Beautyprint.lt tinklaraštininkai apžvelgia, dėl ko pasaulis pametęs galvą šį rudenį. Karščiausios plaukų dažymo mados nuoboduliu nedvelkia!

Grey Ombre – močiučių šukuosena?

Ombre – dažymo būdas, kuomet plaukų šaknys lieka tamsios, o likusi plaukų dalis – šviesesnė. Grey Ombre skiriasi tik tuo, kad vyrauja pilki tonai: nuo tamsių grafito pilkumo šaknų iki sidabrinių galiukų.

This hair is beautiful. 😍 #ctto #hair #greyombre #ombre

A photo posted by @randomantically on Aug 18, 2016 at 6:30am PDT

Atrodo, kas gali būti blankiau už pilką spalvą, tačiau nusprendusios plaukus padabinti šiais tonais, būkite pasiruošusios, kad juos aptarinės aplinkiniai. Dauguma girs, tačiau patiks ne visiems! Galite būti išvadintos močiutėmis, undinėlėmis ar ateivėmis, mat kol dauguma moterų stengiasi visaip paslėpti žilus plaukus, demonstratyviai pilki plaukai provokuoja. Tačiau mes sakome – nuostabu!

Jei tikrai pasiryžote tokiam dažymui, ieškokite gero specialisto, mat išgauti tobulą pilką bus daug sunkiau, nei pavyzdžiui, tapti blondine. Ir pasirūpinkite tinkamomis plaukų priežiūros priemonėmis, nes šaltą pilką spalvą išlaikyti nebus lengva – tam pasitarnaus plaukų priežiūros priemonės su violetais, skirtos geltonam atspalviui pašalinti.

Another amazing free hand grey ombrè done by Tash! #greyombre #grey #greyhair

A photo posted by @bossanovahair on Jul 14, 2016 at 2:44am PDT

Funfetti – torto papuošimai plaukuose?

Žinote tuos smulkius spalvotus saldainiukus, kuriais puošiami tortai? Tai ir yra funfetti, o tuo pačiu ir naujausio mados klyksmo pavadinimas.

Jau sakėme, kad balayage jau praeitis. Tačiau tokį dažymą akimirksniu paversite madingiausiu, jei šviesintas plaukų sruogeles nuspalvinsite įvairiausiomis pastelinėmis spalvomis. Rožinė, violetinė, mėlyna – viskas kartu. Štai ir įvaldėte funfetti! Taip dažyti plaukai atrodo tarsi būtų tapyti akvarele.

💿🍡Metallic Funfetti🍡💿 by @caitlinfordhair

A video posted by Hair Video Tutorials (@hair.videos) on Jan 25, 2016 at 2:34am PST

Kaip supratote, svarbiausia – pastelinės spalvos, tačiau kaip saldainiais puošti tortą, o šiuo atveju, kaip dažyti plaukus, – jūsų fantazijos reikalas.

Secret rainbow – surask vaivorykštę!

Mes nejuokaujame! Vaivorykštės teks paieškoti. Ši dažymo tendencija kaip cunamis nuvilnijo per socialinių tinklų fashionistų plaukus. Jei pilkasis ombre ir funfetti spalvos rėkia iš tolo, tai slaptosios vaivorykštės technika patiks paslaptingesnėms merginoms.

#violeta con #secretrainbow en @soloparamunecas

A photo posted by Nicole Melin Amigo (@nico_lacone) on Apr 22, 2016 at 5:08am PDT

Šio dažymo esmė tokia: atskiriamas viršutinis plaukų sluoksnis, o apatiniai plaukai nudažomi itin ryškiomis skirtingomis spalvomis. Nuleidus viršutinį sluoksnį – vaivorykštė pasislepia. Sumanu!

Se viene Un #secretrainbow !💆🏼🌈 por @nico_lacone

A photo posted by 🎀Belén Flores Núñez🎀 (@velenporella) on Mar 8, 2016 at 1:53pm PST

TESTANDO 💜💙 #redhair #secretrainbow #love

A photo posted by Isa Carvalho (@isabellecarvalho_) on Sep 17, 2016 at 1:51pm PDT