- Jis nepaklausė, ko nori Kalėdoms. Nesidomėjo, kokių svajonių turi, ar kas parašyta tavo dovanų sąraše? Galimas daiktas, kad jis jau turi dovaną...

- Jis netikslina informacijos apie tavo geidžiamas dovanas. Galbūt tam, kad nesukeltų įtarimo, jis pasiteiravo, ko norėtum švenčių proga, tačiau tuo klausimai ir baigėsi. Megztinio? Tuomet jis turėtų pasidomėti, kokios spalvos, firmos ar dydžio jis turėtų būti... bet, matyt, vietoje megztinio lauks kai kas kitas.

- Užtinki jį besišnekučiuojantį su tavo mama/sese/geriausia drauge... o jo pasiteisinimas skamba panašiai į "norėjau pasikonsultuoti dėl tavo megztinio". Logiškiausia dėl jo būtų konsultuotis su tavimi, tačiau iškilus sudėtingesnei situacijai negu megztinis, yra natūralu, kad jis prisimins tau brangiausias moteris.

- Šventėms jis suplanavo kažką netradicinio. Na, gal pigių skrydžių ieškojote kartu, bet gal kelionės tikslą sugalvojo jis? Ir visa atostogų per Kalėdas mintis buvo jo? Galbūt jis nori pasipiršti ypatingoje vietoje... ir todėl per Kalėdas vedasi jus prabangios vakarienės, o ne vežasi į kaimą pas močiutę kaip įprasta... Priežastys gali būti įvairios, tačiau didžiausia tikimybė, kad jis nori būti dviese, kai ištars lemiamą klausimą.

- Jeigu jis nori "ramių ir tylių švenčių". Jokių giminių, draugų - tik namų jaukuma ir tavo glėbys. Galbūt tokiam žingsniui reikia saugios aplinkos, o kur ji bus saugesnė negu namuose?

- Šiemet judu kalbėjote apie vestuves? Galbūt jūsų mylimasis žino, kad norite susituokti 2017-aisiais, bet taip pat, pažinodamas jus, numano, kad vestuvių planavimas užtrunka ilgiau negu mėnesį ir tam reikia pasiruošti. Pasipiršdamas šiemet jis laimėtų šiek tiek laiko.