Tad ir mes šiais metais dažniausiai vartotojiškai elgsimės su priešingos lyties atstovais. Mūsų dėmesio sulauks tik tie, kas pajėgūs suteikti finansinį stabilumą, padaryti mūsų gyvenimą paprastesnį, lengvesnį. Net ilgai bendraujančioms poroms materialinis klausimas taps itin svarbiu – didelė tikimybė, kad vienam partneriui likus be darbo, kitas nepanorės jį išlaikyti ir nuspręs nutraukti santykius, skelbia passion.ru.

Mūsų asmeniniam gyvenimui turės įtakos ne tik metų globėjos ypatumai, bet ir kiti veiksniai, o tai teikia vilčių, kad svarbūs ne vien pinigai, bet ir kitos vertybės. Pavyzdžiui, metų stichija, medis, sukoncentruotas į šeimos reikalus, todėl laukiama daug vestuvių, o esamose šeimose – santykių sutvirtėjimo bei finansinės padėties pagerėjimo.

In energija pakeis nerimastingą Jan energiją, nuslops 2014-ųjų aistros, mylimųjų santykiai taps ramesni, harmoningesni, adekvatūs. Daugelis užmerks akis prieš mylimų žmonių trūkumus, kantriau reaguos į sutuoktinių poelgius, pasisakymus. Iki šiol savo malonumui gyvenusios poros ims galvoti apie vaikus.

Tiesa, šiais metais bus sunkiau įsimylėti – Jan energija skatins teisti, vertinti, tad negalėsime neracionaliai atsiduoti emocijoms. Iš karto imsime racionaliai vertinti jausmų perspektyvą ir tik tokiu atveju, jei suprasime, kad mums atsakys tuo pačiu, įsileisime į širdį meilę. Mus sužavės tik tie priešingos lyties atstovai, šalia kurių jausime psichologinį komfortą.

2015 m. planeta globėja – Jupiteris, kuris nuo rugpjūčio 11 d. bus Liūto ženkle, dovanos aistringus atostogų romanus, kelionių metu prasidėsiančius meilės ryšius, kūrybines sąjungas, virsiančias meilės santykiais. Tiesa, kai Jupiteris pereis į Mergelės ženklą, Avies įtaka sustiprės – vis tik imsime labiau kreipti dėmesį į potencialių partnerių socialinį statusą, o dauguma santykių prasidės darbe.

Žodžiu, šiais metais meilės srityje visko bus, visko pasitaikys, netrūks prieštaringiausių jausmų ir troškimų. Finansinio stabilumo siekis pastūmės į daugybę romanų, aktyviai ieškosime, nenurimsime, kol nerasime to, su kuo galima gyventi be jokių rūpesčių.

Daugelis santykiuose su priešinga lytimi ieškos kūrybinės savirealizacijos galimybių, dvasinio komforto, šansų pratęsti giminę. Greičiausiai viso to – vienu metu, na o tai sumažins šansų susikurti laimingą asmeninį gyvenimą. Bet jei pavyks rasti žmogų, kuris visus minėtus poreikius patenkins, visam laikui susiesite su juo gyvenimą ir būsite laimingi.

Norisi priminti, kad grynais Zodiako ženklais laikomi žmonės, gimę nuo 1 iki 18 ienos, kitiems įtakos turi ankstesnis arba tolimesnis zodiako ženklas – tiek charakteristikoje, tiek astrologinėms prognozėms. Atkreipkite į tai dėmesį.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)