Rankinė – ne tik praktiškas aksesuaras, kuriame telpa pusę moters gyvenimo. Rankinė – tai moters dvasios būsena, jos nuotaika, jos stilius ir, žinoma, jos įvaizdžio papildinys. Rankinė parodo moters skonį, prioritetus, netgi atskleidžia dalelę jos charakterio.
Jei rankinėje vien tik lūpdažis – moteris nemėgsta sunkinti sau gyvenimo, o jei rasite nuo žirklių iki siūlų, vadinasi, ji pasirengusi laukiantiems išbandymams gyvenime!

FORMA

Moterys, kurioms patinka grožis ir komfortas, renkasi dideles rankines , į kurias tilptų knygos, vandens buteliukas ir netgi nedideli pirkiniai. Tokios damos – itin nekantrios ir iš kitų reikalauja visiško atsidavimo.

Mažų rankinių savininkės labiau vertina išorę nei vidų. Jų rankinių viduje sudėtos tik smulkmenos: telefonas, raktai, lūpdažis, piniginė. Paprastai jos dar nešiojasi maišelį, krepšį, kuris jų visai neglumina. Žmonėse tokios moterys laikosi išdidžiai, demonstruoja pasitikėjimą savimi bei savo vertę, tačiau kartais pasielgia kaip tikros kalės – įžūliai, skaudžiai, netikėtai. Atjautos ir supratimo tuomet iš jų nelaukite.

Klasikinės griežtos formos rankines renkasi dalykinio tipo moterys, kurios žino savo vertę, yra praktiškos, organizuotos ir veiklios.

Originalios, neįprastos formos rankines dažniausiai renkasi kūrybinių profesijų atstovės, jautrios širdies, sentimentalios. Jos savo laikysena mėgina parodyti, jog yra laimingos, jaučiančios gyvenimo pilnatvę, tačiau iš tiesų yra labai pažeidžiamos ir skausmingai reaguoja į bet kokia kritiką.

Kuprinės byloja apie asmenybės infantilumą. Tokios moterys nėra labai rimtos, mėgsta kompanijas ir linksmintis.

SPALVA

Juodos spalvos rankines dažniausiai įsigyja praktiškos, atsargios ir dėmesingos moterys. Šviesios spalvos rankinės labiau patinka romantiškoms, atviroms, geraširdėms ir žavioms asmenybėms. Ryškios spalvos rankinė nurodo į drąsią ir kūrybingą, netgi ekscentrišką jos savininkę.

NEŠIOJIMO BŪDAS

Konservatyvios moterys rankinę nešasi rankoje. Joms būdingos dvi ryškios savybės - padorumas ir punktualumas.

Pasikabinusios rankinę ant riešo moterys – kaprizingos arba labai rafinuotos. Jei riešas prispaustas prie liemens, tokios moterys mėgsta tvarką, apdariai tvarkosi namų ūkyje, puikiai žino savo vertę. Joms itin svarbu gerai atrodyti.

Jei rankinė ant peties, o ranka žemai, nejudanti, tai byloja moters drovumą ir nepasitikėjimą savimi. Jeigu ranka laisva, juda - prieš jus moteris, kuri moka džiaugtis gyvenimu ir pati skleisti gėrį. Ji patenkinta savimi ir nėra abejinga komplimentams.

Jei rankinė ant peties, o ranka sulenkta, laikomasi už rankinės dirželių, tai rodo rankinės savininkės energingumą, drąsą, mokėjimą spręsti problemas. Toks rankinės nešiojimo būdas sako, kad moteris itin mėgsta bendrauti ir kažkuria dalimi bijo vienatvės.

Jei nešate rankinę už kampučio, toks būdas priskiriamas labai savimi pasitikinčioms moterims, kurioms nerūpi, ką apie jas mano aplinkiniai.

Santūrios ir uždaros damos paprastai rankinę nešioja po pažastimi. Tačiau jos kartu yra nepriklausomos, rimtos ir emociškai stabilios. Lengvai iš pusiausvyros tokios moters neišmuši.

Parengta pagal uznayvse.ru