Dėkojame visoms, kurios turėjo kantrybės laukti ir kurioms užteko energijos agituoti šeimos narius bei pažįstamus, kad šie balsuotų už jūsų atsakymą. O jei ir nebuvote dalyvė, tai bent jau rinkote labiausiai jums patikusį atsakymą ir taip prisidėjote prie nugalėtojų sėkmės. Ačiū!

Primenu, kad buvome pateikę 20 istorijų, 20 originaliausių, jautriausių ir labiausiai motyvuojančių jūsų parašytų priežasčių sulieknėti. Už tas istorijas balsavo daugiau nei 10 200 žmonių.

Ir štai skelbiame 5 braškių skaitytojų išrinktas 10 istorijų bei jų autores! Mielos nugalėtojos, sveikiname jus su išsipildžiusia svajone. Dėkojame už drąsą, ryžtą bei atvirumą. Mes bei lieknėti padedanti kava „Cafe Form" tikimės, kad jūsų kelias bus lengvesnis link trokštamo atvaizdo veidrodyje. Sėkmės jums!

ĮSIDĖMĖKITE. Kiekvienai laimėtojai parašysime elektroniniu paštu, kaip ji galės atsiimti laimėtą „CafeForm" prizą.

PAGRINDINIS PRIZAS - „CafeForm" kavos kursas 30-čiai dienų

1 VIETA - Greta D. (18,7 proc.)

Turiu tam tris priežastis. Pirmoji - mano nuostabioji nerealioji metinukė mergytė. Tik tik tipendama pirmuosius žingsnelius, ji nesupranta, kodėl mama pūškuoja lipdama laiptukais kokį ketvirtą kartą - juk taip smagu... Antroji priežastis - mano vyras. Noriu, kad jis pavydėtų manęs, kad dar kartą pakartotų draugystės pradžioje ištartą frazę „...žiūrėjau į miegantį angelą....", kad ilgėtųsi ne tik mano juoko, bet ir mano malonumo akimirką išriestos nugarytės... Trečioji priežastis - aš pati. Nebegaliu pasidaryt pedikiūro, nepadeda „šopingo" terapija - mano dydžio rūbų paprastose parduotuvėse tiesiog nėra, nenoriu draugų ir pašalinių akių... Nenoriu veidrodžių ir naujos šukuosenos... Jei paklaustumėt, kodėl noriu sulieknėti, aš jus pataisyčiau - aš ne „noriu", aš „privalau". Planas - numesti 30 kg. Iki balandžio mėnesio, kai vestuvių metinių proga šoksiu vyrui viliotinį. BŪTINAI šoksiu. Pradžia nelengva, bet rimta - sportas, sureguliuota mityba - ir -5 kg.... Ir tegul griūna dangus - aš nugalėsiu savo antsvorį, ne jis mane.

PRIZAS - „CafeForm" kavos kursas 20-čiai dienų

2VIETA - Miglė J. (16 proc.)

...nes eidama pro duris, visada stipriai suglaudžiu rankas - manau, kad nepralįsiu.

3 VIETA - Rima S. (15,2 proc.)

Esu kiek paritus, tiek pastačius, sunku susiriesti, nebegaliu ir nesuspėju su auklėtiniais išvykose. O jie mėgsta. Aš irgi - keliones, turistinius žygius. Šiais mokslo metais visaip išsisukinėjau, kad tik nereikėtų eiti, vienu žodžiu, juos apgavau. O aš taip noriu plaukti su jais baidarėmis (120 kg). Nors man jau 58 metai, labai norėčiau būti gyvybinga, energinga, paauginti anūkus, nes sieloje - dar ne ruduo.

PRIZAS - „CafeForm" kavos kursas 10-čiai dienų

4 VIETA - Jevgenija K. (13,2 proc.)
Skrendant atostogauti į užsienį, man užtektų rankinio bagažo, kur tilptų visas mano garderobas:) Tai būtų fantastika!!!

5 VIETA - Jolita (4,8 proc.)
Noriu jaustis puikiai, noriu lengvai lakuotis kojų nagus ir depiliuotis intymias vietas :) Noriu sau patikti, noriu, kad išryškėtų dailūs veido bruožai, galbūt nustotų mausti sąnarius... Galėčiau išvardinti tūkstantį priežasčių...

6 VIETA - Rasa B. (4,5 proc.)
Noriu sulieknėti, nes atsibodo būti vienai... Dar niekada gyvenime neturėjau širdies draugo, nejutau šiltų mylimojo prisilietimų, aistringų bučinių... Galiu tik įsivaizduoti, kas tai yra, kokius pojūčius sukelia... Taigi noriu sulieknėti dėl vieno iš svarbiausių gyvenime dalykų - Meilės!

7 VIETA - Sandra A. (4,3 proc.)
Su vyru sudarėme sutartį: jeigu sulieknėsiu 10 kg per 1 metus, jis mane vežasi į kelionę, į mano pasirinktą šalį.

8 VIETA - Birutė G. (3,8 proc.)
Noriu, kad vaikams nebūtų gėda dėl storos mamos. Taip pat noriu nors kartą gyvenime apsirengti tai, ką noriu, o ne tai, į ką įtelpu.

9 VIETA - Inga M. (3 proc.)
Sveriu daugiau nei mano šuo, Kaukazo aviganis.

10 VIETA - Milda B. (2,9 proc.)
Atsisėdau ant sėdmaišio, ir jis susprogo.