Pradžiai  šiek tiek skaičių ir statistikos:

Atlikėja Lady Gaga – ūgis 152 cm 

Aktorė Reese Witherspoon – ūgis 156 cm

Nuotr. AOP

Aktorės ir dizainerės Mary Kate ir Ashley Olsen – ūgis 155 cm

Visos šios moterys gerbiamos ir garbinamos ne tik dėl savo talentų, bet ir dėl išvaizdos. Nedidelis ūgis joms nesutrukdė užkariauti gerbėjų širdžių ir tapti stiliaus ikonomis. Ir parduotuvių savininkams – juk joms tinka viskas ir tikrai nėra džinsų, į kuriuos reikėtų lįsti atsigulus ar paltų per trumpomis rankovėmis, o ir po išpardavimų lieka tik 6 ir 8 dydžiai... 

Eva Longoria gimė gausioje ir vargingoje meksikiečių fermerių šeimoje, ilgai buvo pravardžiuojama „juočke bjaurybe“. Tačiau mergaitė užgauliojimų į širdį neėmė ir siekė modelio karjeros. Manekene ji netapo dėl per 157 cm ūgio. Tačiau užsispyrusi gražuolė greitai išgarsėjo kaip aktorė.

Nuotr. AOP

Meksikietiško kraujo turinti aktorė Salma Hayek itin žema – jos ūgis vos 155 cm. Gražuolė nuo vaikystės svajojo apie gimnastės karjerą, tačiau tėvai griežtai uždraudė net galvoti apie tai. Gal ir gerai, nes Salma tapo nuostabia aktore, džiuginančia mūsų visų akis ir širdis. 

Nuotr. AOP

Nors gražuolės Kylie Minogue ūgis vos 152 cm, tačiau ji gali pasigirti nepriekaištingomis kūno formomis. Juk daugelis pripažįsta, kad tai viena seksualiausių moterų pasaulyje.