Originalius. Didingus. Gal jie būtų mieli, jei ne asociacijos. Pippa sumanė, jog būtų smagu, jei užaugęs princas George'as prisimintų, kokio dydžio buvo jo plaštakėlės ir pėdutės. Todėl garsios Londono juvelyrų parduotuvės „Wrightson and Platt“ užsakė pagaminti naujagimio princo galūnių skulptūrėles – sidabrines išliejas.

Anot mirror.co.uk, Kembridžo hercogienės Kate Middleton jaunesnioji sesutė už dovaną (dvi poras galūnių) sumokėjo apie 7 tūkst. svarų sterlingų (beveik 30 tūkst. Litų).

Sidabrinę Pippos dovaną galite pamatyti ČIA.

Kad tos sidabro išliejos būtų tikslios, 3 mėnesių princui George'ui teko 30 sekundžių rankas bei kojas panardinti į specialią masę.

Dabar tik galime spėlioti, ar pats princas buvo patenkintas tokia dovana. Šiaip vaizdas šiurpokas -  rankytės ir kojytės atrodo kaip nukirstos. Ir beje - kodėl būtent šios galūnės dovanojamos? O gal subrendęs princas būtų užsigeidęs palyginti, kiek paaugo kitos jo galūnės?

Beje, ta galūnių - rankyčių ir kojyčių - įamžinimo manija nusirito ir per Lietuvą. Tik tėveliai pasitenkina paprastesniu variantu – įspaudžia vaiko rankutes ir pėdutes į gipsą arba nutepena dažytomis galūnėmis popieriaus lapą.

Kaip vertinate Philippos (Pippos) dovaną?