Socialiniuose tinkluose galima pastebėti ne vieną juokelį, kuriais bando pasiguosti antros pusės neturintieji. Kad ir kaip nesinorėtų pripažinti, aplinkui žvelgiant į įsimylėjusias poras, kurios ypač sujunda prieš šią meilės šventę, nėra lengva.

Pažinčių portalo www.ieskok.lt komanda anonimiškai apklausė lankytojus, neturinčius antros pusės ir pabandė išiaiškinti, kokia veikla geriausia užsiimti per Valentino dieną, jei esi vienas.

Nauji daiktai visada glosto širdį

Nors visi galvoja, kad apsipirkinėjimas – moterų dievinama veikla, įsigyti naujų daiktų patinka visiems. Tad, meilės dieną galite palepinti mylimiausią asmenį pasaulyje – save! „Dažniausiai Valentino dieną praleidžiu prekybos centre, ieškodamas naujų, kokybiškų reikmenų. Tai diena, kai galiu sau leisti įsigyti naują piniginę, laikrodį ar prabangų kaklaraištį“, – teigė vienas portalo lankytojų.

Dar viena svetainės narė išsidavė negailinti pinigų drabužiams: „Net jei Valentino dieną neturiu antros pusės, keliauju į kosmetikos ar drabužių parduotuvę ir išsirenku ką nors naujo, netikėto, šventiško, kas puikiai tiktų vakarą praleisti su draugėmis naktiniame klube. Manau, kad kiekvienai moteriai būtina atrodyti žaviai. Juk nežinia, gal būtent tą dieną pasirodys ilgai lauktas princas“, – juokėsi pašnekovė.

Smagi diena su šeima ar draugais

„Kadangi ši Valentino diena bus sekmadienis, o sekmadienis man – šeimos diena – neatsiliksiu nuo tradicijų. Laiką leisime pramogų parke arba nukeliausime pasižvalgyti į artimiausias gražias apylinkes. O dieną vainikuos gardi vakarienė mėgstamame restorane“, – pasakojo viena narė.

Daugelis pašnekovų teigė, kad šią dieną leis su draugais, taip pat neturinčiais antrųjų pusių: „Užsisakysime picą ir žaisime stalo bei kompiuterinius žaidimus. Manau, kad tai tobulas būdas praleisti šią šventę, jei esi vienas“, – tikino dar vienas portalo narys.

Vonia, lova ir knyga...

Nemažai respondenčių moterų teigė, kad šią dieną skirs sau: atsipalaiduos, pasidarys keletą grožio procedūrų, mirks vonioje ir skaitys mėgiamas knygas. Ne viena pašnekovė tikino, kad laikas namuose, kai gali būti savimi ir pailsėti nuo kasdienių darbų, joms pats mieliausias. Taip pat populiariu Valentino dienos šventimo būdu įvardinta romantinių komedijų peržiūra. Anot pašnekovių, jos padeda atsipalaiduoti ir su humoru pažvelgti į tai, kad šiuo metu nėra įsipareigojusios.

Vakarėlis – visada gera idėja

Nemažai svetainės narių pripažino, kad Valentino dienos išvakarėse pasilinksmins iš širdies. „Tą dieną visi aplinkiniai tik ir kalba apie meilę, viešai demonstruoja, ką gavo dovanų ir džiaugiasi, kad turi antrą pusę. Aš manau, kad mylėti reikia kiekvieną dieną, nesvarbu, turi porą ar ne. Todėl, norėdamas išvengti šios masinės psichozės, su draugais einu į klubą ir linksminuosi iki paryčių“, – atviravo pašnekovas.

Keletas respondentų teigė, kad vakarėlį rengs savo namuose: „Pagaminsiu daug gardžių užkandžių ir susikviesiu drauges vyno taurei bei atviram, linksmam pokalbiui. Tai puiki idėja ne tik Valentino dienai, bet ir bet kokiam savaitgaliui, kai vakarą norisi praleisti jaukioje kompanijoje“, – teigė lankytoja.

Valentino diena – puikus metas atskleisti jausmus

Nemažai apklaustų narių nevyniojo į vatą – šią dieną yra labai tinkamas metas atskleisti savo jausmus ar užmegzti naują romaną. Vienas pašnekovas pasakojo, kad Valentino dieną moterys ypač jautrios ir jas lengviau užkalbinti: „Taip, neslėpsiu, per meilės šventę niekada namo negrįžtu vienas. Aplink daug moterų, kurios tą dieną jaučiasi ypač vienišos ir nori santykių. Taip lengviau jas užkalbinti, flirtuoti“.

Vienas respondentas tikino, kad jo arkliukas – pažinčių portalai. „Čia lengviau bendrauti, žmonės neatstumia Tavęs taip greitai, gali užkalbinti simpatišką panelę, prie kurios realybėje neprieitum. O ir Valentino dieną čia galima rasti nemažai žmonių, tiesiog ieškančių, su kuo pabendrauti, pasidalinti mintimis. Nesu skeptiškai nusiteikęs prieš žmones, pažinčių ieškančius internete“.