Tam, kad jis būtų veiksmingas, reikia tik trijų ingredientų: česnako, medus ir obuolių acto. Jei tikėsime mūsų protėviais, šių sudedamųjų dalių derinys - didžiulis ginklas kovoje su daugeliu ligų.

Astma, artritas, hipertenzija, nevaisingumas, impotencija, ir net vėžys - senolių išmintis byloja, kad visos baisios ligos neatlaiko šio stebuklingo eliksyro galių.

Šio gėrimo paslaptis yra visiškai paprasta - gydomasis gėrimas stiprina imuninę sistemą, sumažina „blogojo“ cholesterolio kiekį organizme.

Šis receptas buvo išbandomas nuo senų laikų. Šis gydomasis gėrimas naudingas ne tik tiems, kurie turi sveikatos problemų. Net visiškai sveiki žmonės, gerdami medaus, česnakų ir obuolių acto eliksyrą, išvengs daugelio susirgimų. Jei vartosite jį kiekvieną dieną būsite atsparus sezoninėms infekcijoms.

Gėrimui paruošti jums reikės:

1 puodelis obuolių acto
1 puodelis natūralaus medaus
10 skiltelių česnako.
Obuolių acte su medumi marinuoti česnakai

Gėrimo paruošimas:

Nulupkite česnaką. Suberkite skilteles į stiklainį su actu ir medumi. Sandariai uždarykite. Laikykite ne mažiau kaip 5 dienas.

Kaip naudoti:

2 šaukštus masės užpilkite vandeniu. Galite dėti ir į arbatą. Gerkite kiekvieną dieną ant tuščio skrandžio. Išgėrę šio gėrimo būtinai nevalgykite dar 15 minučių.

Teigiamą poveikį pajusite penktą dieną. Vartojant šį gėrimą nuolatos, dingsta silpnumas, galvos skausmas, pagerėja virškinimas ir bendras organizmo tonusas.

Šis gėrimas liaudies medicinoje naudojamas ir tų, kurie kenčia nuo anemijos, nemigos, astetinio sindromo.

Pabrėžiame, kad tai - liaudiški patarimai, neįrodyti mokslinėse laboratorijose. Tik išbandyti protėvių ir perduoti iš lūpų į lūpas ateities kartoms. Todėl paliekame jums teisę patiems spręsti, tikėti jais ar ne. Jei jūs žinote daugiau naudingų liaudiškų patarimų, pasidalinkite su mumis!