Trimis vardais bus pagerbti trys karališkosios šeimos nariai: naujagimės senelis princas Charlesas, prosenelė Karalienė Elizabeth II ir velionė Williamo bei Harry motina Diana, žuvusi 1997 metais per automobilio avariją. Nors daugelis britų džiūgauja, kad mažajai princesei suteiktas toks kilmingų vardų rinkinys, tačiau vis dažniau britų žiniasklaidoje pasirodo būgštavimų, kad du iš mergaitei suteiktų vardų gali jai atnešti nesėkmes ir nelaimes. 

Nuotr. Vida Press

Daugiausiai kalbama apie tai, kad karališkoji pora suklydo jai skyrę velionės močiutės vardą. Nors Diana daugelio atmintyje išliks dar labai ilgai, tačiau jos gyvenimas buvo paženklintas nelaimėmis ir širdies skausmais. Būdama vos 36 metų ji tragiškomis aplinkybėmis paliko šį pasaulį. Apie tai, kaip žuvo princesė, iki šiol kalbama, nors prabėgo tiek metų. Kuriami filmai, leidžiamos biografinės knygos, nenutyla princesę pažinojusių asmenybių pasakojimai.

Faktas tas, kad moteris gyvenime taip ir neatrado tikrosios meilės. 1995 metais princesė Diana vienoje televizijos laidoje labai atvirai prasitarė, kad visada galvojo, jog ji ir princas Charlesas buvo puiki komanda... Santuoką ji tuomet pavadino netikra pasaka, kurią matė kiti, o ji pati išgyveno tikrą pragarą. Pasaulį sukrėtusioje laidoje ji patvirtino ir tai, kad į jų santuoką jau seniai įsiterpė trečias žmogus  Kornvalio kunigaikštienė Camila.

Princesė mirė labai jauna ir taip ir nepatyrusi tikrosios meilės. Baiminamasi, kad tragiškas jos likimas nebūtų kartu su vardu perduotas ir mažajai Charlottei Elizabeth Dianai.

Nuotr. Vida Press

Tokios pat kalbos sklinda ir apie pirmąjį mergaitės vardą  Charlotte. Kaip žinia, Didžiojoje Britanijoje princas Charlesas nėra visuomenės mylima persona, tad kalbama, kad mergaitė gali perimti blogą senelio karmą

Kol visuomenė ir žiniasklaida diskutuoja ir svarsto visas teorijas, ketvirtadienį Kate Middleton ir princas Williamas kreipėsi į Norfolko policiją, kuriai įteikė paparacams skirtus laiškus su prašymu jų šeimą palikti ramybėje ir leisti saugiai pasidžiaugti dukros gimimu. Policija pasirūpino, kad jie pasiektų reikiamas leidinių redakcijas. 

Nuotr. Vida Pres

Nuotr. Vida Press

Princas Williamas ne kartą prasitarė, kad itin nemėgsta paparacų  jo nuomone, būtent jie kalti dėl princesės Dianos mirties. Dėl to jis nuo žiniasklaidos dėmesio bando apsaugoti mylimą žmoną ir vaikus. Tikėtina, kad didžiausią princo nerimą ir pyktį kelia tie spėliotojai ir prognozuotojai, kurie įkyriai analizuoja Charlottės Elizabethos Dianos vardą ir jai žada senelių likimą. 

Nuotr. Vida Press