AVINAS

Šio Zodiako ženklo žmonės yra energetiškai labai stiprūs. Jei jie ištars kokį prakeiksmą ar blogą palinkėjimą, geriau pasisaugokite, nes jų net mintys materializuojasi. Taip pat šie žmonės puikiai jaučia blogus kitų kėslus. Net nebandykite jų apgaudinėti!

JAUTIS

Jūsų magiškoji pusė slypi piniginiuose reikaluose, jūs tarsi traukiate materialinę sėkmę. Dėl šios savybės jūs niekada nepatirsite nepritekliaus, taip pat  lengvai kopsite karjeros laiptais. 

DVYNIAI

Jūs turite ypatingą galią manipuliuoti kitų žmonių nuomone ir jausmais. Šis Zodiako ženklas puikiai sugeba visus įvykius pakreipti jiems naudinga linkme. Nepiktnaudžiaukite tuo, nes viskas grįžta bumerangu, ir savo magišką galią nukreipkite teigiama linkme. 

VĖŽYS

Šio Zodiako ženklo atstovai pasižymi labai stipria intuicija. Jie puikiai jaučia artėjančių įvykių baigtį, visada būna keliais žingsniais toliau už visus kitus.

LIŪTAS

Jūs spinduliuojate energija, pasitikėjimu savimi ir lengvai pritraukiate aplinkinių dėmesį. Jūs sugebate labai įtaigiai įtikinėti, tad savo gabumus galite išnaudoti pardavimų srityje. Jūsų magiška galia  apžavite ir užkariaujate beveik kiekvieno širdį. Ir dėl to jums nereikia įdėti didelių pastangų. 

MERGELĖ

Apie Mergeles sakoma, kad jos yra laimės kūdikiai. Viskas, ko imasi šio Zodiako ženklo atstovai, jiems labai lengvai pasiseka. Jūs tiesiog neįveikiami įvairiose loterijose ir žaidimuose, nes jus lydi absoliuti sėkmė

SVARSTYKLĖS

Šio Zodiako ženklo stiprybė slypi sveikatos srityje. Jūs labai domitės sveikata, natūraliais gydymo būdais, nemažai dėmesio skiriate savišvietai apie jus kamuojančias ligas. Jūsų magiškoji stiprybė slypi gebėjime laiku nuspėti ligas ir joms užkirsti kelią. 

SKORPIONAS

Jūs sugebate manipuliuoti kitų nuomone, paveikti jums naudingus žmones priimti tam tikrus spendimus. Neįtikėtina, tačiau kartais jums pavyksta nuspėti ateitį. Šio Zodiako ženklo atstovai neretai būna raganomis (raganiais), astrologais, burtininkais ir t.t.

ŠAULYS

Šie žmonės turi magišką galią, kuri labai pasitarnauja kitiems žmonėms, jie yra labai empatiški ir iki sielos gelmių gali išgyventi kito žmogaus jausmus. Sakoma, kad šio Zodiako ženklo atstovai yra patys nuoširdžiausi draugai ir patarėjai. 

OŽIARAGIS

Ožiaragiai yra apdovanoti magiška galia gauti tai, ko įsinori. Net sakoma, kad prieš garsiai ištardami kokį pageidavimą, jie turėtų labai gerai pagalvoti, ar tikrai to nori. Jums paklūsta visos gamtos stichijos, tad turite dar vieną puikią savybę  prisitaikyti visose situacijose. 

VANDENIS

Šio Zodiako ženklo atstovai tobulai sugeba išsisukinėti iš pačių sudėtingiausių situacijų. Bet kokią jiems nepalankią situaciją Vandeniai sugeba pasukti kita linkme, nukreipti savo naudai. Jų magiška galia  puikus nusiteikimas ir pozityvumas.

ŽUVYS

Žuvų energija tokia stipri, kad jie nuo savęs sugeba atmušti visus, kurie linki blogo. Jų gerosios energijos skydas apsaugo ir aplinkinius, todėl astrologų jie net vadinami angelais sargais.