtas

Ryški ekscentriškojo Liūto natūra ir karštas būdas jokiais būdais neturėtų likti nepastebėti. Būtinai šias savybes pabrėžkite formuodami šventinį įvaizdį. Šią užduotį įvykdyti jums padės ryškiai raudona apranga ir auksu tviskantys aksesuarai. Raudona spalva – tai jūsų jėgos ir unikalumo simbolis, o auksas – prabangą akcentuojantis elementas. Šis derinys neabejotinai suteiks galimybę pabrėžti šio Zodiako ženklo viršenybę lyginant su kitais. Maloniausias komplimentas Liūtui – tai susižavėjimo kupini aplinkinių žvilgsniai.

Mergelė

Šio ženklo atstovai mėgsta atrodyti prabangiai ir skoningai, todėl jiems tiks smaragdiniai, auksiniai ar šokoladiniai atspalviai. Šios spalvos padės pritraukti turtus, o jūsų planai bus realizuojami kuo sėkmingiausiai. Neapkraukite įvaizdžio aksesuarų pertekliumi. Svarbu nepamiršti, kad net ir pats dailiausiais drabužis gali būti sugadintas, jei bus papildytas pernelyg gausiu bižuterijos kiekiu. Jei vis tik trokštate įvaizdį papildyti, rinkitės brangius papuošalus su brangakmeniais.

Svarstyklės

Šio ženklo atstovams tiks mėlyni atspalviai, nes būtent ši spalva 2018-aisiais Svarstyklėms atneš sėkmę. Norėdami nudžiuginti ateinančių metų globėją papildykite šventinį įvaizdį dirbiniais iš kailio. Jokiais būdais nenaudokite leopardinių raštų, juk visiems kuo puikiausiai žinomi ne itin draugiški šunų ir kačių santykiai. Taigi nieko keisto, kad kitais metais rekomenduojama visiškai atsisakyti katiniškos simbolikos, jei norite išvengti ateinančių metų globėjo rūstybės.

Skorpionas

Šiam Zodiako ženklui būdingas išskirtinumas, todėl ir šventinis įvaizdis turėtų būti originalus. Svarbu jį kurti naudojant raudoną, koralinę ir oranžinę spalvas, nes būtent ryškūs atspalviai suteiks energijos visiems metams. Tiesa, rekomenduojama vengti itin atvirų drabužių. Jei visgi trokštate gauti dėmesio, šventiniam įvaizdžiui suteikite unikalumo ir žavesio dailiais aksesuarais. Pernelyg gili iškirptė ar labai trumpa suknelė kažin ar bus aplinkinių įvertintos palankiai.

Šaulys

Šio ženklo atstovai pasižymi drąsa ir dėmesio troškimu, taigi nieko keisto, kad Naujųjų metų naktį kils noras traukti aplinkinių žvilgsnius. Sėkmę 2018-aisiais garantuos violetinė spalva, apie kurią derėtų nepamiršti ir renkantis šventinį įvaizdį. Jei kitais metais norite sulaukti sėkmės, rinkdamiesi aksesuarus pirmenybę teikite galvos puošmenoms. Tiks originali skrybėlė, moterims rekomenduojama įsigyti tiarą, visam įvaizdžiui suteiksiančią karališkos prabangos.

Ožiaragis

Labai dažnai Ožiaragiams gyvenimas atrodo niūrus ir nuobodus. Jei norite savo įvaizdžiui suteikti lengvumo ir gyvenimo džiaugsmo, pirmenybę teikite žalsviems, gelsviems ir dangaus atspalviams. Siekdami originalumo rinkitės žalios spalvos suknelę ar kostiumą ir papuoškite drabužį gėlėmis. Štai toks kūrybingas sprendimas bus įvertintas ne tik jūsų svečių, bet ir ateinančių metų globėjo.

Vandenis

Geltona – tai 2018-ųjų metų spalva, Vandeniams neabejotinai garantuosianti sėkmę. Šio Zodiako ženklo atstovai pasižymi charizmatiškumu, o jų išskirtinė asmenybė neretai tampa diskusijų tema. Nekreipkite dėmesio į pavyduolius ir drąsiai pabrėžkite savo vidinio pasaulio privalumus pasitelkdami įsimintinus drabužius ir brangius aksesuarus. Auksinis papuošalas taps ne tik dailiu jūsų įvaizdžio papildu, bet ir galingu amuletu, apsaugosiančiu Naujųjų metų naktį nuo piktų žmonių nužiūrėjimo.

Žuvys

Vandens stichijos ženklai nuo kitų skiriasi paslaptingumu, o ypač ši savybė būdinga Žuvims. Šio Zodiako ženklo atstovai dažniausiai pasižymi kūrybingumu, o tai savo ruožtu gali padėti kuriant originalų įvaizdį ir siekiant išsiskirti iš minios. Jei norite pabrėžti savo paslaptingumą, rinkitės žydrus, violetinius ir sidabrinius atspalvius, nes būtent jie padės jaustis patogiai ir džiugins 2018-ųjų globėją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)