Būtent šiuo metu jums reikėtų eiti pasikalbėti apie naujas idėjas, galimybes ir naujus kelius joms realizuoti. Šiuo metu norėti ir prašyti reikėtų daugiau, pasiliekant erdvę deryboms ir kompromisui.

Netikėtumų mėnuo jums – vasaris, kai galimi pokyčiai ir permainos darbe. Veneros tranzitų įtakoje, finansai šiuo metu daugės po truputį, galimos ir neplanuotos išlaidos, pavyzdžiui automobilio remontui.

Labiau sektųsi užsiimantiems pervežimais, logistika, remontais ir dirbantiems naujų technologijų srityje.

Kovas. Tai laikas, tinkamas rinkti įdomią informaciją, derinti pozicijas, bet nėra palankus jums komandiruotėms ir staigiems pokyčiams.

Finansų srityje galimi netikėtumai, kai kurie galite gauti gerą trumpalaikį pelningą užsakymą.

Balandį, Saulei keliaujant opoziciniu jums ženklu, darbe galimos permainos, naujai gauti pasiūlymai būtų įdomūs, tačiau kai kurių įgyvendinimo tektų palaukti. Veneros tranzitų įtakoje, šiuo metu finansai gali tiesiog mistiškai ištekėti netikėtiems pirkiniams, įdomesnei kūrybinei saviraiškai.

Gegužę ypač svarbūs bus santykiai su bendradarbiais, gerai seksis kolektyviniai projektai, derybos, nuomonių derinimas. Mėnuo tinkamas ir norintiems paprašyti didesnio atlyginimo, priedo už viršvalandžius.

Birželio mėnesį sektųsi norintiems keisti darbą. Lengviau rasite darbo pasiūlymų ir vertingos jums informacijos. Galbūt kai kam vertėtų užsirašyti į kvalifikacijos kėlimo kursus. Galėsite lengviau rasti ir papildomų finansinių galimybių.

Vasaros viduryje kai kurie skirs nemažai pinigų kelionėms ir poilsiui. Besidarbuojantiems – kiek sunkesnis laikas, nes gali tekti prisiimti ir dalį kolegų darbų. Svarbu bus tinkamai paskirstyti laiką ir atsirinkti tai, ką atlikti reikia pirmiausia. Laikas ne pats palankiausias prašyti didesnio užmokesčio už savo darbą, tačiau prieš prisiimant kolegų darbus, apie tai vertėtų pasikalbėti su administracija.

Rugpjūčio mėnuo jums palankus nekilnojamo turto pirkimui. Šiuo metu geriau seksis įsitvirtinti darbe. Labiau sektųsi dirbantiems aptarnavimo, nekilnojamo turto, kelionių organizavimo srityse

Rudens pradžioje finansus patartina labiau pataupyti, o darbuose sukaupti jėgas ir spręsti atidėtus uždavinius.

Jums ypač sėkmingas spalio mėnuo. Būtent tada galimas kilimas karjeroje, nauji geriau apmokami bendri projektai.

Lapkričio mėnesį kai kurių administracija gali keistis ir tektų atrasti naujus sąlyčio taškus su naujai atėjusiaisiais. Kai kuriems lapkričio mėnesio pabaigoje arba gruodį gali būti pasiūlytos karjeros kilimo galimybės.

Gerų ateinančių metų jums linki astrologė Lolita Žukienė.