– Anita, papasakok apie save – kokia buvo tavo lieknėjimo patirtis?

– Problemos dėl svorio prasidėjo palyginti neseniai – maždaug prieš dvejus metus. Iki tol visą laiką svėriau vienodai – 59 kilogramus. Per trumpą laiką priaugau 20 kilogramų! Bandžiau sulieknėti laikydamasi dietų, sportuodama, atlikdama įvairias procedūras. Kelios dietos padėjo netekti kelių kilogramų, tačiau tai buvo trumpalaikis efektas. Sportuodama tapau fiziškai stipresnė, bet svoris nenukrito – kilogramų vis daugėjo. Buvau pas gydytojus, nes supratau, kad tai nenormalu! Bet niekas negalėjo padėti. Gydytojas tik sakė – nesupranta, kodėl man auga svoris, nes aš sportavau, sveikai maitinausi. – Ką darei?

– Kai net medikai negalėjo pasakyti, kaip man sulieknėti, apėmė neviltis. Tuo metu mano svoris jau buvo pasiekęs 79 kilogramus! Apie Stokholmo dietą buvau daug girdėjusi ir mane domino – ar tikrai ši dieta veikia. Nusprendžiau užsiregistruoti ir išbandyti – neturėjau, ko prarasti, visa kita buvo išbandyta!

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

– Dietos taisyklių laikiausia tiksliai, nes tikrai norėjau sulieknėti. Per visą dietos laiką nė karto nejaučiau alkio, tiesą pasakius aš net negalėjau suvalgyti visko, kas buvo numatyta! Kai netekau pirmųjų 6 kilogramų, aplinkiniai pradėjo pastebėti pokyčius, sakyti man komplimentus. Man pačiai maloni akimirka buvo, kai parduotuvėje pastebėjau – 44 dydis per didelis ir aš patenkinta nusipirkau dviem dydžiais mažesnį švarką. Taip iki šiol laikydamasi Stokholmo dietos esu numetusi 11 kilogramų ir svoris toliau krinta!

– Ką rekomenduotum kitoms moterims, taip pat norinčioms sulieknėti?

– Visiškai paprasta – pažiūrėkite, kokia aš buvau prieš pradėdama laikytis Stokholmo dietos! Man atrodo, kad tai yra geriausia reklama, įrodanti, kad ši dieta tikrai veikia! Jeigu nori tokių pačių rezultatų – jau šiandien užpildyk testą ir pradėk – tada viskas pavyks!