Alla už 27-eriais metais jaunesnio mylimojo ištekėjo beveik prieš penkerius metus. Tačiau iki santuokos pora kartu gyveno dar apie 10 metų. Tačiau net ir toks ilgas laikas nepadėjo podukrai pamilti jaunojo patėvio.

Primadonos dukra yra prisipažinusi, kad jie tiesiog negali pakęsti vienas kito. Kalbama, kad tokia neapykanta galėjo kilti dėl perdėtos Allos meilės jaunajam sutuoktiniui. K. Orbakaitė tiesiog pavydi motinos dėmesio.

Kristina savo patėvį netgi vadindavo „Maksimu Alkinu“. Kandžius pokštus apie savo podukrą netgi viešai laido ir garsusis komikas. Tokie nesutarimai šeimoje labai skaudina A. Pugačiovą, tačiau ji nieko negali padaryti.

M. Galkinas netgi nebuvo pageidaujamas savo podukros gimtadienio šventėje. Užsienio žiniasklaida rašo, kad K. Orbakaitė jaučia kartėlį ne tik dėl naujo motinos vyro, bet ir dvynių.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais

Kristina mažiesiems pavydi motinos dėmesio, nes būdama jų amžiaus, ji negalėjo džiaugtis laisvu laiku su Alla. Dėl nuolatinių motinos gastrolių ir koncertų Kristinai teko daug laiko praleisti pas giminaičius ir šeimos draugus.

Tiesa, pamačiusi, kad jaunasis patėvis iš tiesų nuoširdžiai rūpinasi motina, Kristina šiek tiek atlėgo. Bet tarp jų toli gražu nėra tokie gražūs santykiai, kokių norėtų Alla.