Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Avinas

Paprastai jūsų mylimoji/mylimasis, gimę po Avino ženklu, bet kokia proga mėgsta kaip reikiant pasilinksminti. Valentino dieną tipiškas šio ženklo atstovas norėtų būti lepinamas, tad žvaigždės pataria jums iki galo išnaudoti šią galimybę. Vakarienė žvakių šviesoje prie baseino arba ramiame restorane bei butelis šampano puikiai padės pamiršti praėjusių savaičių chaoso. Nupirkite dvidešimt keturias raudonas rožes ir šampano, priklaupkite ir pasipirškite savo mylimajai – juk būtent to jos ir laukia visus metus!

Jautis

Šią dieną būkite itin švelnus/švelni su savo mylimąja/mylimuoju, gimusiu po Jaučio ženklu, nes tai labai jausmingas zodiako ženklas. Kad ir ką bepirktumėte savo mylimajai/mylimajam, tai turėtų būti malonus liesti daiktas. Drabužis, kuris yra švelnus ir prabangus, bet kada suteiks šio ženklo atstovams malonumą. Taip pat pirkdamas mylimajai/mylimajam drabužį, nepamirškite, kad jis turi būti ir patogus, nes šio ženklo atstovai nepakenčia kompromisų patogumo nenaudai. Šokoladinis pyragas su užrašu „Aš tave myliu“ tikrai pamalonins šio ženklo atstovus.

Dvyniai

Po to, kai išgersite ir apsikeisite dovanomis, jūsų mylimoji/mylimasis norės su kitomis panašiomis poromis keliauti pasilinksminti į miestą. Nors kiti žmonės mielai Valentino dieną praleistų tik su mylimuoju, Dvyniams patiktų pademonstruoti jūsų dovanotą prabangią Valentino dienos dovaną. Tad susitikimas su artimais draugais būtų tobula šios dienos dovana jūsų mylimam šio ženklo atstovui.

Vėžys

Gimę po Vėžio ženklu žmonės yra ne tik drovūs ir santūrūs – jų sentimentalumas viršija Richterio skalę! Geriausiai jūs galite pamaloninti savo mylimąją/mylimąjį, gimusius po Vėžio ženklu, jei šią dieną su jais elgsitės karališkai. Šis Vandens ženklas pasijustų tarsi devintame danguje, jei padovanotumėte jiems tikrai skoningą ir elegantišką dovaną! Ar norite, kad jūsų smaližė/smaližius tiesiog pašėltų? Apstulbinkite savo mylimąją/mylimąjį užrašu „Aš tave myliu“, išgraviruotu ant šokoladinių saldainių dėžutės, kurioje būtų egzotiški ir pritrenkiantys šokoladiniai saldainiai su vyno įdaru. Taip savo jausmus galėsite išreikšti meilės kalba.

Liūtas

Ko gero, šio ženklo atstovės/atstovai labai mėgsta puošti ir paprastai bet kokia proga yra itin išsipustę. Net gi namuose galite rasti savo Liūtus išsipuošusius! Jie mėgsta aukštos kokybės aksesuarus ir papuošalus (ypatingai auksinius). SPA savaitgalis būtų puikus pasirinkimas Liūtui – vieta, kurioje jie būtų lepinami ir su jais būtų elgiamasi kaip su žvaigždėmis (juk taip giliai širdyje bet kuris Liūtas ir jaučiasi esąs). Liūtai yra linkę didžiuotis savo „ševeliūra“, tad aksesuarai plaukams taip pat yra puiki idėja dovanai.

Mergelė

Paprasta ir rami vieta, kurioje šio ženklo atstovai galėtų išlieti savo širdį ir sielą apie tai, kaip visi lenda prie jų ir kokie nesuprasti jie yra, padės jums atsidurti ant nugalėtojų pjedestalo. Bet kas, padėsiantis sukurti ramybės atmosferą, visada bus puiki dovana mylimiesiems, gimusiems po Mergelės ženklu. Meilę bylojantis pagalvės užvalkalų rinkinys bus tobula dovana, parodanti jūsų mylimiesiems, kad jūs esate susiję ne tik širdimis, bet ir sapnuose.

Svarstyklės

Jei galėtumėte stebuklingos lazdelės mostelėjimu pašalinti jų „stabdžius“, kuriuos turi daugelis Svarstyklių, tai būtų ideali Valentino dienos dovana. Antra geriausia Valentino dienos dovana būtų pasakyti šio ženklo atstovams, kad išpildysite vieną jų norą, nes gali būti, kad iš karto po to, kai tai ištarsite, jų bėdos išgaruos. Romantiškieji meilę įrodantys puodeliai (jų būna įvairiausių dizainų ir stilių, su įvairiausiais posakiais apie meilę) – gali būti puiki šios dienos dovana. Nusipirkite tokį ir sau, tad turėsite komplektą.

Skorpionas

Skorpionams patinka paslaptys. Tamsios taurės yra puiki dovana šio zodiako ženklo atstovui. Šnipinėjimo dalykėliai tai pat sužavės Skorpionus. Knyga apie dingusius lobius, neišaiškintos paslaptys ir nusikaltimai būtų puiki intriguojanti dovana. Prie ežero, baseino, vandenyno tikrai priglus lengvai pašiaušiamos Skorpiono „plunksnelės“. Kvepalai arba odekolonas yra puiki romantiška dovana, jei jie bus parinkti protingai. Padovanokite savo Skorpionams naujus kvepalus, kokių jie niekada nėra turėję.

Šaulys

Šaulys yra klajoklių ženklas, kuriems būti susaistytiems su viena vieta – tikra kančia. Knygos apie kelionės ir DVD apie keliones aplink pasaulį bus puikus tikrų kelionių pakaitalas. Jie yra dosnūs ir kartu vertina kitų dosnumą, tad jų vardu atliktas auka labdarai arba religinei institucijai taip pat būtų puikiai įvertinti. Jie labai įvertins mintį, kad šią dieną jie yra tikrai ypatingi, tad pasistenkite, kad jie taip ir jaustųsi!

Ožiaragis

Drovūs ir tylūs Ožiaragiai tikrai įvertins jūsų šimtaprocentinį dėmesį, nors iš aukšto žiūrinčiam Ožiaragiui tai yra reta. Šią Valentino dieną jūsų mylimoji/mylimasis, gimę po Ožiaragio ženklu, tikisi tikros ištikimybės ir draugystės. Unikalu, tačiau nuoširdžios dovanos, kurios kažką reiškia, bus labai įvertintos. Kad ir ką bedarysite, tebūnie vakaras būna paprastas ir kalbėkite tik apie juos ir apie nieką kitą. Nustebinkite savo mylimąją/mylimąjį nuvesdami ją/jį į vietą, kur pirmą kartą susitikote arba paskyrėte pirmąjį pasimatymą.

Vandenis
Tegul jūsų Vandenis pamiršta, kad yra normalus žmogus. Jie nori jaustis tarsi žvaigždės, tad nenutiks nieko blogo, jei šią dieną būtent taip ir leisite jiems pasijusti. Užkelkite savo Vandenę ant pjedestalo, atsiklaupkite ant kelių, ištraukite žėrintį brangakmenį iš kišenės ir pasipirškite jai žodžiais, kuriuos jau senai kartojate. Kad ir ką besakytumėte, pasistenkite, kad tai sklistų iš jūsų širdies, nes yra nemaža tikimybė, kad tapsite laimėtoju!

Žuvys

Tai svajingas ženklas, mėgstantis fantaziją. Įmantrus pabėgimas į SPA, lepinantis masažas arba atgaivinanti kelionė į prie jūros esantį kurortą bus jaudinanti dovana šiam ženklui. Šis saulės ženklas kartais jaučiasi apgaudinėjamas gyvenimo. Padrąsinantys plakatai, motyvuojantys įrašai, knygos, posakiai, paveikslai ir atvirukai visada palies jų sielos gelmes ir padės jiems. Savo meilei jūs taip pat galite padovanoti vakarienę žvakių šviesoje, kur jūs abu galėsite aptarti tam tikrus dalykus ir išsišnekėti iš širdies. Vėliau tai galite pratęsti ilgu pasivažinėjimu.