AVINAS

Iki 30 metų Avinui tinkamiausi partneriai yra Liūtas ir Šaulys, nes visi trys  Ugnies ženklai. Vieni kitus jie žavi neblėstančia energija ir užsidegimu. Būdami vyresni Avinai įgauna neigiamų savybių, pavyzdžiui, nesugebėjimas laiku užbaigti darbus, tuomet jiems labiau pakeliui su jausmingosiomis Svarstyklėmis arba intelektualiaisiais Dvyniais.

JAUTIS

Iki jums sueis 30 metų, didžiausia tikimybė, kad meilę rasite su Mergelės ar Ožiaragio ženklo atstovais. Jiems būdingas lengvabūdiškumas ir atsainus požiūris į gyvenimą. Vyresniame amžiuje Jaučiai subręsta ir pradeda ieškoti emociškai stabilesnio partnerio, pavyzdžiui, Dvynių. Šie du Zodiako ženklai vienas kitą papildo ir labai lengvai supranta net sudėtingiausiose situacijose.

DVYNIAI

Sakoma, kad tai bene vienintelis Zodiako ženklas, kuris gerai jaučiasi su visai kitais žmonėmis. Tai ir dovana, ir našta, kuri tenka šiems žmonėms. Tačiau palankiausia šiam Zodiako ženklui meilės ieškoti su Svarstyklėmis arba Vandeniais. Brandesniame amžiuje Dvyniai subręsta ir artimesnius ryšius užmezga su Jaučiais bei Avinais. 

VĖŽYS

Meilės šiam Zodiako ženklui geriausia ieškoti su Skorpionais ir Žuvimis, nes visi trys ženklai gyvenime trokšta labai gilių, atvirų ir aistringų santykių. Vyresniame amžiuje Vėžiai harmoniją ir santykių džiaugsmą atranda su Ožiaragiais. Šiuos du Zodiako ženklus vienija racionalus protas, organizuotumas ir tvarkingumas

LIŪTAS

Jaunystėje Liūtai geriausiai sutaria su tais Zodiako ženklais, kurie pasižymi veiklumu, komunikabilumu ir energija. Perkopę 30 metų ribą jie tampa ramesni ir siekia sėslumo, tad jiems į poras idealiai tinka Ožiaragiai. Na, o gyvenimo saulėlydi Liūtams palankiausia pasitikti su Dvyniais, kurių intelektualumas juos nepaliaujamai žavės. 

MERGELĖ

Šio Zodiako ženklai yra labai pasimetę ir dažnai pasiklysta meilės reikaluose. Sunku pasakyti, kurie Zodiako ženklai jiems labiausiai tinka, nes visiems jų partneriams gana keblu perprasti dramatiškas Mergelių asmenybes. Taip pat sakoma, kad tai labai į neištikimybę linkę Zodiako ženklai. 

SVARSTYKLĖS

Iki 30 metų seksualiniu aspektu Svarstyklėms palankiausia būti su Dvyniais ir Vandeniais. Nors šie ryšiai bus labai aistringi ir žaismingi, tačiau ateities perspektyvos gana blankios. Santuokai ir šeimai Svarstyklės dažniausiai renkasi tvirtai ant žemės stovinčius Zodiako ženklus: Aviną, Liūtą ar Jautį. 

SKORPIONAS

Apie Skorpionų jaunystę sunku ką ir pasakyti, mat jie labai ilgai blaškosi ir neranda žmogaus, su kuriuo norėtų kurti romantiškus santykius. Tačiau geriausi kandidatai – Žuvys ir Vėžys. Vyresniame amžiuje Skorpionams palankiau būti su Veneros planetos Zodiako ženklais (Jaučiais, Svarstyklėmis). 

ŠAULYS

Geriausių partnerių Šauliai turėtų ieškoti tarp Liūtų ir Avinų. Būtent šie žmonės supras jų poreikį būti nepriklausomais. Jie subrendę ir suvokę gyvenimo prasmę. Šio Zodiako ženklo atstovai pradeda žvalgytis į Mergelius ir Dvynius, nes būtent su jais gali sukurti darnią ir ta pačia kryptimi žiūrinčią šeimą.  

OŽIARAGIS

Jums labiausiai tinka Jaučiai ir Mergelės, nes santykiai visada bus lengvi, nerūpestingi ir labai romantiški. Šiam Zodiako ženklui tinka ir  Vandeniai, su jais santykiai visada bus stabilūs, aiškūs. Sutampa šių dviejų ženklų požiūris į gyvenimą, humaniškumas, jautrumas detalėms. 

VANDENIS

Sakoma, kad jaunystėje Vandeniams geriausia santykius užmegzti su Dvyniais arba Svarstyklėmis, nes juos vienija netvirtumas, intelektualumas, atsipalaidavimas ir linksmumas. Nuo 30 metų juos pradeda dominti žemiškesnis ir paprastesnis gyvenimas, tad ir partnerio pradeda ieškoti kitokio. Šiuo laikotarpiu itin patraukliu partneriu jiems tampa Avinas (racionalus, ištikimas ir rūpestingas Zodiako ženklas). 

ŽUVYS

Šio Zodiako ženklo tinkamiausi partneriai yra Vėžio ir Skorpiono ženklų žmonės. Jaunystėje Žuvys itin audringos ir ieško trumpalaikių romanų, tad šie partneriai, panašiai žvelgiantys į meilę, jiems idealiai tinka. Vyresniame amžiuje labiau tinka Svarstyklės. Jos Žuvis traukia savo ramybe, šaltu protu ir intelektualumu.