1. Pilka jaukuma

K. Middleton neretai renkasi pilkus drabužius. Kartais tai suknelė, kartais elegantiškas paltas ar kostiumėlis. Ši spalva anaiptol nėra nuobodi, pagyvinta tinkamais aksesuarais, pilka suknelė gali atrodyti net žaismingiau nei raudona.

K. Middleton, Vida Press nuotr.

Laisvalaikiui ieškok pilkos megztos suknelės, prie kurios šauniai derės aulinukai ir odinė rokerių stiliaus striukė, minimalistinio dizaino paltas. Norėdama atrodyti puošniau, rinkis klasikinį siluetą ir kokybišką audinį. Rudenį prie suknelės derink aukštakulnę avalynę ir kailio detales.

Suknelės iš asos.com, Ltd

Suknelės iš asos.com, Ltd

2. Nėrinių gundaymai

Kate spintoje galima būtų rasti daugybę nėrinių suknelių. Nuo tada, kai žengė į karališkosios šeimos gyvenimą, Kate kas sezoną pasirodo vilkėdama vis kitą elegantiško silueto nėriniais dabintą suknutę. Pastaroji buvo kukli, uždara, vienos sezono madingiausių - baklažanų spalvos.

K. Middleton, Vida Press nuotr.

Vakarui rinkis elegantišką nėrinių suknelę, prie jos derink subtilius aksesuarus, venk masyvių ir spalvingų. Labiausiai tiks laikui nepavaldi klasika. Dienai pasidairyk palaidinių ir megztinių su nėrinių detalėmis. Tokios puikiai atrodys prie džinsų ir rudeniškų aulinukų.

Suknelės iš asos.com, Ltd

Palaidinės iš asos.com, Ltd

3. Rizikingas derinys

Greičiausiai teko girdėti, kad karališka tamsiai mėlyna ir juoda - spalvinis derinys, kurio reikėtų vengti. Tai taisyklė, galiojusi prieš 10 metų, šiandien mėlyna ir juoda puikiai papildo viena kitą, šį derinį itin pamėgo ir Kate Middleton.

K. Middleton, Vida Press nuotr.

Laisvalaikiui tiks mėlynas kokono formos ar siauresnis paltas ir juodi ilgaauliai, madingiausi - virš kelių. O vakare, kaukšėdama vakarienės ar į renginį, vilkis mėlyną suknelę ir juodus aukštakulnius. Atrodysi prabangiai it karališkosios šeimos narė.

Paltai iš asos.com, Ltd

Ilgaauliai iš asos.com, Ltd