O štai Mariah Carey dar šių metų sausį puikavosi pramogų pasaulio pampuškų sąrašuose. O dabar jos antsvorio - kaip nebūta. Ir visa tai - per pusmetį!

Aišku, yra lengvinančių ir pateisinamų aplinkybių - 2011 sausį Mariah pagimdė dvynukus. O žiniasklaidai, puolančiai ją dėl antsvorio, dainininkė puikai atsikirto: „Taip, publika mane lygina su pripučiama valtimi, bet tai ne mano kaltė. Aš paleidau į pasaulį dvi gyvybes ir labai stengiuosi sulieknėti. Ką man dar daryti?".

Niekas, beje, ir nesitikėjo, kad ji taps manekene - prie putlios atlikėjos įvaizdžio dauguma jau buvo pripratę. Tačiau paaiškėjo, kad Mariah gali dar nustebinti gerbėjus, rašo kleo.ru.

Ką darė Mariah? Pasinaudojo Amerikos svorio metimo guru Jenny Craig (80 m.) paslaugomis. Dietologė sudarė dainininkei valgiaraštį, atsižvelgdama į jos valgymo įpročius bei gyvenimo būdą. Maistą ruošė virėjai, prižiūrimi pačios Jenny, ir kelis kartus per savaitę patiekalai specialiuose konteineriuose buvo vežami klientei į namus. Žvelgiant į naujausias Mariah nuotraukas, galima pasakyti, jog metodas išties veiksmingas. Jai pavyko numesti 30 kilogramų!

M. Carey žiemą...

... ir dabar!

Holivudo chuliganė Lindsay Lohan (liepą sueis 27 m.) nemėgdavo riboti savęs maistu. Greitas maistas, vakare - alus, sumuštiniai. O dar narkotikai... Ji yra pasakojusi, kad jos silpnybė yra „McDonald's" maistas, ypač bulvytės fri. Dar dievina skrudintą batoną su džemu ir žemės riešutų sviestu, kuriuos valgo ryte, po vakarėlių. O vakarėliuose ji dūzgia labai dažnai.

Ir amebai būtų aišku, jog net geriausia medžiagų apykaita sutriks nuo tokios mitybos. Taip ir nutiko: 2011-2012 metais aktorė ėmė pilnėti. Bet, regis, laiku susigriebė.

Bent jau savo Twitter paskyroje aktorė rašo, jog valgo vien vaisius ir daržoves (labiausiai - agurkus ir melionus). Dietologai nelaimintų tokios mitybos, tačiau rezultatus galima matyti - moteris pastebimai sulyso.

L. Lohan žiemą...

... ir dabar!

Christina Aguilera (33 m.) 2012 rudenį pareiškė, kad jokių dietų nebesilaikys, kad tegu prodiuseriai susitaiko su jos putliomis kūno formomis. Kad kartą jau mėgino greitai sulieknėti, bet kilogramai grįžo. Beje, dar šių metų žiemą ji svėrė 30 kg daugiau nei dabar.

Kaip jai tai pavyko? Dainininkė dietos neišduoda, tačiau smalsiausieji iššniukštinėjo, jog mityba gali panaši būti į tokią: saldumynai - pirmoje dienos pusėje, porcijų kiekis ir maisto rūšis - antroje. Žinoma, daug daržovių bei judėjimo!

Ch. Aguilera žiemą...

... ir dabar!

AFP, AP, Mavrixonline, Reuters, SipaPress/Scanpix nuotr.