Tai – laikotarpis, kai reikia labai daug nuveikti sprendžiant ir finansinius, piniginius klausimus.

Vasarį galimi kai kam netikėtumai ir santykių srityje, būkite jautresni savo artimiesiems ir įsiklausykite į jų lūkesčius. Vasario 5-6 dienomis dėl Mėnulio tranzito jūsų ženklu įtakos, būsite jautresni nei įprastai, norėsis greitų pokyčių, gerų permainų ir tarpusavio santykių srityje. Šias nuotaikas, o ir ryžtą, sustiprins jūsų žvaigždynu kovo 6 d. pradėjęs kelionę Marsas.

Praėjus Saulės užtemimo laikotarpiui ims labiau sektis, greičiau spręsis jums svarbūs klausimai. Norėčiau išskirti ir kovo 1, 2, 3 dienas, kai jūsų ženkle viešės Mėnulis. Tai – ypač palankus laikas pažintims ir draugystei.

Po kovo 23 dienos Mėnulio užtemimo atsiras netikėtų galimybių norintiems keisti darbą. Būkite labai aktyvūs paieškose ir jums pavyks!

Iki balandžio 28 d. reikėtų suspėti atlikti svarbiausius darbus, nes nuo balandžio 30 d. Marsas pasuks retrogradine kryptimi ir taip keliaus iki gegužės 27 dienos. Tad reikalai judės lėčiau, gali tekti taisyti anksčiau pražiūrėtas klaidas.

Atkreipkite dėmesį į balandžio pabaigą ir gegužę, tuo metu jūsų ženklu keliaus Mėnulis ir bus šaunus laikas romantikai, meilei, ir draugystei.

Šiais metais jūsų ženkle viešės Saturnas, kuris tam tikrais momentais teiks jums suvaržymų ir apribojimų, tad būkite pasiruošę įveikti kliūtis.

Birželio antroji dekada, liepos trečioji savaitė, rugpjūčio dvi pirmosios savaitės bus tinkamos gerų tarpusavio santykių kūrimui, dalykiniams kontaktams.

Dėl Saulės ir Mėnulio užtemimų rugsėjis mažiau palankus rimtų darbų pradžiai, tam labiau tiks spalio pirmoji savaitė, lapkričio pačios pirmosios bei paskutinės dienos, kai lengviau seksis į gera keisti situacijas, imtis norimų permainų.

Atkreipkite dėmesį į jūsų ženklan lapkričio pabaigoje atkeliavusią Saulę, ji uždegs jus entuziazmu ir ryžtu siekiant tikslo. Jos kelionės jūsų žvaigždynu metu išryškės esminiai, svarbiausi dalykai, kuriais ir reikėtų tuo laikotarpiu užsiimti. Taip pat gali išryškėti ir svarbūs parterystės klausimai, kai kurie gali tuo metu užmegzti rimtą draugystę.

Merkurijus jūsų ženkle viešės nuo lapkričio 13 iki gruodžio 1 d. Tuo laiku būkite atviri idėjoms, pasiūlymams ir naujiems sumanymams, kai kam atsiras galimybių keisti gyvenamąją vietą.

Gruodžio mėnesį, prieš pat Naujuosius, vėlgi jūsų laukia įdomūs patyrimai ir susitikimai.

Šiais metais ypač svarbu bus jūsų optimizmas, gyvenimo džiaugsmas, gebėjimas pasirūpinti kitais ir puikus jumoro jausmas, prieš tai jokios kliūtys neatsilaikys!

Tad linksmų ir nuotaikingų jums Naujųjų!

Gerų Jums metų linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė