Metų pradžia ypač sėkminga naujų darbų pradžiai. Sausio mėnesį palanku kalbėtis apie tolesnes perspektyvas, imtis naujų projektų ir darbų, aptarti karjeros augimo galimybes. Kai kurie lengviau rastų geriau apmokamą pagrindinį ar papildomą darbą. Ypač jums palankus laikas iki vasario 20 d., kol Juodasis Mėnulis dar nepradėjo kelionės jūsų ženklu, tad realizuokite geriausias savo idėjas imkitės permainų, spręskite tolesnės karjeros klausimus.

Vasario vidurys – pusšešėlinio Mėnulio užtemimo įtakoje, o ir pabaiga – dalinio Saulės užtemimo įtakoje, sudėtingesnio astrologinio fono, mažiau palanki svarbiems pokyčiams. Tai laikas, kai svarbu išvengti klaidų, neskubėti realizuoti naujų idėjų neįsitikinus jų veiksmingumu.

Kovo mėnuo palankesnis esamų projektų tolesniam įgyvendinimui, bendraminčių paieškai, ieškantiems naujų verslo krypčių.

Balandį - nemenkas darbų krūvis. Šiuo metu keisti darbą, imtis ryžtingų permainų galima, tik jei tam buvo pasiruošta iš anksto ir įvertintos būsimos galimybės ir perspektyvos. Jeigu taip – būkite ryžtingi ir greiti. Kai kuriems išties vertėtų imtis kažko visiškai naujo, nes vien laukiant, situacija keistųsi į gerą pusę daug lėčiau, nei norėtųsi.

Gegužę, Saulės ir Baltojo Mėnulio tranzitų Jaučio ženklu įtakoje, Palankūs remonto, statybų, logistikos darbai. Šiuo metu finansai tiesiogiai priklausys nuo jūsų įdedamų pastangų, palankiausia būtų užbaiginėti anksčiau pradėtus įgyvendinti sumanymus ir projektus, neužsikrauti per daug papildomų, menkai apmokamų darbų.

Birželį gerai planuokite savo laiką. Tinkamesnis laikotarpis norintiems įsigyti naujesnį automobilį, ar paplanuoti būsimą komandiruotę ar kelionę.

Liepa - jums stabilesnis metas darbuose, kai nevertėtų imtis didelių pokyčių, tačiau tinkamas susirinkti vertingą informaciją apie geresnes galimybes.

Rugpjūtis labai permainingas. Pirma savaitė jums puiki. Jūsų pasiūlytos mintys ir idėjos lengviau rastų pripažinimą. Šiuo metu ypač sektųsi ieškantiems darbo organizacinėje-administracinėje veikloje, vaikų priežiūros ir viešojo maitinimo srityse. Rugpjūčio 7-8 d. dalinio Mėnulio užtemimo ir 21 d. pilno Saulės užtemimo dienos nėra palankios naujų darbų, projektų pradžiai, darbų paieškai ir perėjimui į naują darbą. Tam labiau tiks jums rugsėjo mėnuo.

Spalio pirmosios dienos sėkmingos ieškantiems darbų finansų, IT srityse. Pirma savaitė tiktų dokumentų tvarkymui, deryboms, susitikimams ir konsultacijoms. Vėlesnis laikas – dalykiniams kontaktams, naujų sričių ir galimybių paieškai.

Lapkritis – jums kiek aštresnio astrologinio fono, būtina vengti konfliktų darbe, išklausyti, gerai išsiaiškinti skiriamas užduotis, kad išvengtumėte klaidų ir nesusikalbėjimo.

Nuo lapkričio 10 d. iš jūsų ženklo iškeliaus Juodasis Mėnulis ir daug lengviau galėsite save atskleisti kūryboje, atrasti naujas galimybes ir sulaukti įdomių pasiūlymų. Gruodis – jums žvaigždžių palankumo mėnuo, kai reikėtų neatidėlioti darbų, imtis ryžtingų veiksmų, norintiems keisti situaciją į palankesnę. Tai - tinkamas laikas kalbėtis apie perspektyvas, karjeros augimą, o taip pat įvertinti naujus gaunamus pasiūlymus.

Tai bendros tendencijos, kurias reiktų derinti su asmeninio horoskopo rodikliais.

Sėkmės jums 2017 metais linki astrologė Lolita Žukienė.