Vyrų veiksmai kartais tokie nenuspėjami ir su įdomiais vingiais, kad net didele kantrybe bei tolerancija pasižyminti moteris gali kraipyti galvą ir – arba šypsotis, arba spiegti iš nevilties.

Aišku, kai ką galima ir paaiškinti, pavyzdžiui, ne visi vyrai sugeba daryti kelis darbus vienu metu. Yra vyrų, kurie negali vairuoti automobilio, jei jiems kas nors paskambina (nors ir naudojasi laisvų rankų įranga).

Bet mes kalbėsime apie ką kita...

Faktas Nr. 1 Svoris

Neseniai vienas britų leidinys pateikė gana įspūdingus rezultatus apie vyrų požiūrį į svorį. 

Pasirodo, 42 procentai vyrų mažiau mylės savo žmonas, jei šios priaugs nereikalingų kilogramų! Sakykim, tai dar nieko nuostabaus. Tačiau pakeri kita: kai tie patys vyrai patys priauga svorio, jie kažkodėl reikalauja tokių pat jausmų iš moters pusės, kaip ir anksčiau. Jeigu ne karštesnių...

Faktas Nr. 2 Švara

Beveik niekas nesiginčys, kad vyrai ne tokie tvarkingi kaip moterys. Taip jau susiklostė per evoliuciją: kol vyrai medžiojo, moterys rūpinosi ūkiu, maistu, švara, jaukumu. 

Tačiau neseniai atskleisti faktai, koks gali būti vyrų apsileidimo laipsnis. Štai vienos apklausos metus paaiškėjo, kad 20 procentų viengungių vyrų savo patalynę keičia kartą (arba dar rečiau) per mėnesį. Gal dėl to jie ir viengungiai?

Faktas Nr. 3 Seksas

Viena garsi prezervatyvus gaminanti kompanija šįmet atliko apklausą ir užčiuopė itin įdomų faktą. Kokį? Vyrų požiūrį į seksą. 17 proc. vyrų miegojo tik su viena moterimi. Tikėkimės, kad tie vyrai nepatenka į tų 20 proc. vyrų, kurie patalynę keičia vos 10 kartų per metus...

Faktas Nr. 4 Telefonas

Mobilieji telefonai jau yra tapę neatsiejama šiuolaikinio gyvenimo dalimi, ypač kai kalbame apie asmeninių santykių palaikymą. 

Viena žinoma telekomunikacijų bendrovė išsiaiškino, kiek telefonai svarbūs vyrams puoselėjant santykius. Štai ir rezultatai: trečdalis vyrų savo mobiliuosius naudoja flirtui su moterimis.

Todėl kažin ar verta naršyti draugo telefoną, kai jis išėjęs į tualetą. Galite nustebti nemaloniu radiniu.

Faktas Nr. 5 Seksualiniai partneriai

Taip, taip, taip, egzistuoja daug įsivaizdavimų apie vyrus ir seksą. Beje, dauguma jų yra grindžiami pačių moterų patirtimi. Tačiau faktas lieka faktu: 24 procentai iš visų vyrų bent kartą užsiėmė seksu trise. Tiesa, nėra tikslinama, ar tai buvo 2 vaikinai ir 1 mergina, ar atvirkščiai. Todėl jei vyras pasiūlys tokį dalyką, geriau pasitikslinkite, kokį trečią partnerį turi galvoje...

Faktas Nr. 6 Jėga

Visos moterys nuo pat mažens žino, kad vyrai anatomiškai sudėti taip, kad yra stipresni už moteris. Žinomą, šį faktą žino ir patys vyrai. Tačiau tuo pat metu net 76 procentams vyrų niekas netrukdo manyti, kad moterys geriau ištveria skausmą nei vyrai. O tai reiškia tik viena: net ir būdami stipresni fiziškai, iš tiesų yra silpnoji lytis...

Faktas Nr. 7 Mama

Dėl šito nepasiginčysi – dauguma vyrų myli savo mamą labiausiai už viską pasaulyje. Ji visuomet bus pirmoje vietoje, kaip svarbiausia moteris gyvenime.

Tačiau kažin ar daug kas galėtų įsivaizduoti, kad vyrai mamų dovanoms išleidžia milžiniškas sumas, o štai dėl mylimos merginos sukrapšto pinigų tik kokiam nereikšmingam suvenyrui.

Faktas Nr. 8 Patrauklumas

Kokia moteris negalvoja, kaip patraukti vyro dėmesį! Remiantis apklausa, kurią atliko viena moterims skirta interneto svetainė, 18 procentų vyrų tikina, kad pirmiausia, į ką jie atkreipia dėmesį, susipažinę su moterimi, yra jos plaukai. O štai kitų vyrų akys nuslinko gerokai žemiau...