Pasirodo, pirmiausia visoms reikėtų pamiršti makiažo gudrybes...

POVILAS: Norime žinoti, kaip iš tiesų atrodai – be gausaus makiažo, natūraliai. Taip, kaip atrodai pabudusi ryte, dar neišsivaliusi dantų. Tikroji tu.

JONAS: Lūpų dažų žymės ant mūsų veidų žavu, bet ne visada. Pabandyk nueiti į svarbų susitikimą su lūpų dažų žyme ant skruosto. Nesmagu...

KOSTAS: Mane labai atbaido savimi neprisižiūrinčios moterys. Jeigu jau nesugeba išsiplauti plaukų, nusivalyti batų ar nusiskųsti pažastų, mums tikrai ne pakeliui.

VYTAUTAS: Tarp atrodymo prabangiai ir panašumo į laisvo elgesio moterį – plona linija. Kartais tai panašu į desperaciją. Taigi nepersistenk ir nepadaugink kosmetikos.

MARIUS: Jūsų grožio priemonės užima tiek daug vietos vonios kambaryje. Kremai, skaistalai, akių šešėliai, blakstienų tušas... Nebėra vietos būtiniausiems vaikino daiktams – dezodorantui ir dantų pieštukui. Norėčiau, akd mažiau dėmesio skirtumėte savo grožiui, o daugiau pasėdėtumėte prie knygų.

ANDRIUS: Kai kurios mados tendencijos – tikras absurdas. Tik labai sunku pasakyti, kad su padūmavusiu akių makiažu atrodai kaip liūdna panda.

LINAS: Pastebėjau, kad Lietuvoje turim opią problemą, kurią labai norėjau paviešinti. Moterys, kodėl jūs vaikštote su suplyšusiais džinsais?! Tikrai esat protingos ir dailios, bet būkit kiek kūrybiškesnės! Mažiau slėpkit veidą po tona makiažo, saulės akiniais per pusę veido, geriau daugiau šypsokitės.

KASPARAS: „Baisiausia būna vasarą, kai karšta. Man būna neramu, kad viskas ims tirpti ir tekėti nuo moters veido. Tokiose situacijose jaudinuosi, kad žmonės pagalvos, kad aš susipykau su mylimąja ir ji apsiverkei.

KRISTUPAS: Labai nemėgstu moterų, kurios nejaučia saiko degindamosi. Taip, rudas įdegis labai seksualu ir patrauklu, tačiau viskam yra ribos! 

SIMONAS: Karti tiesa: vyrai nepastebi (ir jiems nerūpi), ar tu su makiažu. O jei jau vyras pastebėjo tavo makiažą, vadinasi, kažkas negerai.