Kam spėlioti, jei galima remtis atliktomis apklausomis. Dalies JAV gyventojų pasidomėta, kur jiems labiausiai patinka mylėtis. Kaip paaiškėjo, net pusė apklaustųjų (48 proc.) romantiškiausia vieta laiko automobilį.

Antroje vietoje kažkodėl atsidūrė svetima lova (33 proc.). Tik nerašoma, kokia tai lova - viešbučio, uošvių ar bičiulių... Trečioje - miško prieglobstis (27 proc.).

Tolesnis meilei tinkamų vietelių sąrašėlis toks: paplūdimys arba jūra (23 proc.), vonia (22 proc.). Net trečdalis (33 proc.) vyrų svajoja apie seksą lėktuve. Šią apklausą atliko prezervatyvus gaminanti kompanija.

JAV paskelbtas ir pačių patogiausių seksui automobilių reitingas. Nieko stebėtino, kad amerikiečiai kūniškos meilės apraiškoms renkasi erdvius automobilius.

TOP 3 automobilių, kuriuose patogiausia užsiimti seksu:

1. VW Multivan.

2. Nissan Murano.

3. Toyota Land Cruiser 200.

Gal ir keista, kodėl amerikiečius taip traukia automobiliai. Tačiau tikėtina, kad ir nemaža dalis lietuvių susigundo šia vieta, kurioje galima susispaudus, bet audringai mėgautis seksu. Nors visada išlieka tikimybė, kad meilės įkarštyje būsite užklupti... Kita vertus - kas nerizikuoja, tas negeria šampano!