"Šiais metais ypatingai madingi puošnūs, blizgūs šventiniai apdarai. Blizgančių suknelių rasite bene kiekvienoje parduotuvėje, tačiau jeigu pasipuošti tokia suknele Jums pasirodytų per drąsu, siūlau pasidaryti šventinį makiažą būtent su blizgučiais. Drabužiai gali būti ir kuklesni, tačiau Jūsų spindintis makiažas pritrauks dėmesį ir tikrai liksite pastebėtos!", - pasakoja stilistė Gražina.

Jos siūlomas šventinio makiažo variantas, žinoma, ryškesnis. Kadangi jis skirtas vakarui, turi būti matomas, gražiai atrodyti ne tik gyvai, bet ir nuotraukose.

"Pagrindiniai akcentai yra blizgučiai bei priklijuojamos blakstienos, kurios suteikia makiažui ypatingą žavesį. Blizgučiai gali būti bet kokios Jums patinkančios ar derančios spalvos. Ypatingai madingi šiais metais yra auksiniai arba sidabriniai. Blizgučių tvirtinimui ant veido odos būtinas pagrindas, tai gali būti šešėlių bazė, klijai (skirti blakstienų klijavimui, būtinai skaidrūs) ar pan. Kadangi blizgučių naudojimas makiaže nėra įprastas daugeliui, siūlau išbandyti šį šventinį makiažą prieš svarbų vakarėlį, kad reikiamą dieną viskas vyktų pagal planą. Kviečiu pasižiūrėti, kaip blizgantis makiažas tinka man ir kaip jį pasidarau", - ragino stilistė Gražina.