Plačiai prieinama pornografija išlaisvino moteris. Seksualinė revoliucija ir evoliucija pakeitė visuomenės požiūrį. Ir kai dabar moterys pieš sueitį prašo stimuliuoti ją pirštais, vyras reaguoja taip pat natūraliai, kaip ir į prašymą nupirkti pieno.

Maloniai džiugina ir tai, kaip dažna moterys patiria orgazmus. Beveik 40 procentų moterų lytinio suartėjimo metu į palaimos viršūnę nekeliauja bent kartą. 10 procentų moterų sekso metu patiria daugkartinius orgazmus. Tik 2 procentai nejaučia visiškai jokio malonumo.

Norint patirti didžiausią malonumą, dailiosios lyties atstovėms svarbiausia yra ne partnerio raumenys ar liežuvio technika, bet emocinis ryšys. Tai garantuoja palaimą daugiau nei 53 procentams moterų. 20 procentų moterų pakilti į kalnelį reikia meilės žaidimų.

Gana sudėtingiau yra su tuo, kas moterims trukdo pasiekti viršukalnę. Beveik 40 procentų moterų orgazmą patirti trukdo stresas. 20 procentų dailiosios lyties atstovių tiesiog nebūna nusiteikusios patirti malonumą. Tiek pat procentų kovoja su savo kompleksais. O beveik 30 procentų orgazmo nejaučia dėl to, kad yra nepatenkintos savo partneriu.

Kaip atrodo moters orgazmas ir kas vyksta jos smegenyse, kai ji išgyvena aukščiausią palaimą, jau daug metų bando išsiaiškinti visas būrys mokslininkų.

Patiriant orgazmą, paveikiami beveik visi galvos smegenų regionai, kurie vaizdo įraše nuspalvinti ryškiai geltona spalva. Smegenys išskiria oksitocino hormoną, kuris sukelia malonius pojūčius ir stimuliuoja gimdos susitraukimus.

Orgazmo metu mažiausiai paveikiama kaktos dalis, atsakinga už kalbą, mąstymą.