Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Ši dieta yra ideali žmonėms, kurie nori per trumpą laiką numesti kelis nereikalingus kilogramus, išvalyti organizmą, atsikratyti skysčių ir pagerinti sveikatą. Teigiama, kad norintis ilgesnių rezultatų, gali jos laikytis ilgiau  iki 10 dienų. Aišku, ištvermės ir užsispyrimo prireiks, juk, kaip ir laikantis kitų dietų, nebus galima net žvilgtelėti į saldumynus, reikės vartoti daug skysčių, aktyviau gyventi ir griežtai nenukrypti nuo valgiaraščio. Taip pat  ją sėkmingai gali įveikti tik tie, kas mėgsta kiaušinius ir medų.

Nuotr. Shutterstock

VALGIARAŠTIS:

1 diena

Pusryčiai: du kiaušinio tryniai ir arbatinis šaukštelis medaus, puodelis arbatos su citrina arba kavos.

Pietūs: trynys, arbatinis šaukštelis medaus, 90 gramų kietojo sūrio, kava arba arbata su citrina.

Vakarienė: trynys, arbatinis šaukštelis medaus, puodelis daržovių sultinio, ruginės duonos riekelė, kriaušė, obuolys arba apelsinas, arbata su citrina.

2 diena

Pusryčiai: trynys, arbatinis šaukštelis medaus, ruginės duonos riekelė, kava arba arbata su citrina.

Pietūs: trynys, arbatinis šaukštelis medaus, 3 valgomieji šaukštai špinatų arba kopūstų, 150 gramų virtos paukštienos, mėsos ar žuvies, kava arba arbata su citrina.

Vakarienė: trynys, arbatinis šaukštelis medaus, 90 gramų kietojo sūrio, ruginės duonos riekelė, arbata su citrina.

Jau po dviejų dienų šios dietos galėsite džiaugtis geresne savijauta (išvalysite organizmą) ir atsikratysite kelių nepageidaujamų kilogramų!