Ne vienas mokslinis tyrimas įrodė, kad moterys tikrai ne viską nori daryti lovoje. O jei ir pasiryžta eksperimentams meilės guolyje, tai tik dėl noro įtikti vyrui. Taigi, mieli vyrai, prieš prašydami savo moters šių dalykų, gerai pagalvokite ar jai tai tikrai patiks. Nebūkite egoistai ir negalvokite vien tik apie save.

Grupinis seksas. Pasirodo, kad net 88 proc. vyrų svajoja apie grupinį seksą. O likusieji greičiausiai tiesiog nedrįsta prisipažinti. Žinoma, jie svajoja apie seksą su dviem ar daugiau moterų iš karto, bet moterims tai yra nepriimtina. Na bent jau daugumai. Jei jūsų vyras nuolat apie tai čiauškia ir jus įkalbinėja išbandyti grupinį seksą, padarykite eksperimentą. Pasiūlykite jam seksą trise: juodu ir geriausias jo draugas ar kaimynas. Patikėkite, jis apie tai nustos kalbėti, o gal net ir svajoti.

Oralinis seksas. JAV vykusių apklausų metu paaiškėjo, kad vos 20 proc. moterų mėgsta daryti minetą. Tik kas penkta moteris mėgaujasi oraliniu seksu. Visos kitos tai daro tik įkalbėtos vyro arba norėdamos jam įtikti. Todėl neverskite savo mylimos moters to daryti, jei ji pati to nenori.

Analinis seksas. Kai kalba pasisuka apie analinį seksą, moterys spaudžia stabdžius dėl dviejų dalykų. Pirmiausia, jos nerimauja, kad gali skaudėti. Antra, jos nerimauja dėl higienos. O tyrimai įrodė, kad net 75 proc. moterų, analinio sekso metu nejaučia jokio malonumo. O štai vyrams kelia gal net daugiau moralinį nei fizinį pasitenkinimą. Juk tai tabu, o peržengti tabu visada malonu.

Neįprasti žaisliukai lovoje lovoje. Sekso scenarijų kūrimas, vaidmenų žaidimas gali ne tik praskaidrinti rutiną jūsų lovoje, bet ir sustiprinti santykius su partneriu kasdienėje buityje. Vaidindami žmonės tarsi atsiriboja nuo savojo aš ir įsikūnija į personažą. Todėl jei įprastai lovoje jaučiatės suvaržyti, toks žaidimas gali atskleisti visai kitą jūsų partnerio pusę. Tačiau nepamirškite, kad tokie žaidimai patinka ne visoms moterims. Tai jokių būdu neturi tapti moters žeminimu ar žalojimu.