Ar kada matėte milžinišką vaginą, kurį pati sportuoja? Žiūrėkite žemiau:

Bet  apie viską nuo pradžių. Kiekviena moteris pilna mažyčių paslapčių, kurios daro ją unikalia ir nepakartojama,  tai, kas aplinkinius vyrus išveda iš proto. Tai gali būti užburiantis žvilgsnis su šokančiais velniūkščiais arba nekaltas įprotis pasitaisyti nepaklusnią plaukų sruogą. Sekdamos geišų pėdomis, išmokome kvėpintis geidulingais aromatais, odą paversti švelniu aksomu ir avėti stulbinančius aukštakulnius. Viena iš šio mokslo šakų yra vumbildingas  menas valdyti intymius raumenis.

Vumbildingas (angl. womb-building  gimda ir treniravimas)  tai dubens ir kitų raumenų treniravimo metodika, siekiant išmokti juos valdyti, kontroliuoti, kad seksas būtų malonesnis, nėštumas bei gimdymas lengvesnis. O ir šiaip ši pratimų sistema  veiksminga moteriškų susirgimų profilaktika.

Sugulovės egzaminas

Senovės Japonijoje šio meno buvo mokomos tik imperatorienės ir sugulovės (kiek vėliau – geišos). Jos formuodavo apatinius dubens raumenis su nefritiniais rutuliukais, vadinamaisiais meilės kamuoliukais.

Į į arabų haremus meilužes rinkdavo pagal šį paprastą testą: į merginos makštį įstumdavo šilkiniu siūlu pririštą akmeninį kiaušinį ir bandydavo jį ištraukti. Jei kiaušinį ištraukdavo, vadinasi, makšties raumenys dar išglebę  siūlas būtinai turėdavo nutrūkti. Įsivaizduokit, šilkinis! Nėra taip paprasta. Tik kai 5 kartus siūlas nutrūkdavo, sugulovę pripažindavo tinkama pamaloninti turtingąjį poną.

Buvo ir sudėtingesnių egzamino variantų. Į pretendentės makštį įpurkšdavo dažyto vandens ir ji turėdavo sultono gulte šokti pilvo šokį, nenulašindama nė lašelio vandens. Na, o patį svarbiausią egzaminą mergina laikydavo pirmąją naktį. „Jaunamartė" atsisėsdavo ant sultono, ant galvos jai pastatydavo degančią žvakę arba ąsotį su vandeniu, ir „egzaminuojamoji" visiškai nejudėdama turėdavo sukelti sultonui orgazmą. Va, čia tai bent  nepajudinus nė piršto patenkinti ir pasitenkinti!

Šiandien makšties meistriškumas neretai demonstruojamas įvairiuose šou Tailande. Iš merginų „slaptų vietelių" išskrenda drugeliai, iššoka žuvelės, išskrenda paukšteliai... Taip, dėl vienos nakties su tokia mergina vyrai pasiryžę viskam.

Nuotr. Shutterstock

Moters sveikatai

Vumbildingas daugelį amžių buvo išrinktųjų menas, nes nedaug moterų žinojo sugulovių paslaptis. Šiandien, praėjus šimtams metų, situacija pasikeitė: atsirado specializuotos mokyklos, ir dabar kiekviena moteris gali išmokti žaisti savo vidiniais raumenimis.Kam reikalingas šis egzotiškas menas? Jis būtinas, kad:

  • išmoktumėte valdyti meilės raumenis, padidintumėte jų elastingumą ir stiprumą,
  • išplėstumėte seksualinį scenarijų, paįvairintumėte intymųjį gyvenimą,
  • suteiktumėte partneriui (ir sau taip pat!) maksimalų malonumą, taptumėte vyrui nepakartojama,
  • išmoktumėte kontroliuoti savo orgazmą,
  • pasiruoštumėte neskausmingam gimdymui ir pagreitintumėte atsistatymą po gimdymo,
  • pasirūpintumėte savo moteriška sveikata.

Vumbildingo nauda

Visos mes žinome, kad moterų orgazmas yra ne vien fiziologinio, bet ir psichologinio pobūdžio, tai yra, jo pagrindą sudaro jausmai, kilę dėl artumo su mylimu žmogumi. Ne paslaptis, kad pagal statistiką dauguma moterų besimylėdamos visiškai nepatiria orgazmo. Viena iš pagrindinių priežasčių  silpni, neišsivystę makšties raumenys. Kai jie „tinginiauja" ir nedalyvauja lytiniame akte, kraujo apytaka juose suprastėja, taigi į makštį priteka mažiau kraujo. Todėl pasiekti orgazmą yra praktiškai neįmanoma. Ir priešingai  priversdamos raumenis dirbti, mes skatiname kraują tekėti į dubens organus ir... patirti visą kūną sudrebinantį malonumą.

Ir tai dar ne viskas. Gydytojai tvirtina: nuolatiniai vumbildingo užsiėmimai padeda kovoti su begale ginekologinių susirgimų, kurių priežastis yra sėslus gyvenimo būdas, aptempiančių apatinių drabužių dėvėjimas (siekiant gražios figūros). Pavyzdžiui, moterų, kurios 67 valandas praleidžia sėdėdamos prie kompiuterio, intymūs raumenys yra ne tik visiškai išplerę, bet ir praranda formą, stangrumą bei elastingumą. Nebent, gerdamos kavą ar arbatą, sutraukinėtumėte makšties raumenis. Reguliariai!

Daugybė miomų, polipų, gimdos nusileidimas  tai silpnų, netreniruotų intymių raumenų pasekmė. Ir svarbiausia: vumbildingas puikiai veikia visą moters organizmą, pagerina kraujotaką ir medžiagų apykaitą. Reguliariai treniruojantis, pagerėja žarnyno veikla, sumažėja varikozė, o klimaksas nutolinamas dešimčiai metų.

Treniruokis pati

Užsiimti vumbildingu, kaip ir bet kokiu savęs tobulinimu, veiksmingiausia akylai prižiūrint instruktoriui. Tai optimalus variantas. Tačiau treniruoti makšties raumenis galima ir savarankiškai, tik būtina vadovautis knygomis ir instrukcijomis.

Pirma taisyklė  padėk pagrindus: reikia stebėti savo gyvenimo būdą, teisingai maitintis, reguliariai sportuoti, visaverčiai ilsėtis ir panašiai.

Baziniai vumbildingo pratimai yra vadinami Kėgelio pratimais  jie rekomenduojami visoms vyresnėms nei 25 metų moterims, o po gimdymo yra tiesiog būtini. Pratimai yra paprasti, tačiau labai veiksmingi; jie ne tik sustiprina lytinius organus, bet ir padeda sekso metu pajusti naujus potyrius ir padovanoti nepakartojamų įspūdžių partneriui. Taip pat jie padės greitai atsistatyti po gimdymo, pagerinti savo „moterišką sveikatą" bei viso organizmo būklę.

Nuotr. Fotolia

Štai patys paprasčiausi pratimai:

Pirmasis žingsnis  „pažintis" su savo makšties raumenimis. Viskas, ko reikia,  įsitikinti, kad juos turite, kad jie gali susitraukti ir atsipalaiduoti. Tai galite padaryti lengvai  pabandykite sustabdyti šlapinimąsi. Pajautėte, kaip įsitempė vidiniai raumenys? Dabar galima imtis kitų vumbildingo pratimų.

Antrasis pratimas: stipriai (visi kūno raumenys tuo metu turi būti visiškai atsipalaidavę) sutraukite intymius raumenis 810 sekundžių. Pirmą savaitę reikia atlikti 510 sutraukimų 6 kartus per dieną. Per 6 savaites sutraukimų skaičių reikia padidinti iki 50-ties (taip pat 6 kartus per dieną). Po to, norint palaikyti tonusą, kasdien galima atlikti apie 2025 sutraukimus. Akivaizdu, kad šiam pratimui nereikia specialiai tam skirtos vietos arba laiko  tuo jis ir puikus. Važiuojate automobiliu ir mankštinatės.

Trečiasis pratimas: reikės makšties rutuliukų (jų yra kiekvienoje erotinių prekių parduotuvėje). Šiek tiek pateptus lubrikantu, kamuoliukus įstumkite į makštį ir bandykite išlaikyti juos iš pradžių bent 1 minutę, palaipsniui ilgindamos pratimo trukmę. Pratimą atlikite stovėdamos.