Šios dietos principas yra iš savo valgiaraščio išbraukti maisto produktus, kurių sudėtyje yra glitimo baltymų (glitimo), dėl kurio lėtėja medžiagų apykaita. Ypač daug glitimo yra kviečių, rugių, avižų, miežių produktuose. Štai kodėl valgydamos košę mes gauname ne tik papildomos energijos, bet ir nereikalingų kilogramų.

Glitimo dietos naudą yra patyrusios ir pasaulio garsenybės. Pasirinkusios atitinkamą mitybą, neteksite svorio su minimaliomis pastangomis, išvalysite organizmą ir atsisakysite poreikio skaičiuoti kalorijas.

Jums tiesiog reikia pašalinti maisto produktus, kuriuose yra glitimo. Jei laikysitės šios dietos, jums šių produktų VALGYTI NEVALIA:

kviečių, miežių, salyklo, rugių, avižų, javų grūdų, kuskuso, manų kruopų, visų kepinių iš draudžiamų grūdų, sausainių, makaronų, alaus, džino, viskio, degtinės, produktų, kuriuose naudojamas glitimas, konservuotų daržovių, vaisių ir salotų, mėsos konservų, kavos, dešrelių, mėsos gaminių, žuvų miltų (krabų lazdelių, žuvies pyragų, džiūvėsėlių), ledų, šokolado, saldainių su įdaru, karamelės, prieskonių mišinių, majonezo, kečupo.

Jei laikotės dietos, kurios metu negalima valgyti glitimo, taip pat turite žinoti, KĄ JŪS GALITE VALGYTI:

grikius, kukurūzus, ryžius, riešutus, sėklas, natūralius mėsos, žuvų, pieno produktus, bulves, nemaltų kviečių duoną, miltus be glitimo (kukurūzų miltus, ryžių miltus, bulvių miltus, sojos miltus), daržoves, vaisius, alyvuoges, kiaušinius, medų, kakavą, naminę uogienę, daržoves.