Susipažinkite su Micha, turinčiu gigantišką penį. Berlyne gyvenantis 45 metų vyras, kurį vadina Monster Meat (Mėsos monstras) gali pelnytai didžiuotis savo vyriškais privalumais. Tiesa, Micha savo įspūdingų genitalijų duomenų nepaveldėjo. Prieš kelerius metus jo pasididžiavimas buvo įprastinio dydžio. Tačiau vieną dieną vokietis ryžosi penio didinimo operacijai.

Dabar jo falo ilgis siekia beveik 23 centimetrus. Michos penio plotis – beveik 9 centimetrai.

„Penis sveria nuo 3,4 iki 4,3 kilogramo. Dabar sunku pasakyti. Žinau tik tiek, kad mano virtuvinės svarstyklės tokio svorio neberodo“, – sako Micha.

Stopkadras

Tiesa, po savimi pasitikinčio vyro su milžinišku peniu kauke slypi drovus vaikinas, kuris tiesiog ieško meilės.

„Nesidariau penio didinimo operacijos vien tam, kad tapčiau patrauklesnis. Tai tiesiog man padėjo jaustis geriau“, – neslėpė jis.

Apie Michą yra kuriamas dokumentinis filmas, kuriame jis atskleidžia visus penio didinimo operacijos užkulisius ir, svarbiausia, bando atsakyti į klausimą: „Ar dydis iš tiesų yra svarbus?“

Milžiniško falo savininkas neslepia niekada neklausęs, ar partneriai jį myli dėl jo pasididžiavimo, ar dėl jo asmenybės.

„Santykiai yra sudėtingas dalykas. Tačiau po ilgesnio bendravimo tikrai galiu pasakyti, ar žmogų sudomino mano vidus, ar tik mano kūno dalis. Tada ir nusprendžiu, ar verta man būti su tuo žmogumi, – sako vyras. – Visus domina, ar dydis iš tiesų turi įtakos sekso kokybei. Kai turi tokio dydžio falą, kai kurių dalykų padaryti lovoje jau nebeįmanoma. Bent jau ne su visais partneriais. Tačiau yra kitokių dalykų, kuriuos gali daryti. Tiesiog reikia pasitelkti fantaziją ir drąsą“.

Michas tikina gyvenantis tokį pat gyvenimą, kaip ir kiti planetos vyrai. Tik kelnes nusipirkti jam būna sunkiau. Ir nepavyksta gatvėje likti nepastebėtam. Jo gigantišką penį apžiūri, o kartais netgi pačiupinėja ir nepažįstami žmonės.

„Jei moteris nusprendžia pasididinti krūtis, niekas to nesureikšmina. Jei vyras pasidaro penio didinimo operaciją, apie tai sukuriamas dokumentinis filmas“, – ironizavo jis.