Tokią šventę jaunavedžiai, žinoma, iškėlė ne be tėvelių pagalbos. Sargis yra vieno turtingiausių Rusijos žmonių sūnus.

Šventė vyko Maskvos restorane „Safisa“, kuriame vestuves yra pamėgę švęsti ir kiti milijonieriai. Tačiau Sargio ir Salome vestuvės, panašu, nustelbė visas iki šiol buvusias prabangiausias vestuvines puotas.

Nuotaka vakaro metu pakeitė tris įspūdingas sukneles. Viena iš jų buvo Elie Saab suknelė, nusagstyta brangakmeniais už 200 tūkst. dolerių. O kur dar deimantai, blizgantys ant tiaros, kitų galvos, rankų ir kaklo papuošalų.

Svečiams koncertavo „Maroon 5“, kurių honoraras vertinamas 500-800 tūkst. dolerių. Vestuvėse taip pat koncertavo Vera Brežneva, Ala Pugačiova, Filipas Kirkorovas, Dima Bilanas ir kitos Rusijos estrados pažibos.

Restoranas buvo dekoruotas ne tik medžiais ir milžiniškomis gyvų gėlių puokštėmis. Sienos buvo nuklotos jaunavedžių fotosesijos nuotraukomis. Svečiai prisipažino pasijutę kaip alisos stebuklų šalyje.

Bene didžiausią įspūdį svečiams, kurių buvo apie 500, paliko devynių aukštų vestuvinis tortas, primenantis šviečiančio fontano skulptūrą.

Per vestuves turtuoliai nepamiršo ir savo armėniškų tradicijų. Persirengę nacionaliniais kostiumais jie svečiams surengė savo pasirodymą.