Vibratoriai vienbalsiai pripažįstami populiariausiais visų laikų sekso žaislais ir pasižymi ypač didele pasirinkimo įvairove. Tik, priešingai nei su vyrais, čia kur kas sunkiau suklysti, jei vadovaujiesi aiškiomis taisyklėmis. Kelias svarbiausias mums pateikė portalas Romantika.lt:

Viena... ar kartu su Juo?

Prieš bet kokias kalbas apie vibratoriaus kainą ir funkcionalumus svarbu sau atsakyti, kam ir kaip savo pirmąjį pirkinį norėsite naudoti. Daugelis vyrų ir moterų klaidingai mano, jog šie sekso žaislai skirti tik moterims ir tik toms akimirkoms, kai vyro šalia nėra. Tai absoliuti netiesa!

Daugelį vibratorių – klasikinių, G taško, kiškučių, tikroviškų ar analinių – galima ir net rekomenduojama naudoti kartu su partneriu kaip lytinio akto įžangą ar paįvairinimą. Ypač universalūs yra vibratoriai masažuokliai, kadangi juos galima naudoti ne tik išorinių lytinių organų stimuliacijai, bet ir viso kūno masažui – tiek partnerio, tiek savo.

Norite į žaidimus įtraukti ir savo partnerį? Pasitelkę išmaniąsias technologijas, galite įsigyti specialiai poroms sukurtus vibratorius, įskverbiamus į moters makštį ir lytinio akto metu stimuliuojančius ne tik moterį, bet ir vyro penį. Jūs taip pat galite rinktis išmaniuosius „distancinius“ vibratorius, suteikiančius galimybę išsaugoti intymumą su savo antrąja puse būnant skirtingose pasaulio vietose.

Atsakę į klausimą dėl vibratoriaus paskirties, galite drąsiai žengti tolyn ir apsibrėžti savo biudžetą.

Investuokite atsakingai

Geriau jokio vyro, nei netikęs vyras. Vibratoriams galioja ta pati taisyklė. Renkantis pirmąjį, norisi gauti gerą daiktą, o ne neaiškios kilmės šlamštą, kuris bus nukištas giliai į stalčių. Kita vertus, nesinori išleisti itin daug pinigų neįsitikinus, ar žaislas tiks ir patiks.

Nebūtina ieškoti paties brangiausio vibratoriaus, kad patirtum aukštąsias akimirkas. Tačiau verta įsidėmėti, jog kokybiško vibratoriaus vos už keletą eurų tikrai niekur neįsigysite. Būtent kaina yra vienas iš pagrindinių rodiklių, bylojančių, ar vibratoriaus gamyboje pritaikytos naujausios technologijos, ar naudojamos aukštos kokybės medžiagos ir ar investuojama į prototipų kūrimą bei testavimą. Brangesni vibratoriai dirba tyliau, yra diskretiški, jų išvaizda yra itin estetiška, o vibracijos programų bei intensyvumo greičių pasirinkimas – itin platus. Iš tiesų būtų naivu tikėtis, jog keletą eurų kainuojantis vibratorius dirbs tyliai, nepraras savo prekinės išvaizdos ir dovanos Jums nepamirštamus orgazmus.

Nusipirkę brangesnį, bet kokybiškesnį vibratorių, džiaugsitės juo ilgai, nes, tvarkingai prižiūrimi, jie iš tiesų gali džiuginti ne vienerius metus. Beje, ieškodami gero kainos ir kokybės santykio, neįkliūkite į dirbtinių akcijų pinkles. Net tada, kai parduotuvėje skelbiamas galutinis „išpardavimas“ ir vibratoriaus kaina atrodo įspūdingai maža, išlaikykite budrumą: paprastai pigiausiai parduodamos tos prekės, kurios nepasiteisina...

Įsivaizduokite, jog liečiate Jį

Žinoma, renkantis vibratorių, visada galima ieškoti kompromisų ir galimybių sutaupyti. Tik nedarykite to medžiagų, iš kurių žaisliukas pagamintas, sąskaita. Patys populiariausi šiais laikais – silikoniniai vibratoriai. Tačiau silikonas nėra lygus silikonui... Brangesni vibratoriai dažniausiai būna pagaminti naudojant šilko švelnumo, nelipnų ir bekvapį silikoną. Pigesnio silikono vibratoriai dažnai būna ne tokie švelnūs, grublėti, sujungimo linijos yra ne tik matomos, bet ir juntamos. Šie iš pažiūros subtilūs skirtumai gali lemti milžinišką teikiamų pojūčių skirtumą.

Vibratoriai gali būti gaminami ne tik iš silikono, bet ir iš metalo, gelinės medžiagos bei plastiko. Kiekviena medžiaga turi savų pliusų ir savų minusų, todėl prieš pirkdami pasidomėkite plačiau. Vibratorių glausite prie jautriausių moters kūno vietų, o moterys juk nusipelno visko, kas geriausia, tiesa?

Mažas, vidutinis, didelis... didžiausias?

Dydis nėra svarbiausia. Bet renkantis žaislą, šios temos geriau neapeiti... Įprastam vaginaliniam seksui paprastai naudojami didesni vibratoriai, o analiniam – mažesni (nors ir šiai taisyklei yra išimčių). Standartiniais laikomi vibratoriai, kurių ilgis yra 15-18 cm, o skersmuo – apie 3,5-4 cm. Jei tvirtai nežinote, kas Jums parankiau, neapsigausite pasikliaudamos vidurkiu. O ateityje galėsite nusipirkti didesnį arba mažesnį žaisliuką: erotinių žaislų rinkoje itin dideliais laikomi 30 cm ilgio vibratoriai, o mažiausieji siekia vos 5 cm.

Nepaklyskite formų ir stimuliacijų gausoje

Būtų didelė klaida manyti, kad vibratoriaus forma tėra estetikos dalykas. Už kiekvieno ergonominio sprendimo slypi specifinės funkcijos ir nauja pojūčių paletė. Vibratoriai, turintys lenktą galvutę, yra skirti saldžiai G taško (beje, ir prostatos) stimuliacijai, vibratoriai kiškučiai, turintys papildomą ataugėlę, ne tik stimuliuos vaginą, bet ir jaudrins klitorį. Prie moters kūno prisitaikantys klitorio masažuokliai ne tik dovanos sprogstamą malonumą, bet ir bus itin diskretiški ir kompaktiški. Tikroviški vibratoriai džiugins savo natūralia išvaizda, o didelių apimčių masažuokliais galėsite ne tik stimuliuoti intymiąsias vietas, bet ir masažuoti visą kūną.

Beje, pastarieji sekso žaislai puikiai tinka ir poros žaidimų metu – galite masažuoti savo klitorį, kai Jūsų partneris skverbiasi į Jus. Svarbiausia – nepamiršti, jog masažuokliai skirti tik išoriniam naudojimui.

Vibracijos ir valdymas: rinkitės universalumą

Vibracijoms reikia skirti ypatingą dėmesį. Vienos moterys mėgsta stiprias vibracijas, tačiau kitas per didelis intensyvumas gali erzinti ir žymiai labiau sujaudina švelnios glamonės. Be to, ta pati moteris gali norėti vieno iš ryto, o visai ko kito – vakare. Būtent dėl šios priežasties daugelis kokybiškų vibratorių yra pritaikyti įvairiems poreikiams ir turi keletą vibracijos programų, kurias galima rinktis priklausomai nuo nuotaikos ar noro. Rekomenduojame teikti pirmenybę tiems žaislams, kurie leidžia ne tik pasirinkti vibracijos programas, bet ir reguliuoti intensyvumą.

Galiausiai rinkitės tokį žaislą, kurio valdymas būtų nesudėtingas ir intuityvus: juk jį perkate ne tam, kad valandą skaitytumėte instrukciją...

Google saugiklis

Išsirinkę tinkamiausią vibratorių pagal aukščiau pateiktas gaires, nepatingėkite ir skirkite laiko atsiliepimų paieškai internete. Kiekvienas mūsų yra išskirtinis, ir tai, kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Ir vis dėlto penkios minutės Google sistemoje leis sužinoti, ką apie Jūsų pasirinkimą mano pasaulis bei kokie tikrieji Jūsų vibratoriaus pliusai bei minusai. Galbūt Jus tai galutinai įtikins? O gal privers suabejoti? Jei dauguma atsiliepimų apie prekę yra teigiami, galite būti rami, kad Jūsų pirmasis vibratorius tikrai pateisins lūkesčius.

Didžiausia klaida

Žinote, kokia yra didžiausia daugelio moterų ir vyrų, nusprendusių įsigyti vibratorių, klaida? Kartu su žaislu pamirštama įsigyti lubrikanto. Lubrikantai yra patys svarbiausi sekso bei erotinių žaislų palydovai, ne tik sumažinantys trintį ir garantuojantys drėgmę, bet ir leidžiantys džiaugtis aistringais meilės žaidimais be jokio diskomforto. Iš tiesų, perkant bet kokį sekso žaislą, nebūtinai vibratorių, įsigyti lubrikantą yra tiesiog privaloma.

Galima rinktis vandens pagrindo, silikoninius, hibridinius lubrikantus, pasižyminčius didele skonio ir kvapo įvairove, tačiau būtent vandens pagrindo lubrikantas yra tinkamas naudoti su absoliučiai visais sekso žaislais.

Erotinės prekės šiuolaikinio žmogaus gyvenimui yra ne mažiau, o kartais labiau reikalingos nei išmanieji telefonai, automobiliai, virtuvės įrankiai, sporto ir kitos laisvalaikio prekės. Niekas nepaneigs, kad seksas visada buvo, yra ir bus vienas svarbiausių mūsų gyvenimo aspektų. Todėl drąsiai rinkitės savo pirmąjį vibratorių ir ... darykite tai atsakingai.